13.05.2025 22:25
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
to je samá álej, Maruška hledá suveréna a bloudí a neví proč … ti povim proč …. já gdybych nafštívil tři třídy a každei by se tam zul, tak bych po tom vodéru už při druhý náfštěvje taky bloudil …. zlatá mořská nemoc. A f tom bazénu … do sprch trefíš, páč tam sou ty fajfky umytý, ale f tom suverénu se teprve zouvaj ….

a z toho vyplívá, že si Jarek meje nohy a můžeš se ho tedy držet - za ruku …. mno a co bych komu eště vysvětlil?? Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
…. zlatá mořská nemoc....
....a z toho vyplívá, že si Jarek meje nohy Šklebící se

Jó, tak mořskou nemoc nemám gde potkat. Na žádný kocábce jsem nikdy neplula dál jak za bojky v mořu a na trajektech se taky nevyskytuje. Teda jo, jednou přes La Manche to s náma hodně houpalo, chodili jsme po palubě jak opilí námořníci, a jednou do Normandie taky. To už sem sledovala kolemsedící a hlavně číšníky u báru, co oni na to, a když se tvářili normálně, tak sem se tvářila taky, i když sem umírala strachem ne z mořské nemoci, ale že se utopím smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-39.gif.... A ty nohy si Jarek fakt meje, v bydlíčkovi f tom malinkým rohovým umyvadýlku ty svoje třiačtyřicítky a jen aby nedošlo k ňákému omylu, já nádobí meju v nerez dřezu www.celysvet.cz/skin/smile/s2062.gif... Ještěže sem na web nechodí a neví co sem píšu, tak né že mu to něgdo bonznete !! Vyděšený
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Samá voda a jestlipa víte deje tůdlencto nedaleko ?...celoročně 31-33°C, 24 hod denně, sice bez soc.zázemí zato zcela ZDARMA I S PARKOVÁNÍM Smutný
stemi přiloženo následujícíobrázek:
haha.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
Itálie Saturnie? …. ta voda je horká a nějak rozežrala těm lidim vobličeye

Jarda a Maru
Nedávno sem takovýhle teplý vody taky vyhledávala. Moc se mi líbilo toto http://nasavoda.s...s-zadarmo/, že bych se trefila? Cool

Jarda a Maru
Milošu, hádat už zřejmě nikdo nebude, tak to prozraď, ať tam můžeme naplánovat společnej zimní výjezd Šklebící seŠklebící se

stemi
Jasněééé Medokýš...enem by to chtělo dopodrobna vosobně prozkoumat a podat reference ? Mrknutí

Jarda a Maru
Radku Admine, chci sem dát příspěvek a jakmile dám "Náhled", vypadne mi to a píše mi to: "Spojení přerušeno

Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.

Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu za chvíli.
Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače.
Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, že má Firefox přístup na internet."

Ách jo, a to je od rána ....To blbne všem a nebo jenom mně? www.celysvet.cz/skin/smile/s8677.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 26.11.2019 12:36

Admin_Radek
Jen Tobě Smutný. Mně to náhled ukáže.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
No sláva,tak mně už to jde taky, teď jsem smázla zkušební větu...takže to bylo asi fakt jen u mě. Cool

Tak to moje nadšení beru zpět, bo už mi to zase nejde. Jak toho víc napíšu a dám tam odkaz, tak při odeslání mi to dlouho trvá a nakonec napíše: ... spojení přerušeno atd..... Nemůže mi to dělat ten "OneDrive" ? Pár vět mi to odešle, ale jakmile k tomu přidám odkaz nebo i smajlíka, prostě to vypadne - spojení přerušeno atd....Přitom samotný odkaz do samotného přísvěvku sem dát lze, teď jsem ho smazala. Neví někdo, co stím?
Upravil/a Jarda a Maru dne 26.11.2019 19:12

Jarda a Maru
Miloši, beru si to za úkol, dopodrobna vosobně to prozkoumám a dodám popis, pocity i fotogalériju, jen jak tudy kolkolem pojedeme. Nějakou chvílu už to mám nachystaný v "oblíbenejch" A poznala jsem to podle toho vodotrysku, co má ta madam za hlavou... A Miloši, jednou jsi tu mluvil o Goracym potoku ... Byl's tam? Úsměv

Jarda a Maru
Tak sláva, zdá se, že ten můj PC včera jen stávkoval a nechtěl si dát říct ani po opakovaných restartech ani po mých výhrůžkách, že poletí z okna...., ale do rána se mu to asi rozleželo v hlavě a polepšil se..... smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-27.gif

stemi
Maruš si šikulka a pamatováka máš takyMrknutí, álejc na Goracy, tak tam jsem taky nebyl, huš jezdím jen fpolesí a po putykách...naši mlaďasové sa chystajooo na slovač, ešče nevím gdy, tak semje zaúkoloval haby číhli i na ten Medokýš...hyn sa hukáže, dyžtak tu dám na vjedomí

yetti
si celej den řikám, proč mi bolí rameno …. už vím … asi vod těch trámů na stavbu sauny, co sem fčéra přivezl a nanosil …. ale že některý z nich dali zabrat, mrchy vobrofský … gdo si to zase vymyslel, takovýhle akce.

jen co dodělám mamce nový jádro (zatím sem ho celý rozebral a zbyly jen stoupačky) tak se do toho pustim. Kolikrát se ještě zapotim, abych se mohl řádně potit? Šklebící se

Jaromir
Radku když tebe bolí ramena od trámů na saunu, tak to bude asi pořádný srub Mrknutí
Já jsem také v budovatelské náladě, Nejprve jsem postavil u mě na zahradě zahradní domek pro vnuky, pak ho opět rozebral a převez do Velimi. Tam ho pojedu zítra postavit. Abych se mezi tím nenudil, tak jsem se dal do zateplování baráku. Zatím mám hotovou jednu stěnu, tu u ložnice, která byla nejstudenější a nevyhovující co se tepelné izolace týče. Zvládl jsem to za tři dny a jsem z toho taky nějaký rozbolavělý. Už to hold není takové jako za mlada Zamračený

stemi
Fšici něco kutijó enem ja sa teď doma válím jako prajzák fpravý puledne, na bejkaření huž začíná bejt zima a ešče ňákej čas bude.
ALE se muším taky blejsknout.Smutný
Tož se zateplením dobře děláte - investice je rychle návratná, sám mám z 90tých let, když PPS byl ještě v "plénkách" dokonce jsem fše finálně vyráběl, žádnej blábol ani marná snaha, dodnes je vše funkční Úsměv...https://styromodu...

yetti
mno tak super, další kutilové …. to je fajné, že je nás tady aktivních budovatelů víc Úsměv

Jaromíre, jako novomanžel tě chápu, taky toho dělám pro svou DRAHOU spoustu ... ale rád Úsměv

Saunička bude tak akorát, deska je 6,2x4,2m ale bude tam i sprcha, předsíň a část bude sklad na kola, lyže a jiné důležitosti

Jarda a Maru
Nějako ste fšichni zamrzli... U nás bylo ráno skoro -7°C, ještěže sem včera stihla zasázet česnek, sousedka ho namořila velké množství a nevěděla co s ním... Vrátili jsme se ze zimních galejí, trochu oddáchnem a zase jedem znovu, práce je tam pořád moc a moc ... VyděšenýZamračenýŠklebící se

stemi
Maruš co furt pořád tentonc s téma gálejema, voraž a šetři síly na jarní výjezdy jako já.. .tajdlenctůdlenc aj jinde nehnu ani prstem jen krmím ptáčky Cool

Jarda a Maru
... aj jinde nehnu ani prstem jen krmím ptáčky Cool

Milošu, ... a taky ušáčky řepou a jinými dobrotami, žé... Moji navíc mlsají listy z gigantů, které jsem jim (i nám do polífky) přesázela do skleníku, slabé a vyřazené mrkvičky a taky slupky z jablek, které jim suším na horkém radiátoru.... A sýkorkám semtam vyloupnu pár takových těch černých škaredých oříšků, které se válejí pod ořechem a některé jsou i plesnivé, aby s tím chuděrky neměly tolik práce Šklebící se... A ty špatné, které vyloupu doma, tak dávám ven za okno a máš vidět a slyšet jak ťukají zobáčkama a hlasitě mi děkují ... Ááá, s těma gálejema je to tak ... znáš to... pomáháme mladejm a se mnou je to tak, že když něco dělat nemusím, tak mě to i baví a navíc v tom celém vidím takovej nějakej smysl, tam aspoň někdo tu práci a výsledek ocení... Doma mě to pořád dokolečka už nebaví....smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-138.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line