19.04.2025 16:08
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jano
Pepo, dážď je potrebný, ale pekné počasie je lepšie. Už aby bolo po zime, aby som sa mohol kochať nádherným pohľadom z okolitých vrchov. Ako je napríklad pohľad smerom až na Moravu.
Jano přiloženo následujícíobrázek:
p6065404_2.jpg

Jano
Alebo smerom na Poľsko:
Jano přiloženo následujícíobrázek:
p6065422_2.jpg

drbolovi
Prší,prší ,jen se leje a my doma zůstaneme.Ale jenom do zítřka,neb nás čeká vyjíždka.V Ostrovačicích nás čeká spřízněný karavanista Franta s Věrou.Už se těšíme,jak si povykládáme co jsme letos na cestách zažili.[img]http://www.grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/auta_jine/1/a1.gif[/img] is not a valid Image.

JosDosk
Admin_Radek napsal:

Pepo, samozřejmě doma. Z karavanu jsem vypustil vodu a přes zimu budu bastlit, ať můžu na jaře vyrazit na to pívo do Mostkovic.

Ahoj, jasně, že vím, že doma! To já jen tak neustále číhám na nejniternější příčinu až příčinku, abych mohl kohokoliv ani ne pozlobit, ale alespoň trochu nadzvednout. A potom dávám pozor, jak moc to zabralo, jinak bych přece nebyl nejen řádný, ale žádný mystifikátor. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Najf Fanda a Jarka
Já nevým jak u vás ale u nás je tma a stále prší. Šklebící se

Admin_Radek
U nás je to super, naše bobky už plavou do kanalizace a máme zaházeno a zabetonováno. Teď už jen dát dlažbu a můžeme pokračovat do špajzky, kde je odpad z kuchyně a postup se bude opakovat- najít, rozkopat, obnažit, přepojit, zaházet, zabetonovat, zadláždit. Máme veselo Úsměv.
Až to udělám, budu se bavit s Hobbíkem, ať už je do Litomyšle použitelný.

EDIT - v neděli u nás neprší, ale je pořád zataženo, naštěstí i teplo. U druhého auta jsem dnes měnil kola na zimní, ještě mě čeká umytí kol a zavřít venkovní vodu. Pak už vlezu za kamna a budu čekat na jaro.
Upravil/a Admin_Radek dne 20.11.2016 12:58
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

alena a lumir
Ahoj.Dnešní nádherné počasí nás vyhnalo na výlet.Přesunuli jsme se vlakem do Řevničova a dál pěšky směrem na Rakovník.Cestou jsme si v lese opekli buřty a na nádraží je zalili pivem.

Vera
Máme bílo,není vidět ani prd-hmlisto.
Včera mi svítilo slunko do očí,viděla jsem taky prd -ale v sídlišti mi do škvírky očí padla nějaká osoba,až za 10 minut mě napadlo že povědomá a po hodině jsem se dobrala že to byla Alena od Lumíra.Ale jak vidím brázdili přírodu,takže kolem druhé odplko to byl u Kaufu někdo úplně jiný Vyděšený

Jarda a Maru
Kdepak u nás slunko !! U nás je setrvalý stav - hnusně. Sice už dva dny neprší, ale zase fučí vítr a černo ze všech stran... to nevěští nic dobrého... smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-97.gif

Vera
Zde je dnes také setrvalý stav-stále nevidím protější konec baráku.Fakt mlíko od rána

drbolovi
Maru- jsme kousek od vás,ale u nás sluníčko a pak i pěkná procházka k přehradě.

Jano
Včera bolo u nás krásne počasie. Dnes ešte krajšie. Jasná obloha, bez jediného mráčika. O 14:00 v tieni 15,7 stupňa. Slniečko hreje ako na jar. Vonku sa dá chodiť aj v kraťasoch... Vraj tak má byť ešte aspoň do piatku.

Jarda a Maru
U nás po nevímkolika dnech konečně vysvitlo sluníčko !! To je taková událost, že jsem vám to hned musela napsat, i když mám červené ruce od zavařování červené řepy....smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-31.gif

Admin_Radek
No koukám, že asi červenou řepu zavařují všichni už od neděle. Kde všichni jste? Úsměv
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj, u nás krásně teplo celý den, to mi umožnilo dodělat a zapojit vyměněný kábl 7x 1,5, devět metrů, propojení od zástrčky k vnějšímu osvětlení karavanu. Nejprve jsem ale udělal na oje ochrannou klec, aby mi zase náš pejsek Bára neukousla zástrčku s kusem kabelu podruhé. Je sundávací směrem nahoru po odjištění upev. háčku viditelným jutovým provázkem popotáhnutím vzhůru (a nandávací) na dvě doby. Takže sundat, nebo odtáhnout psékovi nepůjde. Pokusím se o obrázek. Vyrobil jsem drátěnou kostru ze šestky kulatiny, potáhnul ji tím pletivem, toto byla jen okamžitá reakce ráno po činu, ať nedojde ještě k něčemu horšímu, tak jsem obalil rychle celé oje. Materiál co dům dal.
Nakonec se podařilo i dostihnout pachatelku přestupku s fotoaparátem. Škoda dosáhla jen 654 Kč, takže trestný čin to není. A čumí, jakoby vživotě neviděla foťák a vůbec nic se nestalo. Konec připojovacího kabelu jsem ještě pro jistotu schoval do přední skříňky. Čáo, Pepa
JosDosk přiloženo následujícíobrázky:
100_2888_1.jpg 100_2891-001_1.jpg 100_2894-001_1.jpg 100_2895-001_1.jpg

Upravil/a JosDosk dne 27.11.2016 11:07
Recesista a mystifikátor

yetti
Dneska jsem opouštěl domov po dlouhé době až za svítání - nádherné panoramata, v údolích mini mlhy, měsíc, teplo .... jé já bych někam jel. O víkendu mi došel materiál, tak jsme jeli vyzkoušet obytku (poprvé po tuningu ze servízu) a super.

http://soumar-sro.cz
JosDosk
Ahoj, do příspěvku #75 to třetí fotku nechce "vzít", tak tedy separátně pachatelka Bára zde. Čáo, Pepa
27/11: Zde její perfektní práce, lépe bych to neudělal. Čáo, Pepa
JosDosk přiloženo následujícíobrázky:
100_2894-001.jpg 100_2895-001.jpg

Upravil/a JosDosk dne 27.11.2016 11:02
Recesista a mystifikátor

JosDosk
Admin_Radek napsal:

No koukám, že asi červenou řepu zavařují všichni už od neděle. Kde všichni jste? :)

Ahoj, zavařujte červenou řepu, zavařujte. Je velice zdravá. Obsahuje rutin, jež v těle vysoce příznivě působí - zpevňuje stěny cév a tím je obrovskou prevencí na mozkové příhody. Dříve jsem ji jedl snad po kýblech, dnes ji mám (paní doktorkou) zakázanou, obsahuje ještě obrovské množství vitamínu K, ten je taky velice potřebný, ale degraduje účinek léku, který pomáhá mému srdci. Takže mám po řepě. A rutin v tabletkách. Co jeden člověk musí vystát, než se stane svatým, je přímo neuvěřitelné. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
JosDosk napsal:

Ahoj, do příspěvku #75 to třetí fotku nechce "vzít", tak tedy separátně pachatelka Bára zde. Čáo, Pepa

Ahoj, mně se zdá, že pachatelka Bára se netváří moc provinile.. řekla bych, že její výraz říká: ... "já nic, já muzikant...", a že ona se od celé té "nepříjemnosti" úplně distancuje a ty sis to celé na ni jen vymyslel.... www.celysvet.cz/skin/smile/s10214.gif.......www.celysvet.cz/skin/smile/s12771.gif

LANA
JosDosk napsal:

Černá Bára nevypadá jako velký škudce obytných přívěsů. Větším škůdcem je černý VW Golf , který dělá škody kolem 100000,-Kč a nezastaví jej ani tvoje ohrádka s pletivem. Zamračený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11