06.07.2025 22:38
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
yetti
prší a to je dobře .... mooooc dobře Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
jana a franta
Prší a to je moc špatně........moooc špatně Smutný
Jestli to ale není tím že jsme v Chorvatsku.Šklebící se

Jarda a Maru
Zatracenej déšť !! Naštvaný, ale vydržte, zítra už bude líp a od soboty už bude zase nádherně, sluníčko... teda aspoň na Cresu jooóó ....Šklebící seŠklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 14.06.2018 09:37
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/DSCN6712.jpg[/img] is not a valid Image.

Tak o tohleto jsem přišla ... https://kubaklara...CN7122.jpg ÚsměvŠklebící seŠklebící se

jana a franta
Maru, se hlavně modlete aby přestal vítr. Od noci je doteď zavřený most na Krk. My jsme to včera chytli na poslední chvíli. Jsme v prvním kempu hned za mostem. Je nově otevřený, fšechno je pěkný a ani tu není moc lidí.

Jarda a Maru
Jani, my chceme jet přívozem z Brestova(é) do Poroziny, tak snad se to uklidní, to by asi nejel ani trajekt? Nerada bych "plavala", moc neumím Šklebící se... Jakou má pláž a přístup do vody ten váš nový kemp, jsou tam stromy? Z mostu to napohled vypadá hodně holé ... Ách jo ...Zamračený

jana a franta
Ahoj, ten přívoz, co zmiňuješ, neznáme. Tady se vichr zatím neztišil, trvá i blokáda mostu na Krk. Tenhle nový kemp hned za mostem by se ti určitě moc líbil. Je velice pěkně uspořádný i super zařízený, parcely oddělené, na každé voda i el. Pláž je takový "skoropísek". Přístup do vody je vhodný i pro děti. Já mám raději šutry a hloubku, tady je to takové pozvolnější Stromy jsou nově zasazené, ještě málo obrostlé, za pár let to bude určitě lepší, co se stínu týče.
Uvidíme, jak dlouho tu pobudeme, chtěli jsme poodjet ještě dále na jih. Teď záleží na počasí.

Jarda a Maru
Jani, tak jsem ho asi našla... http://www.avtoka...#tab3_kamp. Vypadá fakt krásně, nový od 1. června, ale pro nás je to odtud daleko do města, pěšky nebo na kolobkách večer na sladoled. Vítězí ten Cres, tam mám vybrané dva kempy do 500 m do města, tak uvidíme. Na Cresu má taky až do soboty foukat "dosti čerstvý vítr", dokonce i ve Splitu a na Makarské jsou zase bouřky, ale od neděle už má být nádherně. Tak si to užívejte. Úsměv

Admin_Radek
No koukám, že pro nás 2 + 2 + 1 mikropsék to v druhé polovině srpna vychází na cca 70 € za noc. Tak to je maso. Samozřejmě v červnu to je výrazně levnější.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, já teda nevím, my se drahým kempům vyhýbáme a než přejedeme přes závoru, tak si kemp prohlídnem a cenu ověřím Šklebící se .... ale předpokládám, že tady ta cena za parcelu je včetně osob a auta s karavanem, bo nevidím zvlášť cenu za obytku nebo karavan a takhle jsme to měli kdysi v Olivě v Rabacu i v Amarinu.... Jestli se ale pletu, tak jsou to pěkní vydřiduši !! .... VyděšenýNaštvanýSmutnýŠklebící se
P.S. jupííííííí, my jedééém..... Šklebící se

Admin_Radek
No, cena za parcelu bývá včetně karavanu, auta, elektriky a vody. Ale osoby jsou obvykle zvlášť. Takže podle mě musíš spočítat velké osoby, malé osoby, čtyřnohé osoby a parcelu + turistickou taxu.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Zdravíme fšechny. Den bez "dat" je horší než bolavé koleno 😁 Dnes jsme objeli celý Cres a hrozný propadák.. Radku,máš pravdu, už to není jak před 17-18 lety, k parcele počítají osoby, vůbec se nám tu nelíbí, tak jedem trajektem na krásný Krk... 🚢😁😁

stemi
Fčéra zasejc krapet inde..hodně se změnilo, ale legenda Na Marjánce zůstala http://www.restau...rjance.eu/
Potom Jevanxkým oudolím kolemjc Propasti a klasika do mé séérdcofky-Kerska. Tunaj ve hvozdech je nejlíp
stemi přiloženo následujícíobrázek:
p1020345.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
I tady v Šilu je krásně.. Nejsou zdeještě "parcely" a jsme v první lajně u slané vody ... 😁😁☀☀⛵
Upravil/a Jarda a Maru dne 17.06.2018 08:57

Admin_Radek
A odkaz na kemp?

Jarda a Maru
Radku, odkaz z mobilu neumím. Je to kemp Tíha v Šilu na Krku www.campsilo.com. Velká šutro-písčitá plocha, někde se mírně svažující, končí útesy, stín jen pod vlastním přístřeškem. Jedna oblázková pláž + další městská a další oblázky vysypané průlezy mezi útesy. Pro mě úžasné, už se nám zde moc líbí po čtvrté. 👌😁😂
Upravil/a Admin_Radek dne 17.06.2018 18:17

Jarda a Maru
To je paráda, slaná vodička má dnes zase o stupínek víc, už 23•C, měřeno teploměrem do dětské vaničky...koupem se jak vo život..☀☀☀🏊🏊
P.S. Sem tam zafučí takovej vichr, že máme vlnky i na sklenici s píívem ... 🍺😁😁
Upravil/a Jarda a Maru dne 19.06.2018 12:48

Jarda a Maru
Copak jste to tady provedli s počasím? My jsme kvůli nevalné předpovědi na další dny ujeli z Hrvatska a tady je to jak na Sibiři. Brrr, je mi zima .... www.celysvet.cz/skin/smile/s884.gif

Jarda a Maru
Nikdo ani písmenko už 3 dny. Ani se nedivím, krásné počasí a tyhle volné dny nahrávají výjezdům a cestování. My chceme taky na pár dnů někam vyrazit, ale naše zahrada se dočista zbláznila a já si zatím připadám jak " znojemská Fruta", sklízím a zpracovávám meruńky, rybíz, angrešt, jostu, třešně, višně, hrách a začínají okurky. Asi všechno nechám svýmu osudu a ujedu pryč.... Jestli pro mě nebylo líp vloni, když všechno zmrzlo ... www.celysvet.cz/skin/smile/s8711.gif Šklebící seŠklebící se

jana a franta
Tak hezký pozdrav všem. Včera jsme se vrátili z HR, po dvou dnech v Omišalji jsme se přesunuli do Konobe a tam jsme strávili zbylých 17 dní. S ACSI kartou jsme platili 19 EUR denně za všechno
. Ta je ale omezena různými termíny v různých kempech, tady to bylo do 29.6. Takže jsme slevu super využili. A počasí - už jsme zažili i lepší, ale nestěžujeme si.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14