14.05.2025 01:18
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
řešil sem dilema co o víkendu …. montérky nebudou, hlásí nám tady hezky tak jedem do kopců k Železný Rudě bydlíkovat a užívat babího léta … kurňa já se těšim … Cool
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
yetti
Včera jsem při přípravě obytky na víkend zjistil, že se k nám nastěhovala myš. Naštěstí to muselo být objeveno vzápětí, takže zatím žádné škody …. snad se už ta mrcha chytila na ten kvalitní ementál, co jsem jí tam v několika pastičkách daroval …. jak se tam ale dostala mrcha nevím …. leda po kolech …. mimochodem už sou tam zimní, aby se jim líp šplhalo po pořádným vzorku …. takže su krapet nasratý a dnes celej den až do noci f Práglu …. jak tady může někdo bydlet a žít mi nejde na rozum …. asi jako jim tady že někdo může žít na vsi …. místo traktorů jim tady jezdí ve sklepě vlak a schody mi ujížděj pod nohama …. mno, co naplat, už aby byl víkend a slibované babí (tetky nic proti Vám) léto - celej víkend bude na Šumavě v přírodě, v horách, …. jupíííííí

yetti
ta čučela …..asi na ten ementál …. ale už není ….tak snad jich tam nebylo víc, co bych pak s tolik kůžema dělal, to bych si pak mušel spíchnout vaťák

Jarda a Maru
Vyděšený Jéééé, jedna myška. My jich máme nespočet poté, co nás po vzájemné dohodě "opustil" můj poslední Mikešek. Jarek nestačí obsluhovat pastičky. To já jsem na ně hodnější, líbí se mi jejich kožíšky a černá očička... Když sedím u kotců mých ušáčků, sleduji jejich pobíhání, schovávání se, chroupání, vždyť to jsou docela milá a hladová zvířátka, že !?...Akorát zásobu kukuřice na zimu pro ušáčky mám v přepravkách postavených na židlích s kovovými nohami, aby po nich nevylezly. A (vloni) na chatě nám vylezla (celá rodinka včetně příbuzných) po štítu a prolezla malým kulatým větráčkem, ze kterého spadla umělohmotná mřížka (a my si toho nevšimli), až do podkroví. Tam našly několik síťovaných pytlů s ořechy a celou zimu měly hody... Co nesnědly, to alespoň rozkousaly a ještě si to shazovaly nebo nosily po zdi dolů do obývákokuchyně zase takovým otvorem nad kamny, kterým jde nahoru (do ložnice) teplo.... dooost jsem nadávala, když jsem to po nich uklízela...www.celysvet.cz/skin/smile/s3453.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
tak ta ulovená myšuge měla asi ségru, která se nám schovala a když pak začala běhat druhou noc po Hance a ta začala "trošku " řádit a já nebyl sto obě přesvědčit aby šly spát, nasral sem se a v deset kopl do vrtule a o půlnoci sem byl doma a tu moji kočku hodil do ložnice a na tu malou mršku políčil a ráno ji tuhou zakompostoval … a neděle byla za odměnu ve znamení monterek. Jedinou výhodu to má …. sice mám dlaně do krve, ale z nasrání jsem vykopal skoro celou základovou desku na saunu (4 x 6 m) …. ale raději bych lítal jako v sobotu po kopcích …. tam bylo nádherně …. tož asi tak z babího léta

stemi
já nebyl sto obě přesvědčit aby šly spát, nasral sem se a v deset kopl do vrtule a o půlnoci sem byl doma a tu moji kočku hodil do ložnice

Mno to je ale škandááál, jak takovej malej symptyckej tvoreček dokáže rozvrátit rodinnnou pohodičku CoolZamračenýMrknutíÚsměvŠklebící se
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Poslušně hlásím, že nestíhám... Makám na dvou fotoknihách z Happy foto a už mně zbývá jen 6 dnů do konce jejich akce "A4 Pevné desky 48 stran za 299,- peněz". Kdyby to chtěl ještě někdo taky stihnout, tady je odkaz https://www.happy...Foto%c2%ae

A jen tak mimochodem, nevíte nač je mi na PC jakési uložiště "OneDrive" ?? Neptala bych se, ale začal mě votravovat, že je téměř plné a mám si další paměť dokoupit!! Předpokládám, že to na nic nepotřebuju a na "dojivost, přírůstky ani funkci rostlináře" to vliv nemá, když si všechno ukládám na "data C a D" (?) a místa mám dost...? www.celysvet.cz/skin/smile/s0382.gif

stemi
Maruš, softík-úložiště nic víc, tákže funguje jak onlájn, ale i offlájn...vlastně jako záloha, dyby se něco zvrtlo a vomylem si přišla třeba vo cennný fotky na svejch pristrojích. No a dostaneš se k tomu jak z PC, Tabletu nebo Tlf

Jarda a Maru
Áha, tak to funguje i když sem ho vypla... Tak to doufám, že mi nezačne mazat ty moje rozpracovaný fotoknihy, když má "málo místa" a "za fšechno chce platit"....Už mám skoro 100 stran, to by mě piclo... Stejně u toho nadávám, mám strašnou lemru pomalou a furt se to seká, užněkolikrát jsem to musela restartovat, naštěstí bez ztráty kytičky...www.celysvet.cz/skin/smile/s311.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 16.10.2019 11:22

Jarda a Maru
Co říkáte této "unikátní službě" iDNES-u? Já to vždycky znechuceně "zavřu" a jdu číst něco jiného.... https://www.idnes...diahub_jpl.... Naštvaný Smutný Šklebící se

stemi
...enem haby ftom 05 nebyla ńáká pápišvina Naštvaný Lepčí vyjet do přírody a vyčistit si kybernet Šklebící se

stemi
...a jak se fčéra zase peklo Pff
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-10-19-097.jpg

Jarda a Maru
Milošu, byli jsme o víkendu na galejích, tak až teď koukám, koukám, i lupu jsem vzala do ruky.... a nevím... fšichni ostatní mlčí, tak asi ví co to je za upečenou dobrotu, jen já zasejc neee ... A taky jestli by k tomu byla taky vhodná i jiná laskomina jako příloha ?? www.celysvet.cz/skin/smile/s11132.gif

Admin_Radek
Maru, vypadá to na chleba. Teda doufám, že se dívám správně.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
…. před obědem se o jídle nebavim … hlady to ani nejde

Jarda a Maru
www.celysvet.cz/skin/smile/kat2/smajlici-ke-stazeni-1415.gifJoooo, Radku, chleba na 99 %, ale co když je v těch bochníčcích, kterých je jak pro celej regiment, ukrytá náplň do řepánků, které jsou teď možná aktuální ... tam jak je tam ta rovina okolo toho Kolína ?? Až se pokazí to krásné počasí a ... Miloš bude mít čas www.celysvet.cz/skin/smile/s0386.gif, on nám to prozradí, že ?? Šklebící se

stemi
...jó celkem vobyčejnej kváskovej žitnéj chlebík v kulatým i šiškovým provedení asi ták chalp únt chalp, přefčírem vosumdesát kousků.
Jenžejc ve staréj klasickéj venkovní peci- roztopí se dřevem - vymete - nasází se - ajeto...teda za chvilku, jinak je to velkolepá atrakce pro pamětníky nostalgickej záležtosti... a tak to ma byt Mrknutí
Přijet po domluvje předem, žádnej ploblém i třeba jen tak Mrknutí

Jo aktému bochánkovi byla ješče poctivá derštková Pff
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-10-19-099.jpg

Upravil/a stemi dne 21.10.2019 16:16

Admin_Radek
A už to z něj leze Šklebící se. Mně bylo jasné, že kvůli chlebu tam Miloš nešel. Dršťková - se nedivím Úsměv
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
ha a už se chytám …. vo chlebu tady oni karavanujou …. a držkovou? Tu dostávám celkem pravidelně Šklebící se … ale pečivo z klasický peci fakt super. Vyzkoušeno na starým mlýně chleby a koláčky, placky a jiný dobroty … ale taková pořádná klobáska a nebo přední poloosa z prasátka …. bych si dal ovar, jak tady přemýšlím o tom jídle. Sice sem snídal (tvaroh), ale chuť by byla, to zas jooooo. Sem od prázdnin schodil 10 kg, tak asi proto mám ty chutě …. kdybych tak měl všeho tolik co chutí Úsměv

stemi
No vovárek bych dal taky, jinak polévečka byla náhodně mimo plán vodjinud při cestě dom.
Jo Maruš jak píšeš v # 869...Stejně u toho nadávám, mám strašnou lemru pomalou a furt se to seká, užněkolikrát jsem to musela restartovat,,, a nemáš čistě náhodou zapnuto více antiviráků ?

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line