Ahoj Pepo. Přečetl jsem článek a prohlédl obrázky k brzdovému systému karavanu. To je bezva, tak jsem si tak zavzpomínal když jsem dělával brzdy na škodovce. Ostatně to asi většina z nás. Je to hodně podobné. Tak alespoň teď vím jaké mám v karavanu brzdy, aniž bych to musel sundavat. Podmínky už pro to nemám, tak to nechám na odbornících. V podobných článcích ale pokračuj je to prima počteníčko. Dík. Zdravím
Ahoj Pepo. Přečetl jsem článek a prohlédl obrázky k brzdovému systému karavanu. To je bezva, tak jsem si tak zavzpomínal když jsem dělával brzdy na škodovce. Ostatně to asi většina z nás. Je to hodně podobné. Tak alespoň teď vím jaké mám v karavanu brzdy, aniž bych to musel sundavat. Podmínky už pro to nemám, tak to nechám na odbornících. V podobných článcích ale pokračuj je to prima počteníčko. Dík. Zdravím
Ahoj, jsou to dva moje odborné články, které Radek překopíroval na naše nové stránky z předešlých, určených k záhubě. Je toho tam víc, ale jen jako zajímavosti, jako "zajímavé vychytávky", protože to asi nikdo to, co jsem "vynalezl", dělat nebude, ale to topení a ty brzdy by mohly být užitečné širšímu okruhu karavanistů. Ale byl bych rád, aby takové články měly svůj oddíl a fungovaly jako jakýsi stálý lexikon, kde by tyto návody byly vždy k dispozici. Jinak se zahrabou v množství článků s množstvím témat a budou těžko dohledatelné. Já to nepotřebuju, já ty brzdy umím nazpamněť, ale rád svoje zkušenosti zveřejním, aby byly užitečné. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 12.11.2016 11:12