No vzhledem k tomu, že máme velkou dovolenou v srpnu, tak z obou destinací určitě ani do jedné. Zeptal jsem se doma a všichni chtějí, světe div se, zase do Polska na Hel. Já koukám spíš po Usedomu. No uvidíme. Ale určitě jedeme na sever.
Kdybych měl vybírat jen z těch dvou, mimo sezonu by se mi líbilo HR, v sezóně jednoznačně Itálie. Opět připomenu svoje heslo: Chorvatsko by bylo super....kdyby tam nebyli Chorvati. To se mi díky jejich otravnosti a nenažranosti v sezóně potvrdilo už několikrát. Platí to mohem víc pro Istrii, v Dalmácii jsou lidi takoví pohodovější. To je aspoň moje zkušenost, Vy můžete mít třeba jinou .
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
Radku, Usedom mě taky moc láká. Byli jsme na něm na fous přesně před 50 lety, tehdy ještě na motorkách a se stany a líbilo se nám tam, akorát už tehdy jsme ho objeli celý dokola, než jsme našli místo v kempu a nakonec jsme to po třech dnech a nocích, kdy nepršelo, ale přímo cedilo, vzdali a zbytek dovči jsme strávili u některého z Lužických jezer, už si nepamatuju u kterého ... a tam zase tehdy bylo +35°C a víc. Letos dáme Polsko, nejvíc se těším na Lebu (beru si s sebou lopatičku a bábovečky ) ... a příští rok možná i Usedom ....