19.04.2025 16:13
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
PLÁNY NA LETOŠNÍ CESTOVÁNÍ
Jarda a Maru
Miloši, to je hrůza.. Myslím, že by to mohlo být hned za mostem v novém kempu Omišalj, ve kterém byli vloni Franta s Janou, ale mohu se mýlit , koukám na to v mobilu a blbě to vidím..
Zdravíme všechny z galejí v Budišově. Je tu hrozná zima, ale při práci se člověk zahřeje... ☀️🌦️😁🌧️
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
tak to by mi taky naKrklo … proto jezdim přetíženej - budeme říkat cíleně zatíženej - , takovej kotrmelec by toho mýho dědulu rozložil na prvočinitele. Kde to je nevim, na Krku jsem byl jednou když bylo hnědý uhlí ještě zelený, osobákem a budili mě tam policajti. Asi se jim nelíbila barva mýho spacáku …. něco brmlali že sem jim nerozuměl a vypadali nazlobeně …. ale jen do tý doby, kdy moje dávná láska vyběhla pro doklady ze spacáku jen v tangách … myslím že viděli poprvé v životě prsa .... pak to šlo ok, ale už jsme si nemohli lehnout. Naštěstí už svítalo.

…. takže Krk sem už nenavštívil, maj to tam nahnutý
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Možná Mistrál od západu nebo Jugo od jv. Tož nevím co to tam teď vlastně bylo za typ bouře...Bóru jsme zažili několikrát, suma sumárum za ta léta= potrhané předsíně, polámané trubky konstrukce a pár maličkostí (slunečníky, židle. stoly atd. v moři)...jiní na tom byli i hůře.
Zajímavý úkaz...nebe bez mráčku s fičícím vichrem v nárazech a jde to od pevniny do moře, když se vyrovnává vysoký pevninský tlak na nulovou n/v na moři, houpne a padá to přes hory, ani vlny u pobřeží to nedělá (Velebit či Biokovo)...obvykle to trvá 3 dny
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

jana a franta
Je to skutečně z kempu Omišajl, bývalá Pušča, kde vloni otevřeli nový kemp. Byli jsme se tam vloni podívat, a kvůli větru jsme za dva dny odjeli. Je to nešťastně zvolené místo. Z kempu je "překrásný" výhled na rafinerii u Rijeky a bývalý název Pušča naprosto přesně charakterizuje místo kde je umístěn. Není chráněn ani vegetací nebo horami. O deset kilometrů dál na jih už nebylo po větru ani stopa, tak jsme raději přesunuli. Když jsme se po 20. dnech vrace
li, tak jsme viděli že je obsazen tak sotva z1/3, přestože ostatní kempy byly naplněné k prasknutí.

Jarda a Maru
Náš bydlíček už netrpělivě vrtí výfukem a já chodím po zahradě za plotem jak pes uvázaný na dlouhé šňůře.... Tak co, kam letos vyrazíme hned jak to bude možné? V rámci možností, když to nepůjde za hranice, si já osobně představuju až do podzimu postupně objet celou republiku kolem dokola a křížem krážem, to když se budeme vždycky nepravidelně po několika dnech vracet domů udělat "servis" pokud by nebyly otevřené kempy, nakrmit domácí mazlíčky a zalít zahradu. Takto bych chtěla cestovat a poznávat naši zemičku od května až do podzimu a podle počasí i déle... Pochlubte se, jestli už také spřádáte nějaké plány na cestování, kdy a kam, třeba bychom se mohli nezávazně někde potkat a nebo se "náhodně" domluvit na "minivýjezd" ... Na jarní (nebo podzimní??) společný výjezd do Telče jsem nás přihlásila a těším se, že tam se nás sejde plánovaně víc.... www.celysvet.cz/skin/smile/s5139.gif

stemi
A že nevíte co mé kolo a já máme za "lubem" ? https://www.regio...-a-zvirat/ Cool
Upravil/a stemi dne 03.07.2020 16:36

Jarda a Maru
Milošu, jasně že víme...Šklebící se Hodláš s Regiojetem a svým elektrobicyklem cestovat po naší zemičce a páč tě přímo vybízejí cestovat i s dětským kočárkem a domácími mazlíčky, tak nacpeš všechny svoje 3 ušáky do klece, koše nebo jiné uzavíratelné schránky s nepropustným dnem po celou dobu jízdy, .. bicykl ... áá vyrazíš...Šklebící se bestpage.sk/gif/doprava/gif-bestpage-sk-130.gif

A teď vážně... Prozradíš, jakej máš plán kdy a kam? ÚsměvCool

stemi
Maruš vcelku si uhádla, zatím jen výhledově a v plánu by byla Istrie- Kamenjak, znám i kam se tam s kolem pod širák dá zašít- dlouho sem tam nebyl.
Na cestu přes noc do Rijeky a za ty prachy + kolo za 30.- kč bych se vyloženě těšil a zpět to samý, jó vláčkem to je iná https://youtu.be/......otamtudá nějakejch 100 km už je sranda, teda byla by. Jen je tu ještě spousta otazníků, za a) ten sviňskej virus Cool Regiojet má vyprodáno, ale i můj chorobopis už není co bejvávalo. Nu huvidíme do nanapodzimu tak nějak nejspíš září-říjen až jak se vše vyjeví. Mrknutí

yetti
no tak to já mám ještě 14 dní v srpnu na vycestování obytkou daleko předaleko a pak už jen samá Šumava .... nějak teď průvodcuju denně a školím se a makám v dílně a tak ... mno, jaký sem si to udál, takový to mám, ale mám holt velký plány, tak muším makat .... ale zase se pohybuju v přírodě kam obyččlověk nemůže a jen tak se nečíhne .... a vzdělávám se přírodovědou a je to super ... aj vlčí hovno už poznám, a že jich tady je ... by jeden neřekl kde je všude najdeš ... nedávno sem u Křemelný pozoroval dalekohledem bobra ... no a pak vylezl její manžel a bylo po koukání ... takže asi tak letos s plánama

Jarda a Maru
[img]https://www.chorvatsko.cz/svdal/pict/th_sibenik_17.jpg[/img] is not a valid Image.

Už od začátku prázdnin vymýšlím a vybírám destinaci v Hrvatsku, kde by se mi líbilo a kde jsme ještě nebyli a zatím vítězí kemp Imperial Vodice a návštěva a prohlídka Zadaru a blízkého Šibeniku...... tak snad to vyjde... a nebo máte někdo jiný nápad ? .... kemp s pěkným koupáním s oblázkovou pláží a dostupné (nejlépe na kolobkách) město se starým centrem a úzkými uličkami s ošlapanou dlažbou ... Cool

Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/smajlici-nastvany/smileys-cz-34.gif.... Tak kam? ... letos už nikam ... smileys.cz/smiles/smajlici-nastvany/smileys-cz-142.gif

stemi
No Maruš aby jste nebyli zklamáni (ostatně jako i v okolí Šibeniku, Splitu, Zadaru), byli jsme tam jen jednou s čerstvě dodělanou skládačkou ještě za komančů a za 3 dny pádili na oblíbenou Makarskou. Dno moře slizké- čistota vody nic moc, dost rušno a vůbec...už nikdy více Cool

Admin_Radek
Jarda a Maru napsal:

smileys.cz/smiles/smajlici-nastvany/smileys-cz-34.gif.... Tak kam? ... letos už nikam ... smileys.cz/smiles/smajlici-nastvany/smileys-cz-142.gif

Maru, od tuším soboty budou povinné koronatesty i do Rakouska. My jsme teď měli být na termálech a samozřejmě taky čumákujeme doma. Já to letos vidím už jen na výjezd ze stodoly, zatopím, mám na karavanu ještě od léta udělat jednu opravu na vodovodním řadu a pak uklidím, vypustím vodu a pro letošek to zabalím. Je to smutné, ale v tomhle počasí už moc možností kam vyjet nevidím.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Milošu, já bych snad ráda přežila i to slizké dno, to už jsem si ověřila vloni v Pakoštane, tam byly slizké a šedivé i kamínky a písek. Teď spíš konstatuju, že se letos už za hranice zřejmě nedostaneme. Odedneška nás nepustí už ani Rakušáci, takže ještě snad Poláci, ale jak dlouho... Ale holt nic nenaděláme, snad se to uklidní a hlavně ať jsme zdraví... do sezóny příštííííí .... žé ... Ách jo .... smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-152.gif

yetti
koukám, že sem asi jedinej co to vítá. Mám toho tolik roztrtanýho, že nevím co dřív a alespoň mě teď nikdo nikam neláká ... mám se za co skovat. A wellness máme naštěstí doma, takže když zhasne mozol .... i když včera sem vytáhl lampu a svítil si a na sauničku tak nedošlo .... mno, myslím že mě Hanka asi brzy zbije Šklebící se

Admin_Radek
Já myslím, že Hance ke spokojenému manželství bude stačit dostatek sedativ Šklebící se
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
... nebo kvalitní "lehativa" Šklebící se

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... už jen výjezd ze stodoly, zatopím, mám na karavanu ještě od léta udělat jednu opravu na vodovodním řadu a pak uklidím, vypustím vodu a pro letošek to zabalím.....

Radku, ty se máš, ty karavan schováš do stodoly a nemáš ho na očích. Jenže my s naším bydlíčkem normálně jezdíme a všechno pořád vozíme s sebou, takže mně to pak nedá a mám chuť v něm kdekoliv přespat, třeba v Brně na parkovišti před Kauflandem Šklebící se....Akorát teď v týhle blbý době si nejsem zrovinka jistá, jestli bych dodržela nařízení o zdržování se v místě bydliště a zákaz nočního vycházení, když bych v 21 hodin zalezla a v 7 ráno vylezla ... NaštvanýŠklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Ahoj, nedodržela. Viděl jsem k tomu vyjádření na C24:

STANOVISKO MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ KE SPANÍ V OBYTNÝCH VOZECH/KARAVANECH:
Podle usnesení vlády ze dne 26. října 2020, č. 1102, o přijetí krizového opatření, s účinností ode dne 28. října 2020 od 00:00 hod., se v bodech I. a II. zakazuje volný pohyb osob na území celé České republiky (s některými výjimkami). Dále se v bodě III. uvedeného usnesení mj. nařizuje omezit pohyb na veřejně přístupných místech na dobu nezbytně nutnou a pobývat v místě svého bydliště s výjimkou případů uvedených v bodech I. a II.
Konstatuji, že z uvedeného vyplývá, že fyzické osoby mají nařízeno pobývat v místě svého bydliště (přičemž obytný automobil zpravidla není místem bydliště – v mobilních obydlích žije zanedbatelné množství lidí). Uvedené usnesení nerozlišuje, zda se osoby pohybují pouze samy, nebo při tom využívají dopravní prostředky. Fyzické osoby tak mohou být mimo své bydliště v obytném automobilu či karavanu (ať už jedoucím, nebo stojícím) jen z důvodů uvedených mezi výjimkami ze zákazu volného pohybu osob. Přitom je nutné rozlišovat výjimky ze zákazu platné pro dobu od 21:00 hod. do 04:59 (v bodu I.) a výjimky pro dobu od 05:00 hod. do 20:59 hod. (v bodu II.).

Jarda a Maru
No právě, já si to přečetla v celém znění Vyděšený https://www.vlada...u-1102.pdf.... a tak sedím na prdeli doma ...Naštvaný Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line