09.07.2025 21:00
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Cestování » Cesty po ČR
 Vytisknout diskuzi
Náchod, Ratibořice, Rozkoš a Pastviny
Jarda a Maru
[img]https://img31.rajce.idnes.cz/d3101/17/17056/17056228_0070948b47b97c9e92c4ec447adcf9ae/images/DSC02203.jpg[/img] is not a valid Image.

Tentokrát jsme si udělali malý výlet do míst, kde si už nemůžu ani vzpomenout, jestli už jsem tam někdy byla...

Přespali jsme na parkovišti v Náchodě a ráno se z náměstí vydali k zámečku "vrrršku kulatého". Přístupová cesta k zámku byla zavřená z důvodu probíhajících stavebních prací, tak jsme vylezli do stráně mimo vyznačenou cestu, ale nahoře to bylo stejně oplocené... tak holt příště... a vyrazili jsme do Ratibořic, kde jsme si zvenku prohlídli zámek a zahradu a pak jsme popojeli na další parkoviště k sousoší "Babičky" a došli k Bělidlu a Viktorčinu splavu. Krásná procházka.

Po obědě jsme se ještě vydali k vodní nádrži Rozkoš. Chtěla jsem se podívat do celoročně otevřeného autokempu Rozkoš, ale jen za zaparkování před ním chtěli 50 peněz, tak jsme popojeli a zastavili až v obci Šeřeč, odkud jsme se kousek prošli po dělící hrázi. Všude jen samé maringotky a rybáři, jednoho maringotkáře jsme se zeptali, jestli tam vůbec smíme, když je tam samý soukromý pozemek a zákaz vstupu. No, "východočeské moře Rozkoš" mě neuchvátilo....Vyděšený

Vyspali jsme se v Říčkách v Orl. horách, které jsou teď skoro krásnější než v zimě. Fotky jsou z rána a do toho kopečka jsou v zimě potřeba řetězy, nevyjede ho ani Makro Pff
Druhý den jsme měli v plánu přehradu Pastviny, a ta byla krásná úplně celá i s okolím. Podívali jsme se na most a nakonec na hráz. Prošli jsme si jeden malý pěkný kemp U kapličky, jen s malou pláží a moc se nám líbil kemp Šlechtův palouk, kde měla i Radka výjezd a my se ho nemohli zúčastnit. Kolem této přehrady je i spousta parkovišť, kde by se dalo i přespat.

Lidí bylo všude málo, parkoviště skoro prázdná a i počasí nám vyšlo skoro na jedničku, sluníčka jsme si moc neužili, ale hlavně že nepršelo. To začalo až cestou domů a až u nás na Moravě.... Krásný výlet, tady se koukněte na pár fotek ....https://kubaklara..._Pastviny/

[img]https://img31.rajce.idnes.cz/d3101/17/17056/17056228_0070948b47b97c9e92c4ec447adcf9ae/images/DSC02228.jpg[/img] is not a valid Image.

Trochu mě zklamala Babička svým výrazem v obličeji. Tu fotku si ještě zvětšete... Nepřipomíná vám taky našeho bývalého (kdysi dávno) přezidenta Antonína Novotného? MrknutíŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

jana a franta
Maru, krásné fotky. Hezky cestujete, to je fajn. Pastviny taky známe, poznala jsem hned.
A babička ani děti se mi vůbec nelíbí, jsou to takové nepřirozené obličejové výrazy (nejenom).

stemi
Maru, krásné fotky. Hezky cestujete, to je fajn...Jana to hezkypjekněnádherně vytrefnila Mrknutí

Taktak ste skvjelá sehraná dvojka to se musí uznat a neleze jinak než závidět Cool
Enem ta "bapka" tím výrazem mi nedá spát...třeba tak vopravdu vypadala a jen paní Kurandová jí tak nádherně filmovje povýšila a žesemsi tého nikdy nefšim Zamračený Možná je to tím, že už ani po ženskejch nečumím Šklebící se
Upravil/a stemi dne 17.11.2020 06:32
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Jj, Jani a Miloši, já bych cestovala, to já bych trumfla i Hanzelku a Zikmunda, jen toho času se nám pořád nedostává Naštvaný. Proto jsme začali vejletit i v zimě a zjistili jsme, že je to vlastně skoro lepší než se někde plahočit v horku a vyhýbat se miliónu lidí...Cool Takže jestli to půjde, tak i Silvestra bych(om) chtěla(i) strávit ... kde jinde než ... v Chorvatsku....Šklebící se.. pojeďte s námi Šklebící se

[img]https://adventurescroatia.com/wp-content/uploads/2020/02/Colosseum-pic.png[/img] is not a valid Image.

vondracek
Maru, jste super, kocháme se alespoň z fotiček, paráda!
To sousoší Ottík G. moc netrefil. Vyguglil jsem, že je kubistické.

Ona také babuš ve hře "České nebe" od Cimrmanů říká:
"...já zas tak obyčejná ženská nejsem. Říkal pan farář, že jednou budu mít svoje vlastní údolí a v něm sochu s vnoučatama v DOŽIVOTNÍ velikosti..."

No a je to tady! Jel bych také a to hned! Naštvaný Šklebící se

yetti
Jarda a Maru napsal:

... Proto jsme začali vejletit i v zimě a zjistili jsme, že je to vlastně skoro lepší než se někde plahočit v horku a vyhýbat se miliónu lidí...Cool Takže jestli to půjde, tak i Silvestra bych(om) chtěla(i) strávit ... kde jinde než ... v Chorvatsku....

konečněěěěě Šklebící se Šklebící se Šklebící se ... já to věděl, že něgdo přidá. Tuhle trasu a místa jsme jeli s prckama před dvěma roky, jen obráceně .... mno a babička? Je to jen socha. Já taky nejsem zrovna fešák a přesto sem už podruhé udanej a aj dva kluci sem splodil a děti brečej jen když mě potkaj v noci ... a co Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Prej "Sousoší znázorňuje Babičku s dětmi. Děti se vrací z návštěvy mlýna"
No to mě podrž, mi tam teda nejvíc vadí ten bapčin zarputilej až svééřepej xichtovýraz...esli von ten Ottík dyš to sochal nebyl pod vlivem a dyby to mělo bejt aspoň trocha kubistický, snad asi táákle...a jen tak mimochodně, co ftom vobrázku fšecko vidíte ? He
stemi přiloženo následujícíobrázek:
bapka_z_ratiboic.jpg

yetti
Miloši, to je jasný, vidím tam povislé ňadro Šklebící se Šklebící se ... a je mu zima. A esli tu bapču s PéZetkama sochal ten Ottík, co běhal s tou aktofkou a rohlikem,co navigoval LáBoudu s vejtřaskou, tak to dopadlo eště dobře.
Šklebící se

Jarda a Maru
stemi napsal:

...a jen tak mimochodně, co ftom vobrázku fšecko vidíte ? He

Miloši, mně je to taky úplně jasný ... ve středu obrázku vidím krásnou holčičku v kloboučku s mašlí a na pravém kraji dole vidím asijskou tortillu s masem, na kterou mám chuť a protože je doba oběda a mám hlad, jdu si dát svoje šunkofleky .... smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-5.gif... Šklebící se

stemi
Jó cecínek nebo kus žvance, ale Barča je jasná a co ta bapča, najde jí tam vůbec něgdo ? Zaktivujte si i vy vostatní- svůj výtvarnej cit s fotografickým elmentem či co aj třeba i s brejlema...hotová detektýfka co. Šklebící se

yetti
mno a esli je tam ňákej karavan, tak ho fakt nevidim .... leda to zmačkaný kolem by mohl být, ale po srážce s kamionem ..... Barču s babčou vidim jasně, babču asi taky srazil kamion Úsměv , jen nemůžu přijít na to čí je to ňadro .... Miloši, co tam máme eště najít?

stemi
Maruš a Radku teď už nic, pokud to bylo tááklenc...půvabný Baruščin nosánek je zároveň i výtvorem hnusné bradavice na héblu staré bapky, aj ten klóbrc.
Jó a tůdlencty zabíjačkový radosti ti/vám přeju aj doufám, že se blejskneš fotkou aspoň mastný špejle ?

Připomeneš mi, když byl ešče táta a měli sme každým rokem čuníka fchlífku, takyty naše zabíjačky.
Jen těsně před "popravou" se někam na chvílu ztratil a přišel až dyž byl prasák v neckách a vždycky jakoby nadávál "vidíš jak si dopad, to máš za to, dyž sem ti furt podstrojoval, tak si nad tím kolikrát vohrnoval rypák" !!!
Ale nejhorší snad bylo, že každý to čuně mělo jméno a celou dobu už vodselátka se s ním laskal a voněj staral jenom on...pak huš semsetomu vůbec nedivil. Zamračený

A Maruš&Jarek, darmo mluvit- teda psát, nám fšem jen předváděj, jak lze jít horemdolem i proti času...toš aťvámto tůdlentaklenchezkykrásněpjékněnádherně dlóho vydržíjó.
stemi přiloženo následujícíobrázek:
baba1.jpg

yetti
Nejdříf sem přemejšlel, esli se přidám k těm posledním dvoum zprávám, ale něco mi říká že ne, bo takhle hrozí, že nejenom doodradíme případné další pisatele, ale ztratíme aj ty čtenáře Šklebící se

PS: Maru, co to hulíš? Pošly vzorek
PS2: Miloši bradavice nebo bradafka, to je jedno, hlavně že dneska přivezu toho pašíka a bude ovárek a jiné břuchdmoucí pochutiny
PS3: neztratil se nám někde admin?

Admin_Radek
AD PS3- neztratil, jen se diví Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
yetti napsal:

PS: Maru, co to hulíš? Pošli vzorek

Jéje (TVL), já něco hulím? Vzorek posílám ... smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-75.gif..... Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line