08.07.2025 03:20
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
drbolovi
LANA- o jaké mapě mluvíš?Vždyt u nás je čistější vzduch než u vás na severu.Nějak se ti to už v hlavě motá.Chce to frtana.

drbolovi
Jako zajímavou informaci přikládám odkaz na mapu místa našeho bydliště.http://brnosmrdi....detail-473

yetti
hlásili hnus ale je hezky .... ať žije nádherné jaro Úsměv ... trošku chyba, že ho trávím v kolbence a nebo na pracovní cestě .... ale radost ze sluníčka a z ranního ptačího koncertu mám Úsměv Úsměv

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Dneska se po ranním škrábání skla a poledním harašení sněhových mraků, přeci jen vyklubalo sluníčka a odpoledne už bylo docela příjemně. Zdendo také mám dobrou zprávu, domeček na kolách i jeho potah mají novou STK, tak že sezona může začít. Už aby to bylo. Úsměv

yetti
v noci kolem druhé taaaaaaakooooovááááá rána, to musel být blesk fakt na plotem a hrom neměl konce ...... jak by řekli moji klucí "HUSTÝ" .... no, pak už jsem moc nespal Smutný

jana a franta
No, mohli jsme se bát společně. Tady už se blýskalo za kopcem někdy kolem desáté a o něco později to bylo i s těmi hromy. Taky jsem moc nenaspala. Zamračený

yetti
Jani, s Tebou bych se bál rád (Fando nebuj Úsměv ), ale já se nebál, jen jsem se fakt lekl jako prase, v první pikovtřeřině jsem myslel že mi padá barák na hlavu a řešil scénář úprku se zastávkou ve skříni alespoň pro spodní prádlo .... a protože mám posledních pár let problém se spaním, kdy mi stačí na regeneraci chvilka a tu jsem vyčerpal v první půli večera, tak sem byl už probuzenej. Alespoň jsem si ráno před prací zasportoval Úsměv .... jinak se ochladilo a je vlezlá zima. Naordinoval jsem si volný víkend s prckama a obytkou a snad to klapne.

Jarda a Maru
Ahoj, my vás zdravíme ze zakaboněné matičky Prahy. Tady v Letňanech o bouřce nevíme, ale užili jsme si parádního lijáku a snad i krupobití a v noci nám to pěkně cloumalo s karavanem, takže jsem taky nemohla spát. Za chvilku jdeme na výstavu... :-)

Jaromir
Po včerejším studeném dni a strašení mraků jsme se dneska vyhrabali z postele do pěkného slunečného dne a prožili jsme ho celý venku při práci na zahradě. Měli jsme zde rodinnou brigádu a nakládali přistavený kontejner sutí ze zbouraného chlívku pro pašíka. Chudák Růženka ze sluníčka moc neměla, neb většinu dne trávila u plotny a škopku s nádobím. Ven se dostala až odpoledne, aby trochu popotáhla ze zemně klubající se tulipány. Úsměv

Admin_Radek
Jaromir napsal:

...... nakládali přistavený kontejner sutí ze zbouraného chlívku pro pašíka....

Jaromíre, co jste to udělali Vyděšený. Tam mohl vyrůstat a sílit pašík pro podzimní výjezd NaštvanýŠklebící sePff
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jaromir
Radku já si myslím že to je pro pašíka vysvobození, neb u nás by asi moc netloustnul, mě totiš také Růženčina gastro produkce chutná a tak moc zbytků není, čím by jsme mu přilepšili Úsměv

TomasVivaldi
Zdravím Vás všechny,

tak jsme o víkendu navštívili FOR CARAVAN v Praze Letňanech a teda tam bylo lidí, že to snad není ani možný. Začíná byt o karavaning obrovský zájem. Byli jsme s bydlíkem ubytování v TROICAMPU v Praze a prostě fantazie. Krásný malý kemp, voňavé a čisté sociálky vytopené na 27°C a neustále tečící horká voda. Kdo chce navštívit Prahu, doporučuji s bydlíkem do zmiňovaného kempu. Dobré spojení MHD do samotného centra. Příští rok znovu:-)

Hezký den Všem.

yetti
pro samej nádherně osvícenej měsíc od jedný nespím Pff . Buď to na mě začalo působit, nebo jsem divnej .... ale kochal jsem se na skůtru, to zas jooooo Úsměv . Ještě že je po ránu nulovej provoz. Včera ráno auta omrzlá, dnes podstatně míň. ..... ale to jaro je cítit víc a víc a víc Úsměv O víkendu zaletním lyže, peču na to, přetáčím se na léto. Za sněhem už jen do Alp a na to už není pro letošek prostor.

.... venku je slyšet ptačí Alexandrovce - symfonie slunci či co to je za ódu

Jarda a Maru
Mě ti opeření Alexandrovci vzbudili už přes 5. hodinou..... bestpage.sk/gif/ptaci/gif-bestpage-sk-39.gif Šklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 14.03.2017 06:59

JosDosk
Ahoj všem. U nás řvou ptáci ráno už dávno. Asi je zde na Hané tepleji. Dnes ráno už mne konečně nebolely záda a z postele jsem vylezl zcela normálně. Tyto problémy nastaly po mém extempore - v sobotu, že si vyměním "kosti" u svého Mondea (tyčky stabilizátoru vpředu), ať si taky něco udělám sám. Ale už jsem na to zcela nemožný. Než jsem k tomu klekl, než jsem pak zase vstal a tak opakovaně - podařilo se mi povolit jen jednu matici na tlumiči na levé straně, tak jsem ji zase utáhl, nasadil kolo, špinavý vč. plyšové bundy, tak včera jsem si to jel domluvit ke kamošovi do autoservisu. Mám ty tyčky v kufru, jen je vyměnit. Jako bonus jsem jim upekl dva kvasové chleby.
Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

JosDosk
Ahoj všem. U nás ráno azurově modrá obloha se sluníčkem, teď po poledni zataženo. Vrátil jsem se od doktora z Olomouce, kdybych nemusel co deset dní k doktorovi, tak snad z baráku ani paty nevytáhnu. Ale dobře, že tak. Dobrá zpráva: Po deseti infuzích v lednu moje nohy neodmítají chodit, alespoň tolik, co nutně potřebuji. Dnes jsem si to ověřil. Hurá! Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

drbolovi
Dnes je opět překrásný den.A tak naše cesta povede zase na zahradu.Já budu sázet salát a kedlubny do skleníku a Jenda bude připravovat auto na výjezd.Kontroly u lékařů máme za sebou,výsledky mám sice horší,ale v normě.Jenda stále fit.Dnes bude měnit plynovou hadici s regulátorem atd.Už se nám první výjezd blíží.Příští týden termály Hegyko

yetti
Zatím svítí, ale hlásí zítra deštivo, tak přemýšlím že nebudu betonovat sklep, ale že dnes skočím do autí a vyrazíme do Rakous za saunou ..... Šklebící se

Robert
Ráno bylo nádherně, tak jsem začal natírat střechu u garáže (50m čtverečních). Na plechovce s barvou píšou vydatnost 14 - 16m, koupil jsem 4. Barva došla, když jsem ještě nebyl v půlce. Než jsem sehnal další, tak se zatáhlo a začal vítr, který sfoukává suché jehličí ze smrku a nanáší ho na tu čerstvou barvu. Blíží se déšť, tak končím, kdo by se na to neto.... Vyděšený

yetti
pátek s dětma na Legu, večer odjezd do Rakous, deštivá sobota v saunovým světě a v neděli opět s dětma na Legoprojektu. V neděli odpoledně sem vosel a navíc sem rejpal ..... na zahradě páč už nepršelo. Dnes je teplo a hezky, takže budu betonovat sklep, abych třeba nezlenivěl .... prej Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line