19.04.2025 16:11
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 26.5. do 30.5. 2021 v Žamberku v kempu Pod Černým lesem
Radka a Pepa
Radku bylo mi řečeno od provozovatele kempu, že kemp je už otevřen a má i ve srubech ubytované lidi, že není problém.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Najf Fanda a Jarka
Jak je to stestem na covid, budou ho vyžadovat?

Radka a Pepa
Informace:
Co se týče testů stačí si koupit kdekoliv samotest, napsat i ručně čestné prohlášení o koupi samotestu, o provedení samotestu s negativním výsledkem.
Toto je i náš problém, sice jsme v práci testování, ale v pondělí, dostaneme potvrzení od zaměstnavatele, ale platí to pouze do středy a ve čtvrtek už ne. Takže si je také opatříme. Prý to úplně stačí.
Je na internetu formulář ke stažení, ale stačí prohlášení napsat rukou.
Další informace:
Zajistili jsme sud s pivem a chlazením.
Bude i hudba v sobotu živá kapela country jen pro nás.
Dejte vědět od kolika hodin si to přejete.

Kaja a Janina
Ahoj Raduš. My máme muziku rádi, tak za nás klidně od rána do rána. 😜 Za organizaci si zasloužíš velkou pochvalu. Dík. Těšíme se. 😘
Mrknutí

Radka a Pepa
Kájo a Jani děkuji
Ještě k testům.
Očkování se prokážou že jsou očkování a ti co prodělali covid 19 tak do 90 dnů se prokáží prohlášením od doktora že prodělali covid.

Hudba může být pouze venku, ve vnitřních prostorách je hudba zakázaná.

Jarda a Maru
Radka a Pepa napsal:

Očkování se prokážou že jsou očkování a ti co prodělali covid 19 tak do 90 dnů se prokáží prohlášením od doktora že prodělali covid.

Nás obou se týká "očkování první dávkou + 3 týdny" a prokážeme se kartičkou na druhé očkování ..., viz citace:

"První dávka očkování jako ekvivalent testů nebo prodělání nemoci

„V režimu TON - testování očkování nebo prodělaná nemoc – jsme využili možnost, že už první dávka do určité míry chrání proti onemocnění, a proto v systému od 24. května budeme moci využívat již aplikaci první dávky a uplynutí 3 týdnů od této aplikace jako určitou ochranu, která je ekvivalentní antigennímu nebo PCR testu. A nebo prodělání choroby. V tomto systému se nemusí čekat na aplikaci druhé dávky a potom ještě uplynutí doporučených 14 dnů,“ uvedl po vládě ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO).

První dávka tak umožní návštěvu restaurační zahrádky nebo kadeřníka. Prokazovat bezinfekčnost musí lidé například také pro účast na hromadných kulturních či sportovních akcích, využívání různých služeb nebo návštěvy v nemocnicích. Od pondělí budou také podmínkou pro ubytování." Úsměv
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

sejba
Ahoj. Přijedeme také, někdy v pátek kolem poledne. Ve čtvrtek dostanu druhou očkovací dávku. Jarda.

Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/smajlici-sport/smileys-cz-31.gif .... Berete s sebou bicykly? Radko, plánuješ vyrazit někam na kolech? Nebo nám na pojíždění budou stačit koloběžky....?

Radka a Pepa
Kola sebou, je tam hodně co vidět někam vyrazíme.

Admin_Radek
No my bereme trhače. Včera jsem vytáhl přívěs, mám jej vysátý, utřený prach, připojené čerpadlo, teď jen dolít záchod, vyčistit trubky, nanosit jídlo a kosmetiku a jedeeeeem.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Já už taky nosím věci z auta a do auta a hlavně zkoumám jaké bude počasí, bo do teď jsme s sebou vozili hlavně zimní bundy a kulichy a "příští" týden to vypadá už skoro letně ... ale večer se přece jenom bude hodit i ta zimní bunda. www.celysvet.cz/skin/smile/s6065.gif

forestman
Zdravím, chtěl bych se zeptat kolik se platí za posádku?

Jarda a Maru
Cenu za posádku zřejmě Radka zjišťuje. Aktuální ceník nemají uveřejněný a "u sousedů" jsem zjistila taky jen z roku 2020 https://www.carav...mstpl_id=1 ... a nebo spíš 2019 ... tak uvidíme ... bestpage.cz/smiles/s3955.gif

Radka a Pepa
Ceny za posádku jsou podle ceníku stejné jako v minulých letech. Navýšení žádné není. Slevy budu zkoušet zítra až přijedu do kempu osobně. Snad se mi povede něco zajistit
Další, při příjezdu se nahlašte na recepci, pokud tam nikdo nebude a to asi je pravděpodobné tak se nahlašte v restauraci, vědí o nás.

Admin_Radek
Včera jsem nalil do karavanu vodu se Savem a zjistil, že mi teče voda z baterie u dřezu. Je k ní přístup jak k penězům - musí se vyšroubovat všechny šuplíky, našestkrát zalomit ruku, ale podařilo se mi baterii dnes koupit a vyměnit. Tak mě snad už žádné překvapení nečeká. Už se těším, držte nám místo co nejdál od hudby a ve čtvrtek k večeru dorazíme.
Upravil/a Admin_Radek dne 25.05.2021 19:57
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Radka a Pepa
Radku buď v klidu, hudba bude v sobotu od 18 hod, ale když bude pršet tak se zruší. Na dešti hrát nebudou.

Jarda a Maru
www.caravan24.cz/images/fota/gal10730/DSC00845.JPG

My ještě cestou navštívíme a prolezeme, vylezeme, slezeme a přeskočíme "Skalní město Ostaš" a do kempu dorazíme ve čtvrtek navečer. Držte nám místo ti, kterým nebudou vadit naše "šoupačky" u bydlíčka ....Mně vadí taky Naštvaný, ale co nadělám ... CoolŠklebící se

Joza
jé to jsou moje vnučky (to jste mě udělali radost )

my vyjíždíme za chvilku a v sobotu dopoledne musíme odjet

Admin_Radek
Radka a Pepa napsal:

Radku buď v klidu, hudba bude v sobotu od 18 hod, ale když bude pršet tak se zruší. Na dešti hrát nebudou.

Já jsem v klidu, jen bych rád stál někde bokem, i kvůli psům.

Jarda a Maru
Tak my jedééééém..... Odhánějte déšť a mraky a proste sluníčko, ať se neschovává.... a udržujte dobrou náladu, vždyť je to naše první letošní setkání ... www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gifsmileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-137.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line