03.06.2025 19:08
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
kempy
drbolovi
Maru,my jezdíme do kempu Banja.Rogač je na pravé straně kousek od hotelu Osmine,Bambo u kostela,Baldo pod pergolou vedle našeho kempu.Je to na konci Slana.

LANA
Admin_Radek napsal:

A já se připojím k Marušce, ale jen s dotazem Úsměv. Mezi 17.-25. červnem chceme jet asi po 6 letech na otočku do HR. Chceme na Istrii a potřeboval bych poradit kemp, který:
- je za rozumnou cenu
- je s bazénem
- je do něj rozumný vjezd - ne jako do Bobanu, kde se sjíždí k moři s krpálu
- no a aby tam bylo hezké moře atd. atd.
- ideálně kdyby to nebyl megakemp

Doteď jsme jezdili do Bijele Uvaly u Poreče. Ta je dobře vybavená, ale hrozně veliká a dražší. Díky za tipy.

Tak se můžeme HR potkat. Jedeme 23.6 do 1.7. na sraz Adria na ostrově Maly Lošijn kemp Čikat. Velký aqvapark s ohřívanou mořskou vodou a tobogány. Cena za pobyt osoby 115 Eur, děti do 12 roků zdarma. Sleva na trajekt 20%.

Admin_Radek
Ahoj Laďo, to si akorát tak zamáváme na dálnici Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

drbolovi
Lado,to budeš pořád v bazénu?,teplota moře jen 21,a samý randál.
To my máme moře již 24 a klid a pohoda- to potřebujeme my.ČAO

Jarda a Maru
Nakonec jsem vytipovala postupně od Splitu: .... kemp Sirena Lokva Rogoznica, Sutikla Podgora, Dalmacija Zaostrog a poslední některý ze 4 nejdál po pobřeží až ve Slanu.....

Zatím vítězí Sutikla v Podgoře, protože má krásnou oblázkovou pláž, za zádelí Biokovo a na koloběžkách nejblíž do těch starých dlážděných uliček ve městě a taky dál po pobřeží na obě strany.....www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

Sirena v Lokvě Rogoznici má dost vysoko ve stráni terasy a nevím, jestli se nám bude chtít běhat nahoru - dolu k moři.........
[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/144641.jpg[/img] is not a valid Image.

Pokud je někdo znáte, poraďte.... Ale my pojedeme jen s autem, tak asi nebude problém je třeba okouknout postupně všechny...www.caravan24.cz/images/smiley/105.gif

stemi
Sutikla az na „malickost” pritomnost stareho hrbitova primo f kempu (val hned nad recepci) Zamračený
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Admin_Radek
To je v pořádku, páč maďarsky je hřbitov tuhoš kempink.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
stemi napsal:

Sutikla az na „malickost” pritomnost stareho hrbitova primo f kempu (val hned nad recepci) Zamračený

Říkáš "starý hřbitov" ? Tak to ... pokud nebudou denně pohřby... přežiju. Šklebící se Ale prý horší je, že jsou tam usídleny dvě cestovky... ale zase gde nejsou, že ?? Fše ostatní vypadá nádherně.....www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/017-podgora1.jpg[/img] is not a valid Image. www.caravan24.cz/images/smiley/105.gif

stemi
Jo Kalousek a Grulich, ále ináč pláž i zvostatní supééér Úsměv
Jináč ta fotka hotová Emerika, gde jinde něco takovýho najdeš Mrknutí
Upravil/a stemi dne 12.06.2017 15:58
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
stemi napsal:

Jináč ta fotka hotová Emerika, gde jinde něco takovýho najdeš Mrknutí

Jj, prej kdyby Američani znali Chorvatsko, nejezdili by na Floridu....

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/miami-florida-beach1.jpg[/img] is not a valid Image. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Maru, když jsem viděl tu fotku, na chvíli jsem zaváhal, jestli tam taky nejet. Ale ne, je to dalších 250km navíc. Ale vybral jsem jeden z Tvých tipů- Amarin Rovinj. Tohle městečko máme moc rádi.

Už dáváme pomalu věci do bydliboudy a v pátek jedeeeem.

Jarda a Maru
Radku, v Rovinji je taky krásně, akorát tam nebudete mít za zádelí ty krásné hory.... Já mám smutek na duši.... Chtěli jsme vyjet už ve čtvrtek, ale marodí nám autíčko a jeho léčení se asi o týden protáhne... Áách jo.... bestpage.sk/gif/doprava/gif-bestpage-sk-183.gif

Admin_Radek
A máte někdo z nedávné doby zkušenosti, jak to vypadá na hranici SLO-HR?
Maru, ať se vám auto brzo uzdraví.

drbolovi
Ahojte- my zítra ráno také odjíždíme společně s Kajou a Janinkou do Slana.Stavujem se v termálech Lenti na jeden den a pak dolů- směr Dubrovník.

S přechodem SLO-HR nemáme zkušenost,nebot přejíždíme z Madarska hned do CHorvatska- přechod Goričan.

Admin_Radek
Dnes jsem s hrůzou zjistil, že v HR bude příští týden do 25 stupňů. A tady přes 30 Smutný.

yetti
Admin_Radek napsal:

Dnes jsem s hrůzou zjistil, že v HR bude příští týden do 25 stupňů. A tady přes 30 Smutný.

...... páš seš hr do HR a teď si v pr... neremcé pořád hánáku, alespoň se nebudete škvařit a oddáchnete f pohodě. Já bych jel kamkoli i kdyby chumelilo, jen abych vypadl z toho kolotoče Úsměv ....... fšem HRmilům přeji hezké cestování a šťastný navrat Úsměv

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Už se nám to blíží .....
i.ck.cz/f/70257/67.jpg

Ahoj "Chorvati", kam letos vyrážíte ? My zvažujeme v polovině června loňskou nádhernou Podgoru a nebo Cres, který ještě moc neznáme .... Našla jsem kemp Kovačine hned u Cresu, Bijar u Osoru, Brajdi na moru, Preko mosta-Jazon, Bandarin a Martinštice-Slatina. Znáte někdo některý a poradíte, který je z hlediska pláže a koupání a taky dlouhé a pěkné promenády (na koloběžkách) pěkný nebo úplně nejlepší ? Šklebící seŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
adria-more.hr/img/content/kamp/galerija/31.jpg

V týdnu od 8. září vyrážíme do kempu Kozarica v Pakoštane.... na kartu ACSI za 18 éček. Nechcete se k nám někdo přidat? bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-164.gif... https://www.avtok...tion=no-rd

Ještě uvažujeme i o Solarisu u Šibeniku, který je přes kartu ACSI stejně za 18 éček za noc https://www.avtok...is-sibenik
Upravil/a Jarda a Maru dne 27.08.2019 15:26
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.