22.11.2024 07:54
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Admin_Radek
Nerešte to, co bych jinak s těma prachama dělal? Šklebící se

Radši mi Maru napiš, kdy jedete na Vizovické vrchy Úsměv
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Nerešte to, co bych jinak s těma prachama dělal? Šklebící se

No přece jako správnej karavanista bys prachy projezdil v naftě Šklebící se... Teď jsme byli tam u vás... Budišov, Kopřivnice a Štramberk... Když jsme z domů odjížděli, měli jsme naftu za 44,50. U Vás všude nafta za 45,90 a když jsme se za čtyři dny vraceli, tak u nás už 48,90 a na dálnici dokonce 49,90 ....NaštvanýCool

No, a abych pravdu řekla, na ty Vizovické vrchy jsem se musela podívat, kde vlastně jsou. A vypadají zajímavě https://www.zlins...icke-vrchy Jenže my letos nějak nestíháme a teď už je brzo tma. Tak jsem ještě vymyslela podívat se do Západočeských lázní, kde můžeme chodit i potmě, pak někam na adventní trhy (poraď kam) a už jen termály v Dunajské Stredě, kde se nám líbí nejvíc ... a když jsme tam byli teď naposledy, na recepci nám řekla, že kemp bude otevřený celoročně, tedy i na vánoční svátky. Tak už se moc těším ...Úsměv
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Maru, já jezdím na LPG a to je furt za 17,50. Při spotřebě cca 16-17 litrů LPG jezdím levněji, než na naftu.
Jinak už mám naplánovaný výjezd do Lanškrouna a okolí.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Jinak toho rozšafného dědouška znám už dávno, pamatuji, jak v roce 1968 i na nápojových lístcích restaurací byl uváděn jako "Lidská tvář" s cenou 3,50 Kčs za velkého panáka.

Zdendo, ale už nám sem leze i druhej myslivec s žitnou staromysliveckou. Lidská tvář je stejnak lepčí, von nemít kňoura a mít brejle, vypadal by takňák jako Lubomírek Štrougalů na honu krocanů Šklebící se

Jo a do lesa huš nemusím... https://youtu.be/...
Upravil/a stemi dne 23.10.2022 16:24
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Jejda Miloši, já až napotřetí a s brejlemi a lupou sem pochopila, že ten ryzec roste na vaší zahradě a ne v lese. Podle toho ušáka Tondy Šklebící se Se máte, nám rostou v trávě akorát špičky, málo žampiony a hojně hnojníci ...Cool

stemi
Maruš uš sou štyry a klubou se další...kluky sem dal za trest klečet pod borovicu páč měli voranžový fósy. Jo tůdlencty zahradní pečárky/šampiňóny bych radějc nechal jen pro vokrasuÚsměv
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2022-10-21-026_2.jpg

stemi
Taksme důstojně zakončili sezónu sezeního venku a stěhujemse dovnitř ke kamnům, taky sem zjistil, že bych klíďopíďo moh dělatřeba i prezydenta...krást dříví v polesí bychmoch už i vyučovat, jen na tu trafiku ešče jaxi nemám buňkyCool
2022-10-08-tlucho_a_spol.jpg

yetti
to já sezonu venkovního sezení povýšil na celoroční, uďál semto podstřechový, celokolkolem uzavírací a aj plynomet na vohřev pořešil .... nesnášim sezoní kouskování tak jedu co de od 1.1 do 31.12.

A prazidenta sem nepochopil, ale to bude tím, že sem mimoň, bezkůltůrní a vůbec netušim že se něco něgde řeší ... Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Tak jsem včera absolvoval poslední letošní výjezd. Ze stodoly, zatopit, odpojit čerpadlo, vyfoukat vodu, vypustit splachovač, vynosit zmrznutelné věci, dobít baterku a zase zajet 😭.

vondracek
Téměř všechno jsem učinil také, navíc jsem nalíčil dvě pastičky na myši. Minulou zimu se jedna vloupala, škodu sice nenapáchala, ale kdyby chtěla, tak mohla. Zavraždit pro výstrahu ostatním! Vyděšený
Marně jsme bádali, kudy tam vlezla.

Joza
právě na tom zazimování taky dělám ...... voda vypuštěná, demontovaný čerpadla a boiler .... odpoledne ještě záchod a zlikvidovat kávu a čaj..... no a teď už budou jenom krátký výjezdy s vodou v kanystru .... už aby končil Březen Naštvaný
Upravil/a Joza dne 19.11.2022 12:57

stemi
Taky k vám už přišlo to bílý svinstvo, mrcha zima?Naštvaný
korem.jpg

Joza
my na jihu máme akorát zimu sníh necháváme na vysočinu Šklebící se

Jarda a Maru
www.celysvet.cz/skin/smile/s1461.gif
Jj, u nás jsou ty bílý sračky taky Naštvaný a já jsem na tu onu paní Zimu hodně nazlobená. Vždycky v listopadu udělá "bububu", všechno to zmrzne a pak až do jara je "teplo" Vyděšený.
Venku si ještě uchovávám hromadu padaných jablíček a musela jsem je přikrýt. Obden si dělám půllitřík čerstvého moštu jen tak pro sebe na chuť ... a kdyby to něhoho zajímalo, tak tady na tom lisu z Tescomy https://eshop.tes...m=64357500. Jde to dobře, jen jablíčka musí být rozdrcená (i s jádřinci), v mém případě ve starém el. sekáčku/drtiči na zeleninu... Úsměv
Upravil/a Jarda a Maru dne 19.11.2022 19:01

yetti
v létě to hudruje že je vedro, v zimě že je zima ... furt se těšej aby huž bylo za několik měsíců a pak se divěj jak to letí .... jako malý Úsměv

v Potštejně sem byl zrovinka minulej tejden Úsměv

čučim z baráku na bílé kopce, jezdim se zimní výbavou a letošní zimu pořádně otestuju zimní vymoženosti .... topí mi to jako blázen, tak se asi upečeme. Jen mušim eště doladit sprcháč, sem se na to vybodnul a dělal jiný blboviny a tak tam mám eště nedodělek

minulý týden semsi užil neplánovanýho driftování se skůtrem na mostě .... málem sem si svěračema rozmačkal sedlo. Taky zkušenost

Jinak pro ty co jezdí celoročně, pokud budete někdy u nás na Šumavě, dejte vědět. Třeba se povede se sejít a pospolu pocestovat. Nebo dát u nás saunu a jiný to ... tentononc

Admin_Radek
Tady ještě není ani vločka sněhu, ale zítra se to asi zlomí. Včera jsem si jel do Rapotína u Šumperka pro auto a to je výš, než Olomouc. Kopce okolo už byly jako by je pocukroval, v dálce už byly vidět zasněžené Jeseníky. I tak jsem se začátkem cesty trochu na letních pneu bál. Dnes ráno mi ale namontovali zimní kola, tak už se na sníh těším.

yetti
to u nás sněhu dost, víkend byl ve znamení zimní zabijačky .... vepřové cukroví máme, můžou přijít Vánoce Úsměv

Jarda a Maru
Jen pro informaci, vyzkoušené to nemám ...Cool a líbí se mi nalít do "trojobalu" píívo ... Šklebící sehttps://www.topre...N8nDo5RCdU ... bestpage.sk/gif/zvirata/gif-bestpage-sk-154.gif

Admin_Radek
My máme vajca od tchánů, takže pro nás je náhražka dražší varianta 🙂.

Jarda a Maru
Co Vy na to? Je zima a nebo není... bestpage.cz/smiles/s3955.gifMně stále kvetou karafiáty, a to mají být "letničky" ...

img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/thumb/DSC07239.jpg

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line