09.07.2025 02:06
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Miloši, dík, ale videa mi nejdou a nevím proč. Dřív jsem měla nahoře vpravo ikonku "nahrát fotku a video", teď tam mám jen "nahrát" a video to nebere, zkoušela jsem to z nového PC i ze starého. A chtěla jsem to zkusit ještě i z tvého účtu na Rajčeti a nedokážu se tam ani přihlásit, pořád mi to nabízí "můj účet kubaklara" a přepsat na "relaxsport(?)" to nejde. Dávám sem fotku tvého účtu na mé obrazovce (fotka kupodivu jde) a zkus se podívat a najít mi, kde bych se mohla přihlásit. Vpravo nahoře je jenom zelená ikonka "nahrát"... A prohlížečem to není, leda tou příponou MP4, ale mně teď nejdou ani moje stará videa s příponou MVI... Jestli můžeš, zkus mi poradit, jinak počkám, o svátcích mi snad poradí zeťák...Zamračený

[img]https://img37.rajce.idnes.cz/d3702/15/15995/15995893_11ccf15ab9c851fb1a54df0a0eaef5ca/images/DSC02442.jpg[/img] is not a valid Image.
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
...no něco s tím vyváděli, ale stáhni si Rajče průvodce a tam to maká...je to tam ouplně dole uprostřed
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

vondracek
Jarda a Maru napsal:

[quote]jana a franta napsal:

Příspěvek 990 - Merfáni, výjezd Tvrz Holešice u Orlíka, 2012.

Jani a Franto, máte pamatováka. Tam jsem ještě s Váma nebyla, ale Merfána jsem obdivovala, bo měl (kromě Admina Stemiho) na starém webu nejvíc příspěvků...

Seznam uživatelů

Jméno Příspevků Datum registrace Poslední aktivita

Tak jsem ten seznam členů pro zajímavost projel a spočítal jsem ty se kterými jsem se někdy setkal. Napočítal jsem 48 nicků. To je lidííí... Vyděšený

yetti
vondracek napsal:

….. Tak jsem ten seznam členů pro zajímavost projel a spočítal jsem ty se kterými jsem se někdy setkal. Napočítal jsem 48 nicků. To je lidííí... Vyděšený

Úsměv Ahoy Zdendo …. a většina těch lidí má i manželku … to je teprf číslo Šklebící se ….

a teď vážně. Jako každý rok na svátky mizím od lidí a mimo civilizaci, bo nemám na vánoce dobrý vzpomínky. S prckama máme štědrej den dřív. Mizíme s Hankou do světa a tak kdybychom se neviděli osobně nebo jen na monitoru, přeji Vám všem upřímně hodně štěstí a zdraví a mějte se rádi Úsměv

Váš junior rýpal …. papa a tetkám posílám pusu a chlapům ji neposílám Šklebící se

Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
yetti napsal:

.... bo nemám na vánoce dobrý vzpomínky....

Šklebící se

Bodejť jóó, když jsi "přišel na svět" Vyděšený. Jsem na tom ouplně stejně - žádná oslava, žádné dárečky, jen jsem si směla utrhnout tu největší a nejvýš zavěšenou čokoládovou šišku z vánočního stromečku Naštvaný... smileys.cz/smiles/smajlici-vanoce/smileys-cz-149.gif Šklebící seŠklebící se

stemi
Fčéra...zátiší se svařáčkem a dlouhými stíny
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-12-20-121.jpg

stemi
.
pf_2020.jpg

yetti
uf, tohle by chtělo Miloši asi ňákej ten ampér navíc a dobrej vzorek …. kdes to táhl, vypadáš tam dobře Úsměv

…. semse chtěl původně optat, kolik můžeš na kouli, ale zdá se mi to letos neslušné Úsměv Šklebící se

stemi
kdes to táhl, vypadáš tam dobře

Tož f Kersku, ale huš mám problém to ubrzdit Šklebící se

yetti
včera semsi vodskoči večer do vsi na koncert Plíhala … byl ftipnej …. s jednou hláškou se podělím:

sportovní zařízení pro seniry ..... fosilovna Šklebící se Šklebící se

.... tak snad nebudu jedinej komu to přišlo ftipný Mrknutí

a jinak stále čekám až začne zima, za čtrnáct dní jedu na jistotku za sněhem na pár dní do Alp, do víkendu mamce dodělám stavební práce a příští víkend začínám stavět doma tu obr saunu ... a jinak nic nového.

a ještě jeden dotaz .... nemáte někdo takové ty prastaré lyže sudovky a hůlky? Nejlépe takové ty opravdu dřevěné co měl krakonoš a lyžníci .... a jestli se Vám válí na půdě v bordelu a nepoužívate je, rád bych je odkoupil, zrekonstruoval a používal na retro toulky po Šumavě a jiných pahorkaninách.

stemi
tak snad nebudu jedinej komu to přišlo ftipný

Radku mě ani nééé / bohužel Zamračený
Ale zabejvám se poslední dobou domácím posilováním...něco jako spartakyjáda. Jen tak mimochodně pochlupte se, kolikráte tenkráte ste gdo na nich cvičil, tedy přímo na Strahovje / já jednou Pff
zachod-polohazcpa_bude_minulost_a_ve_bude_fungovat_tak_jak_m.jpg

yetti
já nigdy a ani nemám dobrej úhel Úsměv …. ale cvičím denně, minimálně každé ráno

…. tak ještě Plíhalovo severokorejské moto:
….. Miluj Jižního svého

Jarda a Maru
Šklebící seNaštvanýŠklebící se Páč se f tom nějak ztrácím a nevyznám kdo co, tak jen velmi rychle ... Stejně "ftipný" mi připadá, že ten můj je PRASE - pracující senior...Cool Taky cvičím jako Yetti minimálně každé ráno, a od předvčerejška oba cvičíme Pět Tibeťanů, teda spíš Jarek, já jsem na to líná a vymlouvám se, že na to nemám čas...https://www.youtu...Fa_BsJGg1Q ... Na spartakiádě jsem cvičila jako dítko v bílém tričku, zelených trenýrkách a zelené sukýnce a pamatuju si, že jsme onen cvičební úbor kupovali na jakýsi "poukaz" a v mé velikosti jsem nemohla sehnat cvičky-spartakiádky... a pak si ještě taky pamatuju cvičení s nějakou stuhou, na které byly na obou koncích nějaké silonové kytky, ale na Strahově nikdy, až naše nejstarší cvičila na Strahově Poupata Mrknutí..... Lyže nějaké ještě s kandahárem dávno proletěly komínem a takové ty malé dětské červené s modrými medvídky potkal stejnej osud před pár lety a hůlčičky ještě před pár lety podpíraly stromkovej rybíz.... Bohužel, ty jsem si chtěla schovat Zamračený....A jinak semse ještě zcela nevzpamatovala z včerejšího večerního návratu z galejí....Úsměv

stemi
...bože můj lidičkýýý já to na YT nakonec po zašátrání fpalici našel, až mi sélza hukápla. R.1960 něgde po 33té minutě...no a končilo to Hinternacijonálou i Toník to viděl a nám mával, jó to byla ale doba Vyděšený

https://youtu.be/...

stemi
Tožto vypadá, žesem tou bránou borců na Strachovje tehdá probjehl snad ouplně sám, enem si ešče fzpomněf, to bylo snad něgdy ješče vo pjet let dřívejc, co by dítko školně povinné i byl na cvičení s takéjma papírovejma krychlema.

Červený a žlutý...tohuš je álejc šetsakramentsky dávno, tak dávno jó tak dávno, žééé Cool

Jarda a Maru
stemi napsal:

.... to bylo snad něgdy ješče vo pjet let dřívejc, co by dítko školně povinné i byl na cvičení s takéjma papírovejma krychlema.

Červený a žlutý...tohuš je álejc šetsakramentsky dávno, tak dávno jó tak dávno, žééé Cool

Jj, tu žlutou papírovou krychlu si taky pamatuju, měl ji nejstarší brácha. A já si snad pamatuju, že jsme měli na sobě i žlutá trička a ty zelené sukýnky se žlutými našitými proužky, tak jestli některej rok se necvičilo jen tak mezi těmi pěti roky, jen tak třeba jen okresní kola? Nebo si to pletu a tak "aktivní" jsme byli jen u nás v Borovině? bestpage.sk/gif/sport/gif-bestpage-sk-651.gif

stemi
jen tak mezi těmi pěti roky, jen tak třeba jen okresní kola?

...takňák, asi okres-kraj oblastně, ale né na Strachovje, tam až ftom 65...a Maruš dovíestli sme třeba necvičili něgde společně ÚsměvMrknutí

Jarda a Maru
stemi napsal:

...a Maruš dovíestli sme třeba necvičili něgde společně ÚsměvMrknutí

Miloši, jestli si pamatuješ cvičení kluci společně s holkama v zelených sukýnkách, tak jo, jen já byla jen v okresním kole. Taky jsem to hledala na netu a na žádným videu jsem tu naši skladbu nenašla, jen na wikipedii https://cs.wikipe...ki%C3%A1da, že jsem v 60. roce cvičila "Radostná jar. Společné cvičení pro chlapce a dívky ve věku 8–11 let. Autoři Rudolf a Marta Zaťovičovi, hudba Július Lietňan."
Škoda, že ani nahrávku, jen tak pro připomenutí té hudby, jsem nikde nenašla... A v tom 65. jsme cvičily už jen holky s nějakými těmi stuhami a na konci měly květy snad v oranžové a bílé barvě (?), a jen v okresním kole v Třebíči.... Z našich "děvčat" tady si žádná nevzpomíná? Cool

Něco jsem přecejen našla. V tom 65. to mohly být tyto stuhy s květy

[img]https://img.cncenter.cz/img/12/full/3322422_iii-spartakiada-1965-v0.jpg[/img] is not a valid Image.

a v tom 1960 jsme měli tento úbor a cvičky-spartakiádky se zavázanými tkaničkami ... Coolwww3.teraz.sk/usercontent/photos/c/c/9/3-cc953debe45bd2ed67f82741c518c35f3c1e5aec.jpg
Upravil/a Jarda a Maru dne 12.01.2020 07:32

stemi
I když tenkráte se to tak nejevilo, dnes by něco tak mónstrózního dal těžko kdokoliv dohromady. Už jen to secvičit, zorganizovat a vyladit, viděno dnes s odstupem času, bylo něco úchvatného a je na co vzpomenout Mrknutí

Admin_Radek
Jarda a Maru napsal:

stemi napsal:

...a Maruš dovíestli sme třeba necvičili něgde společně ÚsměvMrknutí

Miloši, jestli si pamatuješ cvičení kluci společně s holkama v zelených sukýnkách, tak jo, jen já byla jen v okresním kole. Taky jsem to hledala na netu a na žádným videu jsem tu naši skladbu nenašla, jen na wikipedii https://cs.wikipe...ki%C3%A1da, že jsem v 60. roce cvičila "Radostná jar. Společné cvičení pro chlapce a dívky ve věku 8–11 let. Autoři Rudolf a Marta Zaťovičovi, hudba Július Lietňan."
Škoda, že ani nahrávku, jen tak pro připomenutí té hudby, jsem nikde nenašla...

Maru, zkus to tady od času 32:00 https://youtu.be/...o90?t=1919
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3