21.11.2024 12:12
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Invaze "Maloskalský jarmark"
Petr a Dana
Zdravím všechny ze "Severu."
Jako každý rok je potřeba prověřit bojovou připravenost všech divizí.
Z rozkazu hlavního štábu vyhlašuji proto bojovou pohotovost.Termí invaze 4.-6.9. lp 2020
Má to sice malý háček ,Jarmark se nekoná,ale bude zase sraz embéček.
Dále možnost lodí raftů a koloběžek.
Doufám že žádný koronáč nám to nestopne.
Samozřejmě ranvej a jednotlivé stojánkym budou připraveny včetně zásob kerosinu.
Letové hladiny,způsob navigace a směry přistání budou včas jednotlivým divizím zaslány .
S pozdravem velitel divize "Sever"

yetti
Ahoj Petře,
semsi to napsal do diáře. Mám kluky a žádnou činnost v plánu, tak pokud bude potěr a moje "drahá" ... "zlato" ... žena souhlasit, vydáme se od pátku do neděle na sever. Nějak mi to furt ne a ne vyjít, tak to třeba vyjde. Rád bych Úsměv
Yetti
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Já netuším. Možná přijedu na motorce pod stan. Ale nevím jak to vyjde. Na můj stan se vždycky místo najde.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Radka a Pepa
Hlásíme se a přijedeme v pátek.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
jana a franta
Tak jóóó, těšíme se. U nás už bude snad zdravotně dobře, tak moc rádi přijedeme! J&F Šklebící se

Jaromir
Ahoj na severu. Také se hlásíme už tradičně na zářijovou invazi, pokud nás nezabrzdí ten prevít mrňavej koronovej. Úsměv

Jarek a Hanka
Kdyby nic, tak Malá Skála jóóó. V pátek přistaneme a také Losiňáci. Jarek a Hanka Mrknutí
...i cesta je cíl...

vondracek
Jedeme také, snad nám to vííírus nepřekazí! Naštvaný Šklebící se

Jirka a Jarka
Ahoj Petře , budeme přistávat v pátek.Mrknutí

Jarda a Maru
Tak my bohužel nejedeme a nepřistaneme, bo od 7. září mě čeká další mise galejí s nástupem už odpoledne před tím...Zamračený Užijte si to, třeba nám to vyjde příště ...Úsměv
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Petr a Dana
Ahoj hlásí se "Divize Sever"
Začalo odpočítávání startu Invaze.Přistávací dráha je připravena.Provijant zajišten.
Nastala malá změna pro klamání nepřítele.Přistávací dráha zůstává stejná RWY 06/24.Po přistání najeďte jako vždy na pojížděcí dráhu TWY jih. A změna, jednotlivé stojanky jsou pro letošní rok vlevo od pojížděcí dráhy.Označeno páskou. Na našem místě bude početnější spřátelená brigáda.( Škodovky ,to abychom nemusely chodit daleko na prohlídku jejich techniky.)
Možno přistávat i před započetím Invaze.Doporučuji letovou hladinu FL 185.Navigaci IFR.
Přeji pěkný let a šťastné přistání.
Velitel Divize Sever.

vondracek
To jsou dobré zprávy, pomalu začneme tankovat a připravovat prostředky na leštění vrtulí. Snad nebudou potřeba kyslíkové masky, pro jistotu je bereme také! Startu a přistání ZDAR!!!
Šklebící se Mrknutí

Jaromir
Také se připravujeme a přistání plánujeme ve čtvrtek odpoledne.

yetti
pokud se zasejc něco nepokaká, tak byla včera odhlasovaná účast na této bojové akci .... odlétáme v pátek po šichtě a po škole ... v neděli po obědě mušíme ale zahájit ústup
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Tak já jsem vyhodnotil, že letos ( na rodíl od loňska) Petr objednal dobré počasí, takže hned po večeři jdu balit. Přijedu na motorce, takže mě vybavenější karavanisti budete mít "na krku" 😂. Budu chodit na presíčka a tak 😂. Dojedu asi v pátek okolo poledne. A v neděli ve stejný čas zase odfrčím.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Radka a Pepa
Dojeli jsme ze srazu v pořádku. Cesta klidná, lepší jak v pátek.
Děkujeme Petrovi a Daně za výbornou organizací a pohoštění.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
Admin_Radek
Já už jsem taky doma, cestou jsem se ještě stavil na guláš Mrknutí. Cestování bylo v pohodě a hlavně bez deště. Rád jsem Vás všechny viděl, Petrovi a Daně děkuju za uspořádání srazu a za pivo i špekáček a Petrovi za odborný servisní zásah na mojí Hondě.
No a Vám všem za příjemný víkend. Příště zas Úsměv.

vondracek
Už jsme také doma, bylo to moc fajn, díky Petrovi a Daně za organizační perfektnost, tekutiny i pochoutku, rádi jsme se se všemi zase viděli.
Za hrdinu volíme Radka, který se vešel do svého pidistanu.
Budeme se těšit na další setkání. Šklebící se

Jaromir
My jsme také v pohodě dojeli domů a jako vždy se výjezd, díky Petrovy a Daně velmi vydařil. Starali se o nás jako o vlastní. Ostatním také děkujeme za prima pohodový víkend. Úsměv

Jarda a Maru
vondracek napsal:

Za hrdinu volíme Radka, který se vešel do svého pidistanu. Šklebící se

Jéje, určitě jsem o hodně přišla... kdybyste někdo měl pár fotek, potěšte mě, která se nemohla zúčastnit tak parádního výjezdu 🏕️😰😢😂😂
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line