07.07.2025 01:01
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
stemi
A už asi těžko Pff Tak trochu nostalgije https://youtu.be/...
stemi přiloženo následujícíobrázek:
51a35c3361_80879538_u.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Vera
Tak dneska je tak nádherné ráno,že bych se na tu kolbenku s gustem vy...prdla.Kdomůže ať utíká ven Cool

yetti
přátelé kamarádi, tak jsem si splnil vše zimní a už se přetáčím na jaro. Dnes jsem jel do kolbenky na odzimovaném skůtru, včera připravil kolo a novej dres, naparafínoval dětem lyže a naše snad dneska (ale že jich je Naštvaný ) a už koukám co se zahradou. V obytce jsem vodu ale ještě vypustil.

V Alpách jsme spali jednu noc "dole" v Radstatu a ráno řvali ptáci .... to je pro mě něco naprosto úžasnýho, tak sem si udělal ranní procházku, poslouchal tu havěť a kochal se horama ..... pak zas nahoru do kopců do lyží. Jinak kluci se taaaaaaak rozlyžovali, že jsme jezdili těžký červený ....... i Šíma. No Hanka ne, tu jsme mušeli nechat na lehátku s kafíčkem na chatě - v hospodě s výhledem.

Matyášek má obrovskou pochvalu, lyžoval celou dobu s rozedřenou patou vod puchejřů, páč sem je trošku zlikvidoval na Třístoličníku, když sem jim tam před Alpama roztahoval plíce na sněžnicích .... co je nezabije to je posílí, ne?

Jinak jaro je tu a sníh už jen na kopcích. Zatím spousta, ale asi to půjde rychle dolu. Možná si dám ještě něco na skialpech, ale už se těším na jaro a kolo a inline a mám roupy si odskočit zalítat do Itálie nebo do Slovinska na paraglide .... než se pustím do budování nové sauny a plotu a dílny a ..a ...a.... ach jo Smutný
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
nebo do Slovinska na paraglide

Gdyžsem tadytudy nebo tudytady https://youtu.be/... tehdá kolikrát i pjetkrát za rok projižděl nedalo se nefšimnout, álejc to asi znáš Cool
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
.... tuhle oblast ještě neznám, ale slinu sem teda z poslintaný klávesnice utřel .... jen muším ponejprf poslat křídlo a záložák na technickou Smutný .... to sem podcenil a mohlo to huž bejt f zimě hotový

jináč sem pojéchal v účetní směr Lipno jak jinak než skůtrově a za Libínem mi to počasí vysvětlilo a mušel sem prchnout zpět do nížin .... mušel sem počkat na gauči na Hanku a po povinné prochajdě navečír už ale autem, směr neskutečná sibérie. Aj jezefca a srnky sem mušel dobrzdit .... pak daňová facka vod účetní a prázdná nádrž Hanky autíka .... nu což, asi sem se narodil jako magnet na zážitky Úsměv Šklebící se ..... smutný a sražený na kolenou nás ale nedostanou, no bať?
Upravil/a yetti dne 13.03.2018 05:48

JosDosk
Ahoj. Předpověď počasí dává tušit, že od soboty a hlavně v první polovině příštího týdne se zima vrací. Milovníky zimy to určitě potěší, já to nějak přečkám v teple za oknem. Přijde jaro přijde, přijde teplý máj, někdo vyžene kozy v háj, my pojedeme 21. den do 27. do Hutiska-Solance. To je jediný týden, co nemusíme žádný z nás k nějakému doktorovi, a ještě další týden, od čtvrtka do Šternberka, pokud tedy nepoleje jako z konve. Krásné vyhlídky - za dva měsíce. Krásně bychom tam vyhlíželi i ty, co to zrovna čtou. (Termíny jsou schváleny Vlaďkou). Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
Vydržaj pionier, jaro je již za humny Úsměv ..... aj ja milovník všech rozmarů počasí se naň veletěším .... huž aj kolo šlechtim, lyže krom skialpů zazimovávám a koukám po opalovacím krému vod NelaBatole pro hezkou pleť ..... a ptáčkové mi dělaj po ránu blaženej orchestr .... ty poslední záchvěvy zimy už vydržíme .... v pondělí organizuju pro pár lidiček skialpové a sněžnicové řádění po šumavských hřebenech, tam bude sněhu spousta ještě dlouho .... navíc se tam furt sype. Doma mi to ale na zahrádce už raší a tráva se probouzí Úsměv

Jaromir
U nás se také na zahrádce pomalu probouzí jaro, ale podle toho co věští rosničky to asi opět pomrzne a tak jsem asi pondělním rytím záhonku pro kytičky stihl zimní orbu. Úsměv Mrknutí

Admin_Radek
Jedu z STK jsem OK.
Ahoj všem, dnes jsem absolvoval s autem STK. Tak důkladnou prohlídku jsem ještě nezažil. Musel jsem ukázat lékárničku, klíče, žárovky, hever, vesty.... Dokonce kontrolovali rozměry pneu. Ale prošel jsem. Teď mě čeká v květnu STK se Soulem a v říjnu s přívěsem.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. To dělají prohlídky i v sobotu? To je tedy péče o motoristy. U nás mrzne i teď, v poledne. A v úterý v 17:15 začíná astronomické jaro. To jsou věci. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, máme tu 3 STK, z nichž jedna má otevřeno i v sobotu dopoledne. A tak než si brát dovolenou, využil jsem sobotní možnost splnit si tu nepříjemnou povinnost. Stálo mě to (revize plynu, emise a STK) cca 2000. Ale hlavně že můžu jezdit.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. To u nás (v Předmostí) STK už v pátek jen dopoledne. Možná proto, že nemáme tři, jak u vás. A u nás fičí a zima, dívám se na to z okna. -7°C a vítr 10 m/sec, tj, 36 km/hod, v nárazech alespoň o 1/3 víc. Ale v úterý v 17:15 nastupuje jaro a proto už nebude tak fičet. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
dnes jsem použil na to klouzání po vsi nesmeky, jinak bych se přizabil

včera jsem měl skupinku "rozlučovačůsezimou" nahoře na kopcích a pěkně jsme vymrzli. Utálo tam od poslední návštěvy 30cm sněhu, ale furt je ho tam spousta. Jen je to jeden velkej led a novej sníh dělá závěje. Dolů jsme jeli dlouho večer (až sem to od Hanky trošku schytal ??? Úsměv ) a při čelovkách na tom kluzišti to bylo spíš o život, ale rozloučení se zimou důstojné a hezké, takové mrazivé a zimní Úsměv ....a teď už to jaro, kraťásky, ptáčkové, sekačka .... Úsměv

JosDosk
Ahoj (všem). Snad si ani nepamatuji, a to mám alespoň tu hlavu stále dobrou, aby po prvním jarním dni astronomického jara (20.3. v 17:15) stále tak mrzlo a ještě mrznouti bude. Kam ten svět spěje. No, přijde jaro, přijde. Snad, do toho 21. května, kdy máme naplánovaný výjezd do Beskyd. Děkuji. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 21.03.2018 08:46
Recesista a mystifikátor

drbolovi
No,my už té zimy máme také dost- tento týden ještě oba máme doktory a v úterý odjíždíme prohřát staré kosti do termálů.Domů pojedeme až bude snad teplo.Ale bude 9,dubna- tot otázka.

JosDosk
drbolovi napsal:

No,my už té zimy máme také dost- tento týden ještě oba máme doktory a v úterý odjíždíme prohřát staré kosti do termálů.Domů pojedeme až bude snad teplo.Ale bude 9,dubna- tot otázka.

Ahoj, mne už udržuje naživu šest (slovy šest) odborných ordinací, kde mne objednávají vždy po třech měsících, těžko hledám chvilky, kdy bychom mohli vyjet s karavanem. A to Vlaďka má zase svoje termíny, naštěstí jen pár. A to se Yetti těší do důchodu, ba by si jej přál už odteďka. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 21.03.2018 08:47
Recesista a mystifikátor

yetti
Včera ráno u nás nový sníh, přes den to slezlo. Dnes ráno suché silnice a skůtru to asi záblo, páč po ránu kuckal zimou. Včera jsem si po povinném kolečku po ouřadech vyčistil myšlenky pokocháním se po okolí (když už sem vytáhl obytku) a okolo Blanice a na Křišťanováku je to fakt nádherné.... aj to jaro je tam už dost cítit.

Pepo do důchodu se těším i netěším, spíše než důchod Vám závidím to volno. Jasně že to má zasejc svoje jiné stinné stránky, ale každej přeci chce to, co zrovna nemá Úsměv .... třeba každej rok na léto na sever či jinam na pár měsíců, bez stresu něco stihnout, co v práci .... jen já, "tetka" a bydlík ..... auuuuu

Jarda a Maru
U nás mně moc nepřipadá, že už by chtělo být jaro. My měli dneska ráno kolem 6. hodiny -8,8 °C a zatím jsou i celodenní teploty hodně pod nulou. Tak mě napadlo, co naši spící ježci na zahradě ??... a zatím je to dobré, prý se probouzejí až v květnu ... https://cs.wikipe...padn%C3%AD ... Zajímavá jsou v odstavci "rozmnožování".. ta mláďata s bodlinkami ....bestpage.sk/gif/jezci/gif-bestpage-sk-11.gif Šklebící seŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

drbolovi
Zítra nastane den D.Poprvé letos vyrážíme s našim bydlíčkem do termálů.Nejprve se prohřejeme v Hegyku a pak přejedeme do Komárna.Budeme 14 dnů na cestách,ale počasí asi nic moc nebude.Ještě ,že ta voda bude teplá.

yetti
v neděli jsme něco málo podělali (mimo jiné) na zahradě a včera jsem po návratu z cest drbal stařinu. To jako starou trávu Šklebící se .... Eštěže mám jen pár metrů.
Dnes hlásej hnus až superhnus, zatím to jde. Jen vlhká silnice a poměrně teplo, tak sem šel do rizika a přifrčel na skůtru.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového