19.04.2025 11:20
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Narozeniny, jmeniny
 Vytisknout diskuzi
3. narozeniny
Jarda a Maru
Musím honem, abych předběhla Admina...Šklebící se
bestpage.sk/gif/jidlo-piti/gif-bestpage-sk-284.gif

Sláva, hurá, máme tu den třetího výročí založení našeho nového karavanistického webu....Díky Adminovi Radkovi, že to další rok s námi opět vydržel a díky tomu, že sem vydrželo psát i nás pár členů, tak můžeme mluvit (psát) o štěstí, že máme tu možnost společně si psát o společném zájmu a semtam se se společně sejít a dát společnou řeč. Jen škoda přeškoda, že je nás v té společnosti jen tak málo a zbytek zaregistrovaných členů se k nám stále ne a nechce přidat.... Ale asi to tak je, vidím to i u sousedního webu, kde je zaregistrovaných skoro 13 tisíc členů a na tak obrovský spolek je aktivních taky "jen pár". Takže já končím s "oslavnou" bilancí a vy fšichni teď položte obě ruce na klávesnici... ááá ...něco - cokoliv napište, ať máme co číst a náš web ať dál žije a vzkvétá... a buďme rádi, že ho máme smileys.cz/smiles/smajlici-party/smileys-cz-25.gif.... žééé
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Maruško, díky. Vzpomněl jsem si taky, ale i kdybys napsala až 23:59, tak bys mě předběhla 😁. Už v říjnu jsem nám zaplatil domenu a hosting na další rok, takže kdo chce, může tu psát, kdo nechce, může tu mlčet Šklebící se.
Upravil/a Admin_Radek dne 07.11.2019 08:11
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
já bych tady pomlčel o psaní …. a propo, kolik ti pošlu (hlavně kam) jako příspěvek za hosting? Abys nebyl tak tratnej a já měl kam vopčas něco tentononc … písnout Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Radku, nic mi netřeba posílat. Provoz stránek je cca 2 Kč za den a to mně rozhodně stojí za to, že se tu můžeme virtuálně setkávat Úsměv.
Upravil/a Admin_Radek dne 08.11.2019 07:51
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
a to mě rozhodně stojí za to, že se tu můžeme virtuálně setkavat¨

a vooovoovotom to je i přes to, jak se stále jeví a zdá, jeto marné-je to marné...nebo ne? Vyděšený
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
hodný to hoch ten kluk adminovej …. a eště mu to stojí za 2kčs za den …. esli voni nemaj na tej Hané ňákej modrej pramen …. Úsměv …. to abys tedy zase někde skončil u nějakýho kalíšku a řádně bychom to kompenzovali …. do umrtvení Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Radku, to asi neklapne. Ze mě se totiž stal hnusnej skoroabstinent. Ani nevím, jak to přišlo. Roky jsem si denně dal nějaký alkohol - víno nebo slivovici. Ale postupně se ty dávky začaly zmenšovat. Pak jsem (aniž bych to dělal cíleně) jeden den vynechal, pak už vínko jen jednou za dva, za tři dny, za týden.... No a teď jsem ve fázi, že třeba 2 měsíce nic. Naposledy jsem si po asi dvou měsících dal s kamarádem dva malé kalíšky slivovice. Ale to už je taky tak 3 týdny.... Ještě v září na Malé Skále jsem vypil dvě výborné Plzně od Petra a Dany.
Mě nejvíc potěšíte, když sem napíšete a někde se na jaře potkáme.

stemi
To jsou věci. Přijeď na školení do Kerska a zase ti začne chutnat...léčivé prameny Polabské jsou zázračné Šklebící se
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line