08.07.2025 12:19
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Admin_Radek
Zamračený Tak tenhlencten bůčkovej seks jsem neměl už skoro rok. Naposled tak před 30 kilama Vyděšený.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
@Radek - že budou strašit rentiéři sem čekal, ale moje krevní a datová skupina? ... dobře ti tak blonďáku Šklebící se .... držíš bůčkovej celibát?

@Maruška - sou na Šumavě a neukázaj se. A co Jarda, ví o tom že je už 50 let šťastnej? Šklebící se .... to je jak ten vtip ze života. Jardo pojď domů .... Maruško mám hlad? .... ne Jardo, si unavenej Šklebící se Šklebící se

@Miloš - no bať , šťastnej bývám taky, když sem zaplněnej a vyprázdněnej Úsměv Enem to nesměj kóči naše pomotat Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Yetti, nejen bůčkový celibát. Překopal jsem všecko, jen Pavlu, děti a psy jsem si nechal 🙂. Změnili jsme loni některé věci a dali se na hubnutí. S Pavlou mame dohromady o 55 kg míň.

Jinak zdravim z kempu Slnecne skaly u Rajeckých Teplic. Vyjel jsem si sám bez příslušenství na motorce 🙂.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
Radku chlape .... super zprávy a hlásím, že smekám. Obdivuhodný výkon. Doufám že neshodila jen Pavla a Ty se nechlubíš jejím peřím Úsměv

... jo bez příslušenství to má zase jinej rozměr co? To já vyrážím zítra na delší čas do světa s Hankou bez psa .... ještě se musím hoooodně učit koukám Šklebící se

Admin_Radek
Radku, neboj. Pavla 25 kg a je už na "akorát" váze, já 30 kg a ještě mi 8 kg zbývá.
Tenhle "samovýjezd" je jen z nouze ctnost. Domluvili jsme se loni s kámošem a mezitím mu utekla žena, nechala mu deti, psy, papouška a zařídila si nový život. No a až se z toho otřepal, našel si taky ženskou, tak jsem ho poslal s ní ať buduje nový vztah a já jsem jel sám. Jinak bych si neobhájil, na co tu motorku mám. Jezdím totiž 80% na skútru. Jinak ale na delší cesty je to nádhera. Plně naložená 2 boční kufry, 1 horní a tankvak a spotřebu jsem měl 2,9 litru. Příjemné je cenově i to kempování. Moto, stan, já na noc za 5 €. Zítra jedu dál na východ. Udělám si takový okruh Slovenskem. Dnes jedu na kafe k Janovi a Evě. Už se na ně těším. Co prodali karavan, tak je skoro nevidíme.
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázek:
img-20200702-wa0003_compress97.jpg

Upravil/a Admin_Radek dne 02.07.2020 12:13

Jarda a Maru
yetti napsal:

... A co Jarda, ví o tom že je už 50 let šťastnej? Šklebící se

Jééé, Radku Yetti, šťastnej je ... v jedné ze svých dvou dílen a nebo v jedné ze svých tří garáží...Cool... neznáš náhodou taky takovýho nějakýho podobnýho workoholika?Šklebící se
Od "vás" jsme se vrátili domů včera večer už za tmy. Stihli jsme jen hledat chatu na břehu Lipna a pak ty koruny stromů, a už jsme se jen koupali, bylo hrozné horko. A nás je dneska taky šíleně, odpoledne se jedu ponořit do Kočičáku a nevylezu než začnou u nás ty předpovězené bouřky....Naštvaný Šklebící se
A Radku Admine, parádní výjezd se suprovým staníčkem smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-23.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
Radku Áďo ... a nejni ti ten dětskej stan nejčkon velkej? Nebojíš se, že se v něm ztratíš a nenajdeš zip? Čéče třicet kilo .... to je dost. Aby si teď ta Tvoje nádherná mašinka nemyslela, že jede sama a neblbla .... hlavně bacha na boční vítr, už nemáš takovou přilnavost Šklebící se

Asi budu muset taky shodit a koupit pořádnou mašinu ... když to dokážou hanáci co nepustěj kačku, abych to nedal i já na Šumavě. Je to tedy výzva, že bych upravil svých 95 kg svalů na 85 kg šlach bez tuku ? hmmmm, to je výzva Šklebící se Úsměv

Jarda a Maru
yetti napsal:

Asi budu muset koupit pořádnou mašinu ... Šklebící se Úsměv

třeba takovouhle ... Šklebící se

[img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/DSC08102.jpg[/img] is not a valid Image.
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Tak vám táklenc tůdlenc cestou zpátky 2x pro odlehčení pívek zastavím a na cestě na mně čučí kozák, tedy žádnej rusák, alejc Kerskej. No a napodruhý vlastně to samý, jen to byl modrák Mrknutí

jo ešče abych nezapomněl, ten modrák byl možná zatoulanej svazák Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2020-07-05-205.jpg

Upravil/a stemi dne 09.07.2020 07:21
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
tak semse tě Vám teda vrátil ze svjeta a vono je to tady furt stejný, jen tý práce je nějak moc. Přemejšlim, že tomu zasejc někam ujedu, takhle by to dál nešlo.

yetti
dobjá, jozhodl semse že odkreju moje novobýdlíkovací počiny.

můj sen postavit si všeprůjezdnou a nezávislou bydlíkovací káru jsem krapet odložil a překopal, páč nás k tomuto kroku dohnala stávající situace.

Udělal sem si firmu na řemesla a dopravu (mimo jiné) a díky tomu pořídil velkou dodávku Srintera maxi (7m). Udělám si do ní vestavbu, která mi umožní bydlet v ní ve 4, průvodcovat, mít v ní kancelář a zároveň možnost dělat řemesla a vozit věci. představu jasnou mám, jen to udělat Úsměv

Naše outdoorové 25let staré Ducato má už lecos za sebou a tak nechci riskovat, že zůstanu ze dne na den nepojízdný a nebydlící ... ne že by tomu zatím něco nasvědčovalo Úsměv .... ale z koníčku se to rozšířilo i na nutnost. Až budem jezdit jen sami s Hankou, pak udělám ještě jednu malou všeprůjezdnou a nesmrtelnou mašinu na expedice a tak. Klidně i malej náklaďáček. Tady na Sprinteru si alespoň vyzkouším svůj um a odladím své představy, než říznu do něčeho offroudového. Ten valník jsem trošku potlačil, páč je to ve světě divný legislativně a Hanka to chce mít za každou cenu průchozí od řidiče do ložnice ... no jo, mladá holka plná života Šklebící se

[img]https://img15.rajce.idnes.cz/d1503/12/12310/12310744_78e9809707d6d77bf857547cec98fb7b/images/2SnBgU.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Admin_Radek dne 15.07.2020 16:38

Admin_Radek
Radku, hezký. Az to budeš dělat, tak foť jak o život. Budu očumovat. Pak přijedu a uděláme tu moji dodávku Šklebící se.

yetti
oukej, neboj budu fotit a udělám zasejc ňákej album na paprice Šklebící se

Už se spolu kámošej .... plechofki
[img]https://img15.rajce.idnes.cz/d1503/12/12310/12310744_78e9809707d6d77bf857547cec98fb7b/images/IMG_1171.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Admin_Radek dne 15.07.2020 16:39

stemi
Enem hoši nezapomeňte, že čím víc eletryky, tím víc problémů...dyž ne hned, tak za čas určitě...gdo zaznamenal ještě na starém webu
Vzpomínám jaksemse se synátorovými auty pekloval fšelijakejma bezpečnostníma blokama, kterejma byla auta až přehnaně prošpikovaná...Nisán i WolkswágenNaštvaný

Jo a novinka Blog.cz i s Galerii v srpnu končí...tož takZamračený

yetti
Milošu souhlas, autí neovlivnim a zdá se být bez zbytečných elektropí..ovin. Tedy oproti jinejm autům to nemá žádný čudlíky a vymoženosti, co bych nechtěl. Teda snad toho nejni moc v motoru, to sem eště neodhalil. Vestavba bude veskrze mechanická. Aj hajzlik bude splachovanej mechanicky. Nesnášim složitosti a elektriku, hezky jednoduchý, hezky hezký, praktický, bude to jako páníček Šklebící se

... bo v jednoduchosti je síla a já sem silnej a praktickej a ... to nevim, ale Hanka mě chtěla tak snad to ujde a ... a až zhubnu jako Áďa, tak budu silnej a navíc hubenej Úsměv

Než se do toho pustim, bude autí chvilku vydělávat a musí přesvědčit, že je to to pravé plechové ořechové do dalších investic, jinak si najdu jiný Šklebící se

Admin_Radek
No já tam chci z elektriky jen na 220 pár zásuvek, nabíječku trakční baterie a kombi bojler. Většina ale pojede na 12 V - zásuvky, světla, USB.... Rozvod elektriky bude jednoduchý, záchod dám asi přenosný. Ještě váhám, jak s lednicí, jestli absorbční nebo 12 V kompresor. Normální přes měnič nee.

No a na plyn jen dvouplotýnka a bojler, případně lednice.

yetti
tak to vidíme hoooodně podobně.

Sprcha muší být. Drahá se furt meje a rozmrzá v horkej vodě Úsměv , neb f tej divočině, co se pořád pohybujeme, to f potokovi nende. A já bejt čuně nesmím, to bejvávalo za svobodna Šklebící se
WéCko taky řeším to přenosný, zabere málo místa a nemusim řešit zamrzání a elektriku a je výrazně levnější. A stejně chodim nejradši do lesa Úsměv

páč mám centrálu a budu tam občas řešit něco pracovně na 230V, tak pár zásuvek bude mušet bejt, aj ta nabíječka a asi i solár. Ten eště uvidim, možná nebude třeba když to budu dobíjet jízdou a nebudu mít hoooodně odběr, když tak se zachráním kabelem, kdybych zabloudil do kempu a nebo centrálou.

topení chci taky na naftu. A záložní na 230V, abych mohl doma u baráku v zimě temperovat a nevypouštět vodu a rozmrzat celé autí .... Bojler eště řeším dilema, taky vaření a lednici. Nějak se mi nechce řešit plyn ale asi budu mušet. Radši než místo na bomby bych řešil místo na přídavnou nádrž na naftu. Krbofki s komínem tam nechci. Obávám se ale, že nás ten plyn asi nemine, tak uvidím a proberu to s vodborníkama. Tam ty kombinace pak sou jak na plyn a 230V a lednice i na 12V. A tady se otvírá prostor pro naše zkušené a moudré rentiéry, aby to nám mlaďochům vysvětlili a poradili, že? Úsměv Spousta z vás jezdí leta a třeba to máte vychytané. Jen to muší být nezávislé na kempech a civilizaci. A bzučet centrálou chci fakt jen v průseru a minimálně, spíš vůbec.

no konečně téma hodné stránek a našeho společného postižení, což?

Šklebící se
Upravil/a yetti dne 17.07.2020 05:39

Jaromir
Ahoj Radku, také jsem byl a asi ještě trochu jsem tímto tématem postižen, hlavně když jsem otevřel boudu u nového Jumpera a oslnil mě ten zdánlivě velký prostor. To víš doposud jsem po kšeftech jezdil škodou 120 s vykuchanejma zadníma sedadlama. V mysli se mi začal rodit nápad jak to předělám na demontovatelnou obytku, ale hodně brzy jsem vychladl, zjistil jsem, že na mou představu by mi nestačil ani kamion. S tím přenosným WC s tebou souhlasím, jednoduchá montáž, přiměřená cena a hlavně velká kapacita odpadní nádrže, zjistil jsem , že čím vetší hogo fogo hajzl tím menší nádrž a stále musíš běhat někam vylévat. Já ho mám ve svém karavanu a vydrží nám na čtyři dny s přehledem. Akorád si myslím, že plynu se asi nevyhneš, neb jeho energii pro vaření a ohřev vody těžko něčím jednoduchým nahradíš. Držím ti palce ať se ti bydlíka podaří vymazlit dle svých představ. Mrknutí

stemi
Hoši a co tajdlenc tůdlencto - bez toho ikelitu, jen k tému lopatičku a pytlík s pilinama ? Šklebící se https://www.faceb...707337777/
Upravil/a stemi dne 18.07.2020 06:39

Admin_Radek
Ahoj, zdravíme všechny ze začátku dovolené. Kempujeme u kolegy blízko Kolína a je to tu fajn. I dečka jsou spokojené, protože kolega má rychlou wifinu Šklebící se.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6