19.04.2025 03:13
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
Smutná zpráva
Admin_Radek
Ahoj všichni, dnes jsem se dozvěděl smutnou zprávu, že Pepa Doskočil už s námi na žádný výjezd nepojede. Dnešek byl jeho posledním dnem na tomto větě. Znal jsem jej asi vic, než Vy a obdivoval na něm, že se i ve svém věku zajímal o nové věci, byl optimista, bral i vážné věci s humorem a dokázal si život užívat. Chystal jsem se za ním zajet a už jsem to kvůli obavě, že bych ho mohl nakazit, nestihl.
Pepo, budeš mi chybět.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
smutné ... myslím ale, že na Pepu jen tak nezapomenu
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Také já se připojuji ke kondolenci, Pepo jsi určitě tam nahoře, snad se tam i my ostatní jednou dostaneme
Upravil/a stemi dne 17.05.2021 07:54
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

jana a franta
My jsme sice Pepu osobně neznali, ale hezkou vzpomínku si určitě zaslouží.

Veverka a Lada
Také je nám to moc líto, budeme s úctou vzpomínat. Pepa dokázal přispět kutilskou radou všem.

Jarda a Maru
[img]https://img30.rajce.idnes.cz/d3002/14/14931/14931302_d86c9cb74afb3e96c1074895e5e9ad94/images/06U91J5D.jpg[/img] is not a valid Image. Moc smutné .... S Pepou a jeho Vlaďkou jsme se setkali jen jedenkrát a velmi krátce, ale vzpomínat na něho budeme velmi dlouho ...

drbolovi
Ke kondolenci se připojujeme i my.Na Pepu budeme stále vzpomínat.

Admin_Radek
Dnes bylo s Pepou poslední rozloučení, v příloze je parte.
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázek:
doskoil_josef.jpg

Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

dagbartos
Je nám líto jeho odchodu, budeme vzpomínat. Luboš a Dáša.

Joza
bohužel, Pana Doskočila jsem nikdy nepotkal ( a to velký P je tam schválně), ale četl jsem jeho články a tak trochu "kradl" rozumy.

Mám přesto jednu skvělou zprávu ..... vrátil jsem se dnes ze srazu "Starý káry" z Mohelnice a teď ta skvělá zpráva ... přijel tam totiž nový

majitel kapra Pepy Doskočila - pro mě obrovská radost potkat tenhle přívěs a tak trochu seznámení s legendou. No a taky to, že tahoun byl

"žigulík 1200" a že ta souprava budila velký emoce - což bylo taky náležitě oceněno při hodnocení. Až se objeví fotky, tak dám odkaz.

Můj skromný názor je, že Pan Doskočil by měl určitě radost, že jeho práce pořád funguje a dělá radost nové generaci ...

Admin_Radek
Ahoj, Pepa před časem věnoval kapra synovci z Příkaz. Teď měl už několik let tovární přívěs, ale s bezpočtem vlastních vylepšení. Ty se týkaly zejména "vodního hospodářství". Např. sprcha do předstanu, tlakový systém, bojler vlastní výroby, měřič množství vody v nádrži apod.

Kapr
Zdravím,
Doufám že budu p. Doskočilovi dělat radost tam nahoře. Moc mě mrzí, že spolu nepokecáme. Rád bych získal nějaké starší fotky Kapra a něco se dozvěděl o hiostorii.
Tedy pokud někdo máte prosím o zaslání na sź. s pozdravem majitel Kapra p. Doskočila

stemi
Ahoj kapříku, určitě by měl Pepa radost...něco z fotek by se asi našlo i na Rajčeti/alba KK50+f a nejsem si jistý možná i na C24
TÍMTO TĚ TU U NÁS VÍTÁMMrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Taky zdravím Kapra a vítám tady u nás na webu smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-29.gif. O Pepově "Kaprovi" jsem něco našla ve fotogalerii C-24 https://www.carav...ur_id=1247 a zřejmě o tomtéž píše i tady u nás na webu http://www.kk50.c...rowstart=0...www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line