21.11.2024 23:51
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 28. 4. do 1. 5. 2017 Litomyšl
vondracek
Moc jsme se těšili a to asi byla chyba! Bohužel se musíme ze zdravotních důvodů odhlásit. Přejeme všem hezké zážitky, budeme na vás myslet a tiše závidět!Naštvaný

Admin_Radek
Zdendo, to je škoda. Ale počasí bude asi nakonec na tu bídu docela fajn.y

https://www.yr.no.../long.html
Upravil/a Admin_Radek dne 26.04.2017 17:46
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

drbolovi
http://www.in-poc...omysl-214/
Radku,podívej se na tuto předpověd- je optimistická prfo nás.
Upravil/a Admin_Radek dne 26.04.2017 17:46

Admin_Radek
Však na www.yr.no je předpověď stejná. Na tu hrůzu, co předpovídali, to bude super počasí. Sice nebude moc teplo, ale sluníčko objednala Radka dobře a pršet od soboty taky skoro nebude. Já jsem s počasím spokojený a těším se Mrknutí
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jirka a Jarka
Kopírujeme Zděndu Vondráčka, nemůžeme přijet z důvodu marodování Jaruš.
Moc jsme se těšili,snad příště. Tak si to tam bezva užijte. Ahooooj

Jarda a Maru
Jirka a Jarka napsal:

nemůžeme přijet z důvodu marodování Jaruš.

Ách jó, Jirko, to nás mrzí... Pro nás je to "hrozná rána", my jsme Vám chtěli předvést, jak se jezdí na kolech !! Ale zdraví je přednější, tak Jaruš přejeme brzké uzdravení a ať je na dalším výjezdu zdravá jako rybička ....smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-133.gif

Radka a Pepa
To je škoda, my jsme taky na neschopence, ale máme vycházky a jedeme. Jsem po tromboze.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Jirka a Jarka
Maru,nás to hrozně kaká,že to takto dopadlo. Těšili jsme se ,že budeš pořád první a budeš nám dělat cyklovedoucí.Šklebící se

Pro Radku.
Raduš já jsem si to také prodělal,rok jsem nosil slušivou pončochu to byla otrava.Vyděšený

Tak ať vám vyjde počasí. Ahooooj

yetti
vi lumpící Úsměv Úsměv Úsměv .... sem sehnal slunce, přemluvil Háňu a budu tam s Máruš a s Radkem sám? Pff .... sem dnes viděl fotky z vokolí a asi si uděláme cestou vejletík http://www.carava...i_id=12472

nu což, hlavně se uzdrafte, páč není moc možností se něgde nahmatat .... sem totiž f aktivním vjeku a neumím zpomalit Úsměv

http://soumar-sro.cz
Trdelnici
Jirka a Jarka napsal:

Kopírujeme Zděndu Vondráčka, nemůžeme přijet z důvodu marodování Jaruš.
Moc jsme se těšili,snad příště. Tak si to tam bezva užijte. Ahooooj

Ahoj, tak to jsme smutní i my.....Zamračený moc jsme se na vás těšili. Samozřejmě, zdraví je přednější a přejeme Ti Jaruš brzké uzdravení.
O mě se pokouší už týden nějaká viróza a bolení v krku - zaháním to bylinkami, česnekem i slivovicí, jak se dá, jen abychom mohli jet. A aby toho nebylo málo, dnes mě rozbolela záda, tak to zkusím rozhýbat cvičením a uvidím...... Každopádně, pokud zítra nepolezu po čtyřech - jedeme ÚsměvÚsměv
Tak snad se s vámi brzy uvidíme jinde, třeba v termálech.....

JosDosk
Ahoj všem. Taky jsme si tak systematicky ničili zdraví v době, kdy to byla 4., 5., šestá sezóna s karavanem, to byla druhá polovina 80. let (min. stol.), dnes jsme již vysoce nad věcí, neboť je to moje 34. sezóna a Vladčina dvanáctá s karavanem, dvě sezony z těch dvanácti dokonce s KAPRem - na obrázku (Luhačovice). Čáo, Pepa
JosDosk přiloženo následujícísoubor:
Nejste oprávněni vidět přílohy v tomto vlákně.

Upravil/a JosDosk dne 27.04.2017 12:00
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
yetti napsal:

vi lumpící Úsměv Úsměv Úsměv .... sem sehnal slunce, přemluvil Háňu a budu tam s Máruš a s Radkem sám? Pff .... sem dnes viděl fotky z vokolí a asi si uděláme cestou vejletík http://www.carava...i_id=12472

Radku, tííípek je to hódně dobrej, ale nebudeš se tím vejletíkem zdržovat ani cestou na sraz ani cestou zpátky domů, že neéé! ?? Vždyť přece jenom chceš být co nejdřív a co nejdéle s námi všemi, žéé ??...... My se na Tebe a všechny ostatní taky móc těšíme.... smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-149.gif

Admin_Radek
No, vzhledem k tomu, že tenhle "vejletík" je součástí nedělního programu, navrhoval bych Yettimu po příjezdu svázat ručičky a nožičky, on se rád zdrží déle. Kdyby se moc mrskal, přidal bych rohypnol Šklebící se.

Radka a Pepa
Radku souhlasím s tebou. Však si poradíme.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Jana a Petr Maixnerovi
Ahoj my už jsme také nachystaní a počasím se odradit nedáme vždyť
i z hospůdky může být Litomyšl hezká!

Admin_Radek
Ahoj, my máme taky sbaleno, vyrazíme ale až kolem 6. Příjezd tedy kolem půl osmé. Mávejte, kam máme zatočit a držte nám místo Úsměv.

Jana a Petr Maixnerovi
To my máme v plánu vyrazit hned po práci a od nás je to cca 220 km. Tak dorazíme také později protože náš veterán se už moc honit nedá.

Jarek a Hanka
Info pro pořadatele: Odhlašuji z Litomyšle posádky Jarek a Hanka a Losiňáci. U nás na západě republiky je takovej krút, že mě už několik dní bolí celej člověk. Krásy a plody naší zahrady jsou v pr..li. Minulý čtvrtek jsem naměřil -8°C a i když je v současné době nad nulou, tak zase prší. Ahóóój jinde a jindy !
...i cesta je cíl...

JirkaC
Dnes po ránu je Litomyšl bílá. Ale dle důvěrných zpráv to bílý během dne zmizí.
J.
Upravil/a JirkaC dne 28.04.2017 06:46

Admin_Radek
Až někdo budete na místě, napište, jak to vypadá v kempu. Myslím jak vypadá terén, ať s naší obludou nezapadneme.

Tady prší jak týden předtím, než Noe vyjel s archou.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1