18.04.2025 10:14
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Narozeniny, jmeniny
 Vytisknout diskuzi
Narozeniny,jmeniny
vondracek
Radkové, blahopřejeme k jmeninám . Je třeba připít si na tolik potřebné zdraví. Mrknutí

yetti
čeho jsme se to dočkali Šklebící se Šklebící se Šklebící se . Yetti a slaví jaro Šklebící se

... ba ne, nebýt Vás tak ani nevim že se tak jmenuju Úsměv ... Taky se jmenuju Josef, ale to málokdo ví a tak to mám v březnu obden heč Úsměv Poslední den zimy, přechodovej den mezi je bonus a pak první jarní den ... chacha ... to je co? A výskytiny na štědrej den, abych si to pamatoval Šklebící se Šklebící se ... ale nic z toho neslavim, přesto děkuju.

slavim každé ráno, že se probudim, každý hezký den s přáteli a s rodinou, nebo každý den, co má smysl Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Trošičku bych se chtěla blejsknout Mrknutí ... Když teda máme to jaro, potěšte se i jarní písničkou, kterou zpívá naše vnučka dětem z mateřské školky ... https://www.youtu...8fIfQOcSv8 www.celysvet.cz/skin/smile/s11757.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

jana a franta
Maru, to je vaše vnučka osobně? Hezké, ona taky hezká. Chválíme! Mrknutí

Jarda a Maru
Jj, Jani, dík za pochvalu. Je to naše nejstarší vnučka od nejstarší dcery (té z "galejí" ) osobně. Je teď tam u vás v "matičce Praze" a ještě jsme u ní ani nebyli kvůli tomu moru, i když místo na zaparkování bydlíčka už nám prý našla... CoolŠklebící se

Admin_Radek
Evě přejeme z Holomóca do Brna hodně zdraví, spokojenosti a doufám, že se na jaře někde potkáme. Evi, všecko nej k narozeninám.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

drbolovi
Radku,děkuji za přání.Z jara se neuvidíme- druhá vakcína na cOVID hned po srazu 24,-Jenda a za dva dny já.A začátkem června již chceme konečně vyjet- proočkovaní do tepla na jih.

Admin_Radek
Koukám, že Jarda a Maru má narozeniny. Jarda nebo Maru? Na ty roky to vypadá, že oba dohromady 😄. Tak (asi) Jardo, přejeme všechno nej.

Odhadl jsem to, protože Maruška tolik roků mít nemůže 🙂.
Upravil/a Admin_Radek dne 21.05.2021 19:31
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Jé, Radku, odhadl's to správně - Jarek dneska (ne)slavil svoje narozeniny a děkuje Ti za přání Úsměv ... A já jsem ještě mladá holka, o Vánocích jsem teprve (ne)oslavila kulatiny a vlastně si už ani nepamatuju kolikáté ...smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-243.gif ... Šklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
Jožo, přejeme Ti k dnešním narozeninám hlavně hodně zdraví a štěstí a hodně najetých a nachozených kilometrů u nás i za hranicemi naší zemičky ... Pěkně si je oslav a tady máš malou "kytku" na smlsnutí ....

[img]https://img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/images6I15QP03.jpg[/img] is not a valid Image. Šklebící se Šklebící se

Joza
Moc děkuju za přání, jo a kilometry jsem nachodil včera ( a dneska s toho marodím)

https://jozamrak....eho_sedla/

Admin_Radek
Jožo, taky prejeme všechno nej. Jsem rád, že jsme Vás poznali, jen tu prohlídku vestavby jsem nějak "zazdil". Tak příště Úsměv

Veverka a Lada
Také se připojujeme ke gratulantům a přejeme všechno nej nej, ať ti to stále lépe chodí a užíváš krásných chvil s kamarády.

Admin_Radek
Zdendo, k dnešním narozeninám přeju hodně štěstí a zdraví a hlavně radost ze života a ještě hodně výjezdů, na kterých se potkáme.

Jaromir
Ahoj Zdendo z druhého konce města ti také přejeme vše nejlepší k tvým narozeninám.

Jarda a Maru
Zděndo, ještě jsme to taky stihli.... K dnešním narozeninám Ti přejeme všechno nejlepší, zdravíčko, štěstíčko a hodně moc krásných výjezdů a výletů.... a něco málo k zakousnutí ...

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/imagesMTQJNNKY.jpg[/img] is not a valid Image.

vondracek
Všem děkuji za přání k narozeninám a těším se na setkání někdy někde. Ahoooj ! Šklebící se

Jarda a Maru
bestpage.sk/gif/jidlo-piti/gif-bestpage-sk-204.gif ... Jardovi Šejbovi přejeme k dnešním narozeninám všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví a štěstí a hodně krásných výletů a radost z cestování ... www.celysvet.cz/skin/smile/s0493.gif

sejba
Děkuji za přání. S výlety je letos konec, auto je již pod plachtou a značky v depozitu. Tohle byl poslední letošní výlet:
https://www.zoner...94bQcC3bM7 Do dubna to nějak přežijeme a pak zase hurá ven. Jarda
Upravil/a sejba dne 15.11.2021 16:34

Jarda a Maru
Radku Admine, spolu s Jarkem Ti přejeme všechno nejlepší, hodně zdraví a štěstí a hodně krásných výletů a cestování ... k Tvým dnešním narozeninám.... www.celysvet.cz/skin/smile/s0493.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line