06.07.2025 17:32
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
yetti
hlásí sice citelné ochlazení, ale těšíme se na víkendové řádění v hromadách sněhu Úsměv …. už dnes to začne Úsměv Úsměv Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
yetti
hlásím na Šumavě absolutně nejlepší možné podmínky na běžky, skialpy, sněžnice i sjezdovky. Po delší době jsme vytáhli i zelenej vosk. Azuro. Nahoře více jak metr a půl sněhu. Potkali jsme se po ránu u Zlatý studny s Katkou Neumanovou a musím přiznat, že na ní fakt nemám Šklebící se …. to není člověk, to je robot co lítá po sněhu Úsměv

Na Třístoličníku stromy obalené tak, že není vidět kmeny, natož koruny. Berla mrazilka fakt řádila. Včera ráno tam hlásili -33, za nás dle teploměru už jen -18, takže super. V sobotu na Horské Kvildě při nástupu do stopy dle teploměru -14, přes den se oteplilo na příjemných -7 .... takže já jsem velmi spokojený .... Hanka se pro velký úspěch dned vrací na Kvildu a bude tam až do středy. Asi tu středu taky nějak vymyslím a prchnu z procesu po obědě si taky ještě pořádně zaběžkovat. Dnes a zítra bohužel nemůžu Smutný

stemi
…. to není člověk, to je robot co lítá po sněhu

Dey bacha na KáčuÚsměvMrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny tentokrát oba z galejí v Říčkách. Tady je nádherná Ladovská zima - hromady sněhu a sluníčko ⛄⛄✴✴
Upravil/a Jarda a Maru dne 04.02.2019 18:08
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
U nás už lezou ..... [img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSC00444.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSC00441.jpg[/img] is not a valid Image. Šklebící se

Admin_Radek
No nevím Úsměv. Já jsem minulou sobotu vyjel na motorce, ale tuhle zalezu za kamna. Teď jsou u nás mínus dva.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z Prahy-Letňany z výstavy For Caravan. Ve dne zde hrozně foukalo a teď leje jak z konve. 🙄😆

jana a franta
Ahóóój, i my vás zdravíme, teď už z domova. Na výstavě jsme taky dnes byli i s Radkou, všechno jsme viděli, dokonce i Bohdana jsme potkali. Jenom vás jsme neviděli ... Franta, Jana, Radka Chalupová Mrknutí

Jarda a Maru
Jani, to je smůla, že jsme se neviděli. My parkovali zrovna vedle Bohdana a dnes jsme byli ve městě a než my jsme se vrátili, oni už odjeli. Šklebící se

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z Puertito de Guímar na Tenerife. Nádhera, ale včera jsme se už nestihli vykoupat a dnes a zítra má pršet...😁🧜‍♀️⛱️🌵🌴

Admin_Radek
Ty, Maru, nenapsalas, že jsi při okopávání zahrádky narazila na ropu Šklebící se.
Tak si to užijte, ať Vám vyjde počasí.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
to je samá riviéra …. dnes a zítra si užiju práci kolkolem domku a v dílně a v neděli šup do kopců za sněhem …. dokud je. Tentokráte už jen na sněžnicích a asi fakt naposledy, už sem totiž jarně nastavenej …. ale gdyž vidim z vokna to bílé hezké studené na kopcích, to uvnitř mi nedá nevyrazit …. co byste chtěli …. Yetti Úsměv

https://marik73.r...WA0000.jpg

Jarda a Maru
Meteohadačům se nedá věřit. My jsme sice oba dny vyjížděli za sluníčkem jinam, ale přesto /doma v Guimar nespadla ani kapka. Tenerife je nádherné, ještě hezčí než Lanzarote. 😆🌴🏊‍♂️🌵

yetti
..... ale nejhezci je La Palma 😎

Jarda a Maru
Tak my už jsme zase doma...Yetti, tak tak, i naše děcka říkají, že La Palma je nejhezčí. Taky bych ji ještě chtěla navštívit, ale kdyby tak byla blíž a dalo se na ni jednoduše dojet naším bydlíčkem. To cestování letecky těmi našimi levnými letenkami je moc fajn a let si dokonce užívám, ale odrazují mě ty přesuny z parkovišť na letiště a přesuny pak na těch obrovských halách, odbavování a čekání .... Tentokrát jsme letěli Vídeň - Tenerife asi 5 hodin, to šlo, ale zpět jsme letěli s mezipřistáním v Madridu a obr madridské letiště, to teda byl pro mě masakr...smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-12.gif. Ale jinak Tenerife nádhera a až se trochu zmátořím, něco napíšu a přidám pár fotek...smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-231.gif

Admin_Radek
Maru, to bude fajn, napiš, ať si užijem i my nelítači.

stemi
Nejlepčí palmy sou stejně hu nás f Kersku a bastafidly...a huž mám na ně inšpiraci, to muším mít Cool
https://youtu.be/...
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Zdravíme vás všechny z výletu za tulipány, teď z krásného města Gouda. Už se těším až se rozední, jsme od starého centra co by kamenem dohodil... Akorát je tu zima jak v Rusku, u Němců dokonce padal sníh. 🌨️☃️🌷🌷🌷🌷🌷🌞🌞

Jaromir
Nevím jak u Vás ale po včerejším slunečném dni jsem se dneska vyhrabal z postele do mokrého a docela studeného dne. Příroda je určitě ráda za každou kapku ovšem moje klouby projevují jinou náladu, budu se asi muset opět zakuklit a trávit den ve společnosti rozečtené knihy. Úsměv

Jaromir
Nevím jak u Vás ale po včerejším slunečném dni jsem se dneska vyhrabal z postele do mokrého a docela studeného dne. Příroda je určitě ráda za každou kapku ovšem moje klouby projevují jinou náladu, budu se asi muset opět zakuklit a trávit den ve společnosti rozečtené knihy. Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1