žumpa - co na srdci, to na monitoru
|
Jarda a Maru |
Přidané 24.03.2021 19:51
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Jj, jaro je tu ... a my zítra vyrážíme kolem hranic okresu Třebíč, máme asi tři cíle a možná i někde přespíme... Nedovedete si představit, jak se těším ... 
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 25.03.2021 05:33
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
Nedovedete si představit, jak se těším ...
Maruš dovedeme A já furt makám jak "vobarevnej" 
stemi přiloženo následujícíobrázek:
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 25.03.2021 06:33
|

Generálmajor

|
Dneska po ránu tam mají nějak mrtvo a mlhavo, ale kdo si počká, nějaké té plující kocábky se dočká ...  https://www.skyli...ialto.html
|
|
|
|
Joza |
Přidané 25.03.2021 09:43
|

Kapitán

Příspěvek: 174
Založený: 20.11.2020 18:43
|
Jarda a Maru napsal:
Jj, jaro je tu ... a my zítra vyrážíme kolem hranic okresu Třebíč, máme asi tři cíle a možná i někde přespíme... Nedovedete si představit, jak se těším ...  
já teda jo ...těším se jak malý děcko, snad po velikonocích - napustím vodu a někam vyrazím ( a nebo budu kempovat na dvorku a dívat se fotky z minulých výletů)
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 25.03.2021 17:57
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 1220
Založený: 05.11.2016 12:46
|
To znám, tenhle absťák mám v zimě. Vzdycky si vymýšlím nějakou záminku, co musím opravit. Zatopím si v karavanu, zapojím TV, opravim, co je potřeba, donesu si flašku vína, pustím TV a v přívěsu prespím.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
|
|
|
|
stemi |
Přidané 26.03.2021 06:01
|

|
Fčéra supr den, jen letos teprf prvních 20 najeto...enem ešče to pívo narazit/ zejtra prej už bude aj dérštkofka a v nedělu uzení makrel i bůčku a pívo už poteče jak má bejt He 
stemi přiloženo následujícíobrázky:
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 26.03.2021 06:46
|

Generálmajor

|
Tak já jsem vzhůru a Jarek ještě pochrupkává. 😴🤫 a ještě netopíme. Jsou zde 4 stupně a bojím se vystrčit nos že spacáku, ale sluníčko nám už svítící do zpětných zrcátek 🌞👍😂
|
|
|
|
stemi |
Přidané 28.03.2021 05:45
|

|
Nehledě na časový zvraty a přikázání, tak včéééra bylo https://youtu.be/...
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 28.03.2021 09:10
|

Generálmajor

|
Milošu, mňááám, ryby-čky bych si dala, kdyby mně je takhle někdo připravil ... My jsme prochodili kilometry na výletě a včera jsme skoro celej den makali na zahradě ... a dneska jsme voba jak přeražení ...
|
|
|
|
stemi |
Přidané 31.03.2021 07:06
|

|
Я знал, что Владимир может это сделать ... он парень 
stemi přiloženo následujícíobrázek:
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 31.03.2021 16:55
|

Hlavní administrátor

|
Miloši, to je až vyproštění, ale víš, jak k tomu došlo?
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázek:
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
|
|
|
|
yetti |
Přidané 08.04.2021 11:07
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
nu omezení okresu mne nezajímá, cedule ještě žádnou nemoc nevyřešila takže jezdím a žiju normálně a ještě mě nikdo nikde nezastavil ... a až to nastane, prokážu se dokladem, který je taky o ničem, jak to dělají všichni kolem, co používají zdravý selský rozum.
Jinak je venku fakt aprílově, slunce, vedro se sněhovými přeháňkami, bezvětří a vítr, voda zamrzá a rozmrzá .... prostě správný dubnový rozmarný počásko, jak to má být 
Zprávy nesleduju, takže netuším co se kde děje a je mi to fakt všechno ukradený, tak jen info od nás, máme se tak dobře, jak si to sami uděláme. 
Jakmile se počasí stabilizuje, musím přetěsnit okna na bydlíkovi, huž sem to vykuchal a o víkendu mám práci kolem baráku, tak snad to na další víkend bude hotový .... je potřeba využívat prázných míst, parkovišť a lesů ...
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 13.04.2021 06:34
|

|
nu omezení okresu mne nezajímá, cedule ještě žádnou nemoc nevyřešila takže jezdím a žiju normálně a ještě mě nikdo nikde nezastavil
A to mne zasejc zajímá, páč tů cajti só za každým patníkem a kontrolujó i přebíhající zajíce, álejc na mne si nepřídó páč jezdím lesem z vokresa do vokresa na pívo
Pro fšechny kontrolní votázka: co je to "ŠTONC" / nedívat sa do Wikipédije !
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 13.04.2021 07:38
|

Generálmajor

|
Milošu, to je u nás za humnama bežně používané slovo s významen tak nějak jako "schopen" ... cajti nejsou štonc to uhlídat .... U nás je od včerá odpoledne tak zrozná zima a já nejsu štonc se zahřát .... A někde si tady psal, že seš po zimě jakejsi zadejchanej. Tož já se taky pochlubím, co se mi v zimě stalo. Po Vánocích mě tak nějak čímdálvíc začaly bolet záda ... až tak, že sem nemohla bez urputné bolesti vlézt ani vylézt z poslele, nedej bóže se na ní votočit a ani chodit, sedět a při každým sebemenším pohybu nebo třeba jen zakašlání mně až tekly slzičky ... Fastumgel nezabíral a tak už jsem se tak nějak začala smiřovat s návštěvou u MUDr, a pak že po dalších doktorech někde chytím covida a bude to můj definitivní konec ... Naštěstí semsi vzpomněla, že mně kdysi před 21 lety řekl léčitel, kterého tehdy pozval do fabriky předseda ROH, že mě moje postel zabije a my tehdy hned koupili postele nové. Tak jsme zase hned objednali nové matrace a já si spaní prozatímně odstěhovala v baráku o patro níž ... A zázrak se konal ... Po třetí noci bolest nikde a já zase běhám jak fretka...
|
|
|
|
yetti |
Přidané 16.04.2021 07:24
|

Plukovník

|
dnes jsem dělal revizi termínů akcí a průvodcování a už nyní mám naplánováno 32 výprav do divočiny pro NP Šumava + dalších spoooooustu průvodcování na řece .... tak snad zvítězí zdravý rozum a když už může být v obchodě hlava na hlavě a nevadí to nikomu, budou moct lidi do přírody v malé skupině do 12 kusů, nebo na řeku, kde se těch 7 lodí opravdu nemá jak ohrozit.
Dnes přijede kámoš s obytkou a bude super víkend. Postavil sem pergolu, sauna frčí i 3x týdně a v přístavku pro mamku už obkládám sádrokartony. Dělám to kromě elektriky celý sám, ale docela to odsejpá. Jen se mi krapet protáhly dodací termíny dalších akcí a budu muset i víc kovat a vyrábět.
Na výpravu s obytkou se teď nechystám, mám rozebrané okna a přetěsňuji je a dělám trošku udržovací pořádek ve všem obytkovém ... už abych se dostal i na tu vestavbu, na to se fakt těšim
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 16.04.2021 19:45
|

Hlavní administrátor

|
Já bych napsal, ale není co. Z domu do práce, z práce domů, když je počasí, tak se projedu na motorce... Karavan je ještě zazimovaný.
To je teda doba. Kdyby mi před rokem a půl někdo řekl, že budu mít o 35 kilo míň, budu se těšit do práce a abych tam mohl jít, budu muset mít schválení od nadřízeného, nechal bych ho zavézt k Chocholouškovi 😄.
|
|
|
|
stemi |
Přidané 17.04.2021 09:42
|

|
Když jsme onehdá z různých podnětů ještě na C24 zakládali náš spolek-klub a to hlavně z iniciace Vondráčka/zlaté České ručičky, Merfana a dalších, netušil asi nikdo z nás do jaké slepoty a hluchoty se za čas dostaneme.
Ze staré "gardy" mimo Vondráčka, Franta-Jana, Jaromíra a ještě několika málo, co občas písnou a víme, že jsou ještě naživu.
Nové členy schválně nejmenuji, páč kdyby jích nebylo, nebylo by psát už vůbec o čem. Myslím, že v týhle krajně nepřívětivé době, je každá čárka a tečka od kohokoliv žádoucí...tož tak a kdybych na někoho zapomněl, nechť mi prosím promine.
|
|
|
|
Joza |
Přidané 17.04.2021 10:38
|

Kapitán

Příspěvek: 174
Založený: 20.11.2020 18:43
|
tohle je asi produkt nečinosti díky morové době ..... stejný to máme na spolkovým fóru terenákysuzuki - prostě nejdou pořádat akce, tak ubývají témata k příspěvkům a diskusím. Myslím, že v létě se začne zase víceméně normálně cestovat a bude zase o čem diskutovat. Aspoň tomu věřím ......
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 17.04.2021 12:55
|

Generálmajor

|
Hmmm, já tomu taky chci věřit , jinak bych se z toho už asi zvencla. U nás je ještě navíc pořád zima jak v Rusku... Meruňky kvetou, Jarek pod nimi topí, přitom zásoby uhlí a dřeva už jsou skoro nulové ... a cestování je pořád v nedohlednu , takže já už ze zoufalství koukám na web kamery na celým Balkáně ... Pozitivní je, že už ve středu nás naočkují první dávkou. Musela sem nás zaregistrovat v okresním očkovacícm centru, bo u naší praktické lékařky bychom se bývali nedočkali ... Ách jo ... 
|
|
|
|
yetti |
Přidané 19.04.2021 12:16
|

Plukovník

|
nezoufejte a používejte mozek a zdravý úsudek ... kdyby Vám řekli, že máte skočit z okna skočíte? Vždyť je to jen v hlavě. Stačí že půjdete po očkování z ordinace a budete mít falešnej pocit, že jste nesmrtelní ... a nikdo neví jak to dlouho vydrží atd .... 
Seberte se a vypadněte ven, jinak se z toho zblázníte. Raději být venku v přírodě, než v narvaným obchoďáku kde je hlava na hlavě. A už je tady jaro tak ho nepropásněte. papa a mějte se hezky.
|
|
|