Ahoj, tak mě napadlo, že se zeptám, jestli nakupujete v čínských e-shopech. Já teda pořád, často hledám nějaký nápad. Většinou se tam seženou věci za polovinu i míň ceny, která je za stejný výrobek tady. Kupuju ale většinou malé věci, u kterých se neplatí clo a DPH.
Včera jsem si říkal, že už nám zarostla vodním kamenem "dešťová" sprcha a je na ní potřeba vyměnit hlavici. V Siko koupelnách byly ty plastové za 700 a víc (sháním průměr 25-30 cm), nerezové za 1500 a víc a nerezové designové i třeba za 4000. Najel jsem na Aliexpress a tam tu stejnou mají za asi 450 Kč. Už je objednaná, tak za měsíc nebo dva budu referovat, jaká je.
Radku, my v Číně objednáváme úplně vše, co lze a já nestačím běhat z prvního patra a přebírat od pošťačky drobné balíčky, které jí nejdou nacpat do poštovní schránky. Většinou drobnosti z elektroniky, dražší byl asi jen dron a k němu komponenty, domovní alarm a naposledy flexibilní solár na střechu "bydlíka", který nám ovšem proclili.... A taky pro mě svítícího sněhuláčka za 14,- , který by u nás stál asi 55,- peněz .... Upravil/a Jarda a Maru dne 05.02.2018 08:31
Taky se hlásím k nákupčím,většinou drobnosti-teď mám teda na cestě světlo do akvárka,stejné jako mají tu-a uvidíme zda padne do celního řízení.Co se opravdu vyplatí jsou pouzdra a obaly na mobily,ntb apod.Nějaké serepatičky na rybaření jsem taky brala,baterku kterou tady tvshop prodává za litřík už má celá rodina po stovce.
Ahoj. Taky nenakupuju v Číně, protože to neumím, a ani nevím, čím a jak začít, aby to bylo opravdu v Číně - ačkoliv, ještě se mi nestalo, že když vezmu cokoliv do ruky, aby to nebylo z Číny. Čáo, Pepa