19.04.2025 16:06
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Admin_Radek
Hnízdo bylo Orlí 🙂. A Vlčí bylo doupě. Ale jo, je hezké, uzijte si to. Jen je to na mě takové nějaké rychlé, to Vaše cestování 😄.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Jéje, já napsala vlčí hnízdo? To ta moje (stará) hlava to popletla. 🤔 To dá rozum, že vlk nebydlí v hnízdě a orel v doupěti, že 😁😂. A na orlí hnízdo nás vyvezli výtahem se "zlatou klecí" ☺️tak jsem zvědavá, jak vlezeme do doupěte 🤔
A my už musíme cestovat a poznávat rychle, bo už nemáme moc času na to, co všechno bychom ještě chtěli vidět a poznat 😂😂👋👋
Upravil/a Jarda a Maru dne 13.08.2021 15:01
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Maru, Vy jste ještě mladí. Ale po Tvé odpovědi mě napadl vtip:
Víte, proč v domově důchodců neexistuje šikana?
?????
Protože nikdo neví, za kolik to má 😂.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
vedro, vedro ... huž aby napadlo
Upravil/a yetti dne 16.08.2021 09:51
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Zdravíme vás z krásného výletu tady vodtud 53.3343642N 21.4079132E.... 😂👍👋👋

stemi
Maruš proboha a co tam jako tento- děláte https://search.se...2HhEAckkzl...doufámžesteho nevzbudili Šklebící se
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Milošu, to víš, že jsme ho nevzbudili, gdoví gde vlastně spí, žé🤔😂... Teď zdravíme z tůdlenctady 54.3480482N 18.6671969E... Nááádhernější město jsem v životě neviděla 👍👍😂

Admin_Radek
To jo, je to krása, ale Toruń si s ním nezadá.

V Gdaňsku jsme byli na den přesně před 5 lety.
Upravil/a Admin_Radek dne 23.08.2021 11:42

Jarda a Maru
Ách jo... Jadran to opravdu, ale opravdu není...🤔🙄😂
Jarda a Maru přiloženo následujícíobrázek:
resizer_16297445061950.jpg

yetti
tak u nás je už od rána podzim, přízemní hmla, studené ruce, sluníčko .... nahoře na Šumavě je místy pomrzlé kapradí Úsměv ... zdá se, že se budeme asi pomalu loučit s létem

Admin_Radek
No já jsem dnes cestou do práce na skútru taky klepal kosu a myslel na zimni vložku do bundy.

Jarda a Maru
stemi napsal:

Maruš proboha a co tam jako tento- děláte https://search.se...2HhEAckkzl...doufámžesteho nevzbudili Šklebící se

Jéje, Milošu, to je malinkatý nedorozumění.... Já jsem na mobilu ten tvůj vobrázek slepě neviděla a teprvá teď doma na pořádný vobrazofce PC vidím, že to není tamten, ale tamten Vyděšený!! A já psala vo tamtom, že ho navštívíme v jeho doupěti a že bůhví kde vlastně spí Cool... a tamtoho na ty tvý fotce jsme se pokoušeli (jak píšeš) vzbudit kdysi dávno v roce 1978 (s vlakem "Družby" ) ... a stejně se to nezadařilo ... MrknutíŠklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
Pánové Radkové, nestrašte se zimou. My jsme se vrátili "ze severu" a až do včerejška tam bylo jakžtakž na krátký rukáv i nohavice, ale u moře strašně fučelo a byly vlny, dneska do rána na dálničním parkovišti 7 stupňů a v autě 14, takže jsme ráno topili. Ale ještě se chystáme na jih, tak musí být léto ...bestpage.sk/gif/voda-koupani/gif-bestpage-sk-211.gif Šklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Zdravíme z Mladějova. Dnes tu bude "bitva" z 1. Svetove, je tu technické muzeum a úzkorozchodná draha s parní mašinkou. Víc na www.mladejov.cz. My tohle ale mineme a jdeme na 22 km vycházku po Hřebečských důlních stezkách. Večer odjíždíme do Svitav na STPL a večeři do místního minipivovaru. Zítra ještě vycházka okolo rybníka Rosnička a domů. Vestavbu sice ještě nemám, ale začali jsme jezdit nadivoko i s přívěsem. Solár mám, bojler jsem nechal už kdysi vyměnit za větší na plyn/elektriku, tak nám nic nechybí.

stemi
Se máte...to hu nás bordéééééééééééél s vokny, fšude prach a vůbec, čert nám je byl dluženNaštvaný
stemi přiloženo následujícíobrázek:
191271237_2877514709153288_2286295729146953634_n.jpg

Jarda a Maru
Milošu, nezouféééj, plasťáky sou supééér, krásně se otvírají i umejvají a jestli tě to utěší, tak my jich loni na galejích 22. - 23. prosince "vyměňovali" 87 ks... nebo 89? už ani nevím ....MrknutíŠklebící seŠklebící se ... teda nevyměňovali, ale pomáhali s výměnou ... Šklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... a jdeme na 22 km vycházku po Hřebečských důlních stezkách. Večer odjíždíme do Svitav na STPL a večeři do místního minipivovaru....

Radku, a to těch 22 km dáte do večera? Pro mě by to byl pěší výlet na týden ...VyděšenýŠklebící seŠklebící se

stemi
nebo 89? už ani nevím ....

No A? Sem jednou prakem vystřílel po šatním molovi asi 400 naftalínovejch kuliček než sem ho rovnou mezi tykadla trefil...parchanta škodlivýho Šklebící se

Admin_Radek
Maru, bylo to nakonec trochu víc km, ale zvládli jsme to, o půl druhé jsme byli v karavanu. Malý pes ušel 15, větší 20. Všechno proběhlo podle plánu, jen místo vycházky kolem Rosničky jsme si dali naučnou stezku Vodárenský les. Celý výjezd byl super a stál nás asi 400 Kč za plyn (jako palivo do auta a v karavanu na topení, lednici a bojler) a náklady na jídlo.

yetti
stemi napsal:

Se máte...to hu nás bordéééééééééééél s vokny, fšude prach a vůbec, čert nám je byl dluženNaštvaný

... Miloši, upadlo ti kladívko Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?