21.11.2024 23:47
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
Něco o nás
Jarda a Maru
Z původního webu sem kopíruji "nápad Evy..."

Jarda a Maru
Ahoj Ireno a Jardo "SEJBA". Jsme skoro stejně "mladí" jako vy a tak vás o5 vítáme, tentokrát zde na webu ! Ať se vám tu moc líbí a mohli byste nám něco o sobě napsat... odkud jste, kolik vám asi je (40+), čím jezdíte, odkud se známe a taky třeba čísla bot.... P. S. Doufám, že jste to vy !??.....www.celysvet.cz/skin/smile/s1340.gif

sejba
Ahoj. Již jsme se osobně setkali na Kněžnici, kde se mi podařilo rozbít okno u karavanu. Profil jsem trochu doplnil. Zdraví Irena a Jarda. PS. snad se mi to podaří odeslat správně, ze školní docházky ovládám spíše azbuku, takže angličtina dělá trochu problémy.

Losinaci
Dobrý den,
jsme Pepa a Hana, bydlíme v Losiné u Plzně věkově 70+.....Po několika letech jsme podlehli kouzlu mého švagra a konečně jsme se nechali přesvědčit, že by bylo fajn jezdit společně. Bylo to těžké rozhodování hlavně pro moji ženu- Jarkovu sestru, která si myslí, že by nemohla na delší dobu opustit svůj patchwork. Ale stalo se a my se těšíme, že získáme další přátele a společně vyjedeme na poznávací výlety. Obytné auto jsme koupili už minulý rok a trochu ho zaběhli a tak příště budeme rádi čerpat z vašich zkušeností.
Pepa a Hana

drbolovi
Ahojte Sejba i Losinaci,děkujeme,že jste se nám představili a tímto vás vítáme do naších řad.Doufáme,že se Vám mezi námi bude líbit.

IVRI
Ahoj všem, jsme z Jindřichova Hradce, 50 nám ještě není... ale bude...
Jezdíme s autem a karavanem od r. 2010, především na hory a kola do Rakouska a Itálie.
Rádi se podělíme o nějakou tu zkušenost z těchto destinací, pokud to někoho bude zajímat a my to budeme vědět.. Úsměv

Admin_Radek
IVRI, ahoj, vítám Tě mezi juniory- to jsou ti co ještě nedosáhli "plnoletosti" a mají jen 40 plus Úsměv. Je nás tu takových jen pár, každá posila je vítána.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

maxiservis
Ahoj
o skupině jsme se dozvěděli od Petra a Dany, s některými jsme se potkali na výjezdu s C24 minulý rok.
Jezdíme teprve 3 sezónu a zatím se učíme. Máme přívěs FENDT a miláček Land Rover Discoveri. Pavel bude +50, Kamila +40 a Tereza +skoro plnoletá , rádi čerpáme zkušenosti z vašeho fóra. Rádi zase naopak poskytneme svoje znalosti z oboru motorů. Vyrážíme na výjezdy od Tanvaldu.
Všechny Vás zdravý Pavel s Kamčou.
Mrknutí

drbolovi
RADKU-Krásně se nám představili noví členové- ale mělo by se toto přesunout do rubriky něco o nás,nebo opačně- prostě tyto rubriky sloučit v jednu

Admin_Radek
Evi, příspěvky jsem sloučil. A Pavla s nickem maxiservis tady vítám. Myslím, že zkušenosti s motory se tady budou hodit. Ať se Ti tu líbí.
Upravil/a Admin_Radek dne 23.11.2016 21:20
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
.
Upravil/a vondracek dne 24.11.2016 09:01

drbolovi
Zdendo,cos upravoval,že tam nic nevidím

vondracek
drbolovi napsal:

Zdendo,cos upravoval,že tam nic nevidím

Vyděšený To jsem v záchvatu sebekritiky autocenzuroval svůj příspěvek, radši jsem zvolil cestu SZ k dotyčnému. Mrknutí

yetti
samjeep - nu vítejte, konečně někdo offroudovej - mám sen co si do důchodu určitě splním (mám ještě trošku času, jsem jen 40+), takže budu sondovat informace Úsměv

http://soumar-sro.cz
Pavel77
Ahojky všem,

jmenuji se Pavel a jsem členem Spolku Moravských karavanistů z Loštic. Jezdíme s anglickým karavanem ELDDIS a manželka se jmenuje Jaroslava. A jsme 65+
Upravil/a Pavel77 dne 24.11.2016 20:20

http://www.spol-moravskych-karavanistu.cz
Admin_Radek
Pavle, vítám Tě. Jsme krajané- bydlím kousek od Olomouce. Na původním fóru jsem měl nick RadekH. Tak ať se Vám tu líbí.

Pavel77
Ahojky Radku, byl jsem i na starém fóru a snad se letos i potkáme. Budeme pořádat tvarůžkový sraz v Mohelnici a zároveň budou v ten čas v Lošticích slavnosti hudby a tvarůžků tak bude každý vítán.
Pavel77 a Jarka karavan angličan ELDDIS

Admin_Radek
Díky, na tvarůžkovém jsme byli letos, příští rok jedem taky. Už se těšíme.

Pavel77
Radku náš sraz spolku moravských karavanistů bude v červnu 22. až 25. to budou probíhat v Lošticích slavnost tvarůžků.
Pavel77 a Jarka karavan angličan ELDDIS

Jarda a Maru
Ahoj Pavle a Jarko, taky vás vítáme zde na webu. Prohlížím vaše spolkové stránky a těšíme se, že se potkáme na Velikonoce v Hegyku.....bestpage.cz/smiles/s3139.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1