21.11.2024 15:34
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 26.4 do 1.5. 2019 Pastvinská přehrada
Radka a Pepa
Zděndo máš pravdu. Já koukala na ty mladší. My nikoho za staré nepovažujeme.
Na velikonoce pojedeme do těchto končin, kdo chce může se přidat. Budeme to vyřizovat a připravovat.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
yetti
Pokud by někdo chtěl jet tu Orlici a nemá loď, dejte mi vědět. Mám navíc nafukovací Gumotex Scout …. je i pro 3 dospěláky ale lepší jsou dva …. vesty pádla atd je samozrejmostí. Standardně ji brát nebudu, ale pokud by se někdo chtěl přidat …. Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
drbolovi
Radko,Zdenda má pravdu- také jsme platili v létě jen 40 Kč.A zapoměla jsi ,kdo bude chtít proud tak ten 70 Kč/DEN

Radka a Pepa
To vše budu vyřizovat osobně o velikonocích a hned dám vědět. Vše je zatím po telefonnu zařízený i ten proud, ale to má na starosti někdo jiný, ale vše bude. Jak říkám, chci urgovat slevu jestli se to povede.
Ale už se těšíme.

Sloučení zapnuto 22.04.2019 17:37:
Vážení přátelé, další informace k výjezdu.
Vše je připravené podle plánu, ceny také, důchodci to mají levnější, my o něco málo dražší, ale nevadí.
V kempu je už přistaven náš karavan, při příjezdu hned nalevo nahoře ho uvidíte, je tam nejrovněji. Zabydlete se vedle nás.
Omlouváme se, nebudeme tam v pátek, proto ten karavan jsme tam dali už dnes, přijedeme v patek po práci v noci jelikož má Pepa odpolední do 22 hod., tak vajedeme takto pozdě.
Udělejte si pohodlí a prosím nechte nám volnou nějakou zásuvku, abychom si mohli po příjezdu zatopit a rosvítit nebo je možné, že budeme po tmě zakopávat o karavany.
Pro milovníky ryb je možnost zakoupit čerstvé pstruhy v obci Líšnice asi 6 km od kempu. Jsou vhodné na gril i jiné pokrmy. Na místě je upraví jak si kdo přeje, ale upéct nebo grilovat už musíte sami.
Těšíme se na vás, program bude bohatý i s překvapením.
Upravil/a Radka a Pepa dne 22.04.2019 18:00

Admin_Radek
Ahoj, koukám na předpověď a na motorku to asi moc nebude. Tak uvidím až na poslední chvíli, jestli dorazím. Zatím to vidím bledě Smutný.
A to jsem si objednal schválně kvůli vyjezdu i teplejší spacák.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
Těšíme se velmi!Šklebící se

yetti
Radku motorkáři, dyk je to jen voda …. nedělej zagorku a přifrč. Spát můžeš u mě v boudě, budu sám a votravovat nebudu, neboj Úsměv

Admin_Radek
Radku, bohužel. Jsem nachlazený, ale hlavně mi ruplo v zádech a nebudu to na motorce pokoušet.
Teď jsem na tom tak, že se ani nezvednu z postele. Už jsem si vzal prášky, tak uvidím, jak to bude vypadat koncem týdne. Motorka ale zůstane v garáži.
Upravil/a Admin_Radek dne 24.04.2019 17:21
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
jsem už druhý den na cestě, stihl jsem kovářský kurz a teď ještě pracuji, ať mám na naftu Úsměv …. odpoledne (ne)alko pívko f Kersku a pak eště večír u Mácháče jedno přibrzdění. Ráno udělám revizi plynu v Č. Lípě a pofrčim na Pastvinu …. tedy eště se zastávkou u řeky. Odhaduji že pokud přežiju ukážu se někdy odpoledne … f sobotu má padnou přes den ňáká rosa, tak uvidíme co s tím …. ale země to potřebuje, další kolo řeky si dám přinejhorším v neděli cestou dom …. a eště se vobjevil ňákou výstavu nožů v neděli f Práglu na Karláku, tak přemýšlím kam zahodit karavan abych ho pak zasejc našel a číhnul se tam ….. uvidíme, uvidíme

stemi
Tak tak a jestli vám fčéra někomu "znělo fuších", bylo to rozhodně tím, že jsme na všechny zavzpomínali - semtam někoho i pomluvili a tak nějak podobně...kde ? U Pramene s yettim. Bylo slunno - teplo, pifko naopak, no prostě paráda, den se vydařil. Mrknutí
Upravil/a stemi dne 26.04.2019 08:13
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
poslušně hlásím že jsem na místě od včera, vše podle plánu …. jen tej voděnky v tom Orlickým potoce moc nejni … a eště se kvůli těm rentiérům a čekatelům naučím pít alkohol Šklebící se

Dneska se jede do kláštera kde budou asi ňáký králíci … předem upozorňuju že králíky nejim a že moji maličkost už nikdo nepředělá … ani klášter Šklebící se Šklebící se Šklebící se

dobrý počasí pro lidi vystřídalo dobrý počasí pro přírodu, takže ideální rovnováha. V pastvinským rybníku je vody spousta, tak se po návratu z převýchovy vrhnu na prozkoumání z vodní plochy. Ze břehu se to jeví jako super louže Úsměv

drbolovi
Zdravíme všechny,bohužel z domova.V pondělí přijdou do baráku plynaři a budou předělávat- za sporákem nemůže být plyn -kohout natvrdo,ale přes hadici.A tak se bude odstavovat sporák-snad to půjde vysunout a budou to předělávat- ne jen u nás.A také byl menší únik u plynoměru.A tak nás to zarazilo doma.Holt se člověk nemá moc těšit- pak to nevyjde.

Admin_Radek
Jsem rád, že jsem vás všecky viděl. Kemp Radka vybrala krásný, jen škoda toho počasí. Ale aspoň neprší. Tak zase někdy příště. A pište nebo uvidíte (případně neuvidíte, podle toho jak se rozhodnu Šklebící se ).

sejba
Ahoj. Tak jsem zpracoval nějaké fotky z výjezdu a poslal jsem je SZ adminovi Radkovi, aby je dal na web. Jinak Radce a Pepovi dík, výjezd se povedl.

Radka a Pepa
Zdravím, vrátili jsme se domů ze srazu v pořádku.
Děkujeme za krásný víkend strávený s vámi, bylo nám hezky.
Jinak tento sraz hodnotíme jako nezdařilý jelikož všichni odjeli v pondělí kvůli počasí a my tam zůstali úplně sami a programy na pondělí a úterý jsme zrušili a obvolali.
Proto se všem omlouváme za nezdařilý výjezd.
Slíbila jsem, že budeme organizovat podzimní výjezd, ale teď se rozmýšlíme zda ho vůbec pořádat. Je to spostu času a i peněz jenom telefony, objíždění aby bylo vše ok a pak výsledek je úplný propadák. My to chápeme.
Jsem z toho rozhozená a úplně mimo.
Proto se ještě jednou omlouváme.

Admin_Radek
Radko, neomlouvej se. Prostě nevyšlo počasí a být někde v kempu v zimě a větru nikoho moc nebaví. Těm lidem se nemůžeš divit.
Navíc organizovat nebo dělat něco pro ostatní se může zdát nevděčné, ale tak to není. Myslím, že jsou všichni rádi, že máme takovou zdatnou organizátorku a že vždycky najdeš nějakou zajímavou lokalitu s hezkými výlety. Jen to třeba nedokážou říct, aby se ta informace k Tobě dostala.
Já to mám podobně - taky jsem udělal tyhle stránky, každoročně platím hosting, doménu, semtam s kamarádem uděláme nějakou aktualizaci a píšu sem já, Yetti, Maruška a Ty a Stemi a jako šafránu někdy někdo další. Ty peníze a ta práce mě nikdy nemrzely, ale taky mi to někdy připadalo zbytečné a měl jsem sto chutí s tím seknout. Ale na výjezdu vidím, že jsou rádi, když se mají kam podívat, co se komu daří, kam jede, jak se má.
S Tebou a s výjezdy je to stejné. Nesnažíš se zbytečně. Nikdo nemá tu trpělivost takhle skvěle výjezd naplánovat. Já jsem organizoval jeden výjezd do Sloupu i s programem, myslím, že se podařil, ale práce s tím bylo hodně a furt se strachuješ, aby všecko klaplo a sama si to ani neužiješ. Takže zklamání není na místě, počasí bohužel neporučíš a všichni, co se zúčastnili, jsou za Tvůj čas a práci vděční.
Kdyby Tě ten splín nepřešel, mohl bych zase jednou zařídit výjezd já. V úvahu by připadal Šternberk, případně Olomouc nebo Mor. kras. Tak se rozmyslete, případně se o organizaci můžeme podělit, rád pomůžu.

jana a franta
Radko, výjezd nebyl žádný propadák, jak píšeš. Za počasí nemůže nikdo, ani ty. My jsme usoudili, že Pastviny jsou krásný kout Česka, bohužel to počasí nás nevyslyšelo. Jinak je tam hezky. Vymyslela jsi hezký program, líbily se nám oba výlety s prohlídkami jak kostela, tak tvrze. I posezení u ohýnku s pokecem a buřtíkama atd. bylo dobré, ne? I procházka na přehradu. Já bych flintu do žita neházela, byli jsme tam rádi. Konec konců jsem ti to ale už řekla, ne? Že jsme pak v Po odjeli, to už ale nešlo v té zimě.
Tak si z toho nedělej hlavu! Uvidíme, co dál, čas to vyřeší. J.

vondracek
Radko, nebuď smutná, zorganizovali jste to s Pepou výborně, svatý Petr s počasím to trochu pocuchal, ale to se někdy stane. Odjeli jsme neradi, jako zdravotní sestra víš, že prochladnutí by mi nesvědčilo. Líbilo se nám moc, prosím neděs nás úvahou, že bys ukončila to na co málokdo z nás má. Já jsem jenom jednou organizoval
výjezd a to před lety Semín, dodnes si ten stres pamatuji. Držíme palce k přehodnocení úvah a těšíme se velmi na další krásná setkání na výjezdech organizovaných naší Radkou /a Pepou/.
Šklebící seVyděšenýÚsměv

yetti
na 1000 lidí připadá při dobré konstalaci hvjezd max jeden schopný organizátor … a tady v pár lidech je jich víc … to je štěstí Úsměv … počasí bylo super, kéž by pršelo víc. Kde je voda tam je i život. Jen se to holt trošku neslučuje se zdravím, zvlášť když se jedná o rentiéry … Za mě super, ač jsem tam byl krátce. Prchl jsem v neděli, páč Hanka omarodila a potřebovala pomoct.

Radko, ty to dáš, já ti věřím …. máš dar Úsměv

Jarda a Maru
Radko, nebuď z toho smutná, počasí je holt počasí, a na fotkách od Šejby je vidět, jak jste si to užívali.... Nám tentokrát nevyhovoval termín výjezdu - moc nahromaděné práce, která nešla odložit na jindy (dvě zahrady, galeje u dcery, výměna azbestové střechy za plechovou a Jarkova rekonvalescence po dvou zlomených žebrech). Ohrožen jsme měli i výjezd do Moravských Toplic... á jedééém ... A na podzim koncem září bude určitě krásně a teplo a jestli budete někdo ochoten nějaký výjezd zorganizovat, tak už teď se móóc těším... www.celysvet.cz/skin/smile/s6065.gif .... www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line