03.06.2025 19:04
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Pokec o HR- aktuality, zkušenosti, pocity
Admin_Radek
Tady točí jen chorvatské "pivo" a to se nedá. O ceně ani nemluvím. Protoze jsem s sebou vzal 24 ks plechovek poslední záchrany Zubra Premium, jsem rád, že chladnička chadí tak jak má a pivo má svých 4-5 stupňů. A hHobby to má vymyšleno dobře, chladnička nemá žádnou svítící kontrolku.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj všem. To my do Chorvatska nejezdíme, jen v okruhu
r = 100 km od bydliště, a pokud s sebou nemáme nejméně 48 piv ať v plechu, nebo (10) ve sklenicích, tak nemám dobrý pocit. Bohužel, 70% nealkoholické - kvůli mně, zbytek nejlépe dvanáctku ležák, já takové mohu jen jedno denně. Co nadělám, mohlo to být ještě daleko horší, tak alespoň tak. Když jsem hrával v Big Bendu, tak kapelník, starý sprosťák, by to hned komentoval - co se se*eš, když se vezeš - a měl naprostou pravdu. Čáo, Pepa
À propós: skoro polovinu dovezu zase domů, ale je jistota.
Recesista a mystifikátor

stemi
Tady točí jen chorvatské "pivo" a to se nedá

Molódci myslím že dá, jen je tam v putyce neskutečně drahé (v márketech nevychlazené jedno jestli flaška nebo plech srovnatelné shunás). Karlovačko, PAN, http://www.staroc...cesko-pivo néma chybu kór po dobrý večeři:
Pff
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2015-09-02-252.jpg

Upravil/a stemi dne 21.06.2017 06:57
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
jojo .... už se těšim na Birra Doratti
Upravil/a yetti dne 21.06.2017 11:48

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Miloši, v HR jsem kdysi zkusil trojboj Krlovacko, Ozujsko a Lasko pivo a ani jedno me neuchvatilo. Proto si jedine do HR a Italie vozim na tyden 20-24 ks plechovek bud Plzne nebo Budvaru, pripadne nekterou z jedenactek Hanusovice, Litovel, Prerov.
Mozna se uz v HR posunuli k lepsi kvalite, ale v HR davam prednost kombinaci chorvatske more, chorvatske jidlo (nebo ceske z HR surovin) a ceske pivo.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Hmmm, pivo mně nechutná vůbec žádný.... Já v Hrvatsku "miluju" jejich sladoled a ty jejich obrovský kopečky za 7 Kuna.....!!

[img]http://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/images1_6.jpg[/img] is not a valid Image........ smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-89.gif

stemi
Ozujsko a Lasko pivo
Tož tůdlencty dle mé vytříbené chuti jsou skutečně srágory.
Nó a plzíňka je plzíňka to je jasnýPff

Admin_Radek
Maru, sladoled maji v Rovinji za 8 Kn, v kempu dokonce za 10. A jezdíme na něj do města, je tam větší, lepší a přitom levnější. To mají super, jak v Itálii. S českou se to nedá srovnat.

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... jezdíme na něj do města, je tam větší, lepší a přitom levnější.....

Jo jo, pokud je to součást restaurace, tak tam uškrabují a uškrabují, tak jako u nás... Ale na samostatných stáncích na promenádě dávají trojnásobné kopečky.. V Rabacu si dokonce pamatuju, že tam nabírali zmrzku špachtlí a děcka to nemohly ani sníst a vyhazovaly to...... Šklebící se .....smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-29.gifwww.celysvet.cz/skin/smile/s1282.gif

Admin_Radek
Musím po skoro týdnu napsat, že zkušenosti s předsezonním Chorvatskem jsou veskrze pozitivní. Hlavně mám pocit, že HR mimo sezonu a o prázdninách jsou dva jiné světy. Teď je tu pohoda ne shon jako o prázdninách, klid- jsou tu převážně páry 60+ bez vnoučat, chorvatský personál působí pociem, že turisty rád vidí. Co mi trošku vadí, jsou ceny nastavené na nemecké a ne na naše platy, ale tak to je. Ceny v marketech jsou většinou obdobné jako u nás, max. do 20% vyšší. Co mi na Istrii vadí víc, jsou balvany na vstupu do moře, ale i na to se dá zvyknout. Za mě tedy- zítra budu odjíždět spokojený, rád se do HR vrátím ale buď na Istrii mimo sezonu a když budu muset o prázdninách, tak pojedu pod Makarskou.

První dlouhodobější pobyt v "novém" karavanu hodnotím taky pozitivně. 75 cm navíc je hodně znát, jsem za upgrade rád.

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... rád se do HR vrátím ale buď na Istrii mimo sezonu a když budu muset o prázdninách, tak pojedu pod Makarskou.

Huráááá, a máme mezi námi dalšího "Chorvata" !! A to jste ještě nebyli před sezonou a nebo po sezoně v Zaostrogu.. a možná i v té Podgoře, kam se stále ještě chystáme a nevím, nevím, jak to dopadne.... Pak budu určitě referovat..... A podle mě je nejkrásnější koupání (plavání) mezi útesy na Krku v Šilu, jen tam nelze zaparkovat pod stromama a ve stínu....

bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-19.gif

Jano
Na odľahčenie "chorvátskeho" štýlu oddychu...
Chorvátsko je fajn. Dobre je ale navštíviť aj Chorvátsky Grob:
https://sk.wikipe...1tsky_Grob

A určite odtiaľ zamieriť do susednej obce Slovenský Grob, kde je vyše 30 „husacích“ reštaurácii, napríklad jedna z nich:
http://www.gurman...sacie-hody

Na tento zážitok budete veľmi dlho radi spomínať nielen vy, ale hlavne vaš maškrtný /mlsný/jazýček...
Upravil/a Admin_Radek dne 22.06.2017 18:30

Admin_Radek
No, Maru, já bych se tak neradoval Úsměv. Jinak Podgoru, Makarskou, Drasnici mame uz vyzkousene. I kdyz bez karavanu, ale stravili jsme tam asi 3 nebo 4 dovolene. Byli jsme i v Dubrovniku, Budve.... proto vim, ze Istrie je fajn, ale stredni a jizni Dalmacie super.

Admin_Radek
Tak jsme už doma. Cesta byla v pohodě, ale na hranici jsme čekali asi hodinu a čtvrt. Jinak dobrý, líbilo se, ale teď se už těším na Krkonoše a pak na další móře, tentokrát severní. Když jsou všeci Poláci v HR, já jedu do Polska Úsměv.

stemi
Kurňa co furt na tom HR máte ? Mrknutí

drbolovi
Tak my trávíme již druhý týden ve Slanu ,s partou lidiček. naší krevní skupiny....65+,Je nás 12 měsíčků jak na blbnutí v moři. ,tak i na slavení svátků Jenda,narozenin dalších členů strany.
Je zde vedro 37 a voda. 26 a tak jsme pořád v moři.Kája s Janinou byli s námi v termálních Lenti a pak 3 noci ve Slanu a pak jeli k Šibeniku

Admin_Radek
Tak si to užijte. Ale 37, to by mě zabilo Šklebící se.

Jarda a Maru
Evi, mějte se tam krásně a užívejte si to....bestpage.sk/smiles-animovany/smiles-bestpage-sk-1250.gif

My ještě nemáme opravené auto, tak do Hr zatím nemůžeme. Ale byli jsme o víkendu v kempu Morava Mohelnice na tvarůžkových slavnostech v Lošticích, bylo nás tam od nás celkem 10 posádek a bylo to moc fajn....smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-69.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 29.06.2017 07:19

Jarda a Maru
Áách jo.... Tak to zatím vypadá, že do HR už asi nepojedeme... A já byla tak natěšená... bestpage.cz/smiles/s8785.gif.....
Nepojedete tam zrovna teď někdo a nevzali byste alespoň mě s sebou? Slibuju, že budu celou cestu a i tam ... mlčet... !! bestpage.cz/smiles/s9399.gif.......... bestpage.cz/smiles/s9855.gif

stemi
No vida a hunás se zcela mimořadně uvolnil termín vodednes na 13 nocí pro 6 os....nó a skór sadarmo Zamračený
stemi přiloženo následujícíobrázky:
5942aea47f790d5e4ca60100.jpg 5942aea20363f4aeacdd0100_1.jpg

Upravil/a stemi dne 01.07.2017 18:50

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?