07.07.2025 11:59
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Jj, jaro je tu ... a my zítra vyrážíme kolem hranic okresu Třebíč, máme asi tři cíle a možná i někde přespíme... Nedovedete si představit, jak se těším ... MrknutíŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Nedovedete si představit, jak se těším ...

Maruš dovedeme Mrknutí A já furt makám jak "vobarevnej" Zamračený
stemi přiloženo následujícíobrázek:
venezia_grand_canal_2021.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Dneska po ránu tam mají nějak mrtvo a mlhavo, ale kdo si počká, nějaké té plující kocábky se dočká ... Šklebící seŠklebící se https://www.skyli...ialto.html

Joza
Jarda a Maru napsal:

Jj, jaro je tu ... a my zítra vyrážíme kolem hranic okresu Třebíč, máme asi tři cíle a možná i někde přespíme... Nedovedete si představit, jak se těším ... MrknutíŠklebící se

já teda jo ...těším se jak malý děcko, snad po velikonocích - napustím vodu a někam vyrazím ( a nebo budu kempovat na dvorku a dívat se fotky z minulých výletů)

Mrknutí

Admin_Radek
To znám, tenhle absťák mám v zimě. Vzdycky si vymýšlím nějakou záminku, co musím opravit. Zatopím si v karavanu, zapojím TV, opravim, co je potřeba, donesu si flašku vína, pustím TV a v přívěsu prespím.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Fčéra supr den, jen letos teprf prvních 20 najeto...enem ešče to pívo narazit/ zejtra prej už bude aj dérštkofka a v nedělu uzení makrel i bůčku a pívo už poteče jak má bejt He Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2021-03-25-308.jpg 2021-03-25-309.jpg

Jarda a Maru
Tak já jsem vzhůru a Jarek ještě pochrupkává. 😴🤫 a ještě netopíme. Jsou zde 4 stupně a bojím se vystrčit nos že spacáku, ale sluníčko nám už svítící do zpětných zrcátek 🌞👍😂

stemi
Nehledě na časový zvraty a přikázání, tak včéééra bylo https://youtu.be/...

Jarda a Maru
Milošu, mňááám, ryby-čky bych si dala, kdyby mně je takhle někdo připravil smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-55.gif... My jsme prochodili kilometry na výletě a včera jsme skoro celej den makali na zahradě ... a dneska jsme voba jak přeražení ...smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-96.gif

stemi
Я знал, что Владимир может это сделать ... он парень Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
putyn.jpg

Admin_Radek
Miloši, to je až vyproštění, ale víš, jak k tomu došlo?
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázek:
165705283_291532732584598_3390240770618496284_n.jpg

Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
nu omezení okresu mne nezajímá, cedule ještě žádnou nemoc nevyřešila takže jezdím a žiju normálně a ještě mě nikdo nikde nezastavil ... a až to nastane, prokážu se dokladem, který je taky o ničem, jak to dělají všichni kolem, co používají zdravý selský rozum.

Jinak je venku fakt aprílově, slunce, vedro se sněhovými přeháňkami, bezvětří a vítr, voda zamrzá a rozmrzá .... prostě správný dubnový rozmarný počásko, jak to má být Šklebící se

Zprávy nesleduju, takže netuším co se kde děje a je mi to fakt všechno ukradený, tak jen info od nás, máme se tak dobře, jak si to sami uděláme. Úsměv

Jakmile se počasí stabilizuje, musím přetěsnit okna na bydlíkovi, huž sem to vykuchal a o víkendu mám práci kolem baráku, tak snad to na další víkend bude hotový .... je potřeba využívat prázných míst, parkovišť a lesů ... Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
nu omezení okresu mne nezajímá, cedule ještě žádnou nemoc nevyřešila takže jezdím a žiju normálně a ještě mě nikdo nikde nezastavil

A to mne zasejc zajímá, páč tů cajti só za každým patníkem a kontrolujó i přebíhající zajíce, álejc na mne si nepřídó páč jezdím lesem z vokresa do vokresa na pívoŠklebící se

Pro fšechny kontrolní votázka: co je to "ŠTONC" / nedívat sa do Wikipédije !

Jarda a Maru
Milošu, to je u nás za humnama bežně používané slovo s významen tak nějak jako "schopen" ... cajti nejsou štonc to uhlídat .... U nás je od včerá odpoledne tak zrozná zima a já nejsu štonc se zahřát Naštvaný Šklebící se.... A někde si tady psal, že seš po zimě jakejsi zadejchanej. Tož já se taky pochlubím, co se mi v zimě stalo. Po Vánocích mě tak nějak čímdálvíc začaly bolet záda Vyděšený... až tak, že sem nemohla bez urputné bolesti vlézt ani vylézt z poslele, nedej bóže se na ní votočit a ani chodit, sedět a při každým sebemenším pohybu nebo třeba jen zakašlání mně až tekly slzičky Zamračený... Fastumgel nezabíral a tak už jsem se tak nějak začala smiřovat s návštěvou u MUDr, a pak že po dalších doktorech někde chytím covida a bude to můj definitivní konec Naštvaný... Naštěstí semsi vzpomněla, že mně kdysi před 21 lety řekl léčitel, kterého tehdy pozval do fabriky předseda ROH, že mě moje postel zabije a my tehdy hned koupili postele nové. Tak jsme zase hned objednali nové matrace a já si spaní prozatímně odstěhovala v baráku o patro níž Mrknutí... A zázrak se konal ... Po třetí noci bolest nikde a já zase běhám jak fretka... smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-51.gif

yetti
dnes jsem dělal revizi termínů akcí a průvodcování a už nyní mám naplánováno 32 výprav do divočiny pro NP Šumava + dalších spoooooustu průvodcování na řece .... tak snad zvítězí zdravý rozum a když už může být v obchodě hlava na hlavě a nevadí to nikomu, budou moct lidi do přírody v malé skupině do 12 kusů, nebo na řeku, kde se těch 7 lodí opravdu nemá jak ohrozit.

Dnes přijede kámoš s obytkou a bude super víkend. Postavil sem pergolu, sauna frčí i 3x týdně a v přístavku pro mamku už obkládám sádrokartony. Dělám to kromě elektriky celý sám, ale docela to odsejpá. Jen se mi krapet protáhly dodací termíny dalších akcí a budu muset i víc kovat a vyrábět.

Na výpravu s obytkou se teď nechystám, mám rozebrané okna a přetěsňuji je a dělám trošku udržovací pořádek ve všem obytkovém ... už abych se dostal i na tu vestavbu, na to se fakt těšim Úsměv

Admin_Radek
Já bych napsal, ale není co. Z domu do práce, z práce domů, když je počasí, tak se projedu na motorce... Karavan je ještě zazimovaný.

To je teda doba. Kdyby mi před rokem a půl někdo řekl, že budu mít o 35 kilo míň, budu se těšit do práce a abych tam mohl jít, budu muset mít schválení od nadřízeného, nechal bych ho zavézt k Chocholouškovi 😄.

stemi
Když jsme onehdá z různých podnětů ještě na C24 zakládali náš spolek-klub a to hlavně z iniciace Vondráčka/zlaté České ručičky, Merfana a dalších, netušil asi nikdo z nás do jaké slepoty a hluchoty se za čas dostaneme.
Ze staré "gardy" mimo Vondráčka, Franta-Jana, Jaromíra a ještě několika málo, co občas písnou a víme, že jsou ještě naživu.
Nové členy schválně nejmenuji, páč kdyby jích nebylo, nebylo by psát už vůbec o čem. Myslím, že v týhle krajně nepřívětivé době, je každá čárka a tečka od kohokoliv žádoucí...tož tak a kdybych na někoho zapomněl, nechť mi prosím promine.

Joza
tohle je asi produkt nečinosti díky morové době ..... stejný to máme na spolkovým fóru terenákysuzuki - prostě nejdou pořádat akce, tak ubývají témata k příspěvkům a diskusím. Myslím, že v létě se začne zase víceméně normálně cestovat a bude zase o čem diskutovat. Aspoň tomu věřím ......

Jarda a Maru
Hmmm, já tomu taky chci věřit Mrknutí, jinak bych se z toho už asi zvencla. U nás je ještě navíc pořád zima jak v Rusku... Meruňky kvetou, Jarek pod nimi topí, přitom zásoby uhlí a dřeva už jsou skoro nulové ... a cestování je pořád v nedohlednu Zamračený, takže já už ze zoufalství koukám na web kamery na celým Balkáně Cool... Pozitivní je, že už ve středu nás naočkují první dávkou. Musela sem nás zaregistrovat v okresním očkovacícm centru, bo u naší praktické lékařky bychom se bývali nedočkali Vyděšený... Ách jo ... Šklebící seŠklebící se

yetti
nezoufejte a používejte mozek a zdravý úsudek ... kdyby Vám řekli, že máte skočit z okna skočíte? Vždyť je to jen v hlavě. Stačí že půjdete po očkování z ordinace a budete mít falešnej pocit, že jste nesmrtelní ... a nikdo neví jak to dlouho vydrží atd .... Úsměv

Seberte se a vypadněte ven, jinak se z toho zblázníte. Raději být venku v přírodě, než v narvaným obchoďáku kde je hlava na hlavě. A už je tady jaro tak ho nepropásněte. papa a mějte se hezky.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového