16.04.2025 19:25
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
Něco o nás
yetti
Úsměv tak tak Zdendo, přeci nebudu rozpinďouřenej z kluků Šklebící se ..... a taky už jsem f tom vjeku ..... Šklebící se Šklebící se Šklebící se

..... a taky jsem ten víkend řešil Mášu a na Sloupu jsem se pro ni rozhodl a vyrazil pro ni v sobotu na druhou stranu naší český kotliny a vod tý doby mám doma nejlepšího hafíka na světě. Petře, Lucko ..... a to víte že se známe o den dýl se znám s vlastním psem? Úsměv Šklebící se Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Petr79
Radku tak to nevím, jestli je dobře nebo špatně.Úsměv Hafani jsou super vždycky, jen nesmí dojít k záměně rolí s partnerkou. Jakože když přijdeš domů, tak Tě pes přivítá a žena poštěká.

yetti
jest tak Petře. Čím víc se někde zdržíš nebo se vracíš od jiný, tím víc tě fafík vítá ale ženská? ..... A psa musíš neustále očkovat, ženská je furt , ..... Úsměv Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Petr79
Přesně tak. Nejjednodušší test je zavřít ženu a psa do kufru od auta. Až je za hodinu pustíš, asi tušíš, jak to dopadne. Pes bude radosti bez sebe....

Jarda a Maru
Pánové, tak nevím, nevím ... když čtu ty vaše úvahy a sebekriticky se k tomu postavím ... a uvedu, že žádnýho bafíka jsme spolu nikdy neměli, nelehce se mi přiznává, že my dva jsme minulý víkend "oslavili" 50 let "spolu" .... MrknutíŠklebící seŠklebící se

Petr79
Jardo a Maru gratuluji.

yetti
Jarda a Maru napsal:

Pánové, tak nevím, nevím ... když čtu ty vaše úvahy a sebekriticky se k tomu postavím ... a uvedu, že žádnýho bafíka jsme spolu nikdy neměli, nelehce se mi přiznává, že my dva jsme minulý víkend "oslavili" 50 let "spolu" .... MrknutíŠklebící seŠklebící se

Šklebící se Šklebící se obdivuhodné Úsměv ....... tak to už tě může Jarda pustit z toho kufru ..... Šklebící se .... Maruško, to proberem v tý sauně Úsměv

Jarda a Maru
Petr79 napsal:

Jardo a Maru gratuluji.

Petře, dík, až se odpoledne vrátí z Kolbenky a večer ho najdu v některé z našich garáží, vyřídím mu to .....Šklebící seŠklebící seŠklebící se

MartinVerner
Takže dobrý den všichni.......
Jsme manželé s padesátkou na krku(manžel letos) a já za pár......
Máme dvě děti, starší 15 let a mladší 9 let.Starší se již snaží zůstávat doma,mladší je zatím s rodiči spokojen. Máme obytku a cestujeme tam kde nejsou u silnice policisté a kontrolní váhy.Máme rádi legraci a myslím,že žádnou neskazíme.Manžel je velmi společenský a já mám přece jen raději klidnější zábavu.
Potkáváme se společně na Malé Skále a tam nás také letos napadlo vstoupit do vašich řad.

Admin_Radek
Tak Vás na stránkách i mezi námi vítám. Na jare se snad uvidíme i na výjezdu. Omlouvám se za komplikace při registraci. Já se neregistruju, tak mě ani nenapadlo, že registrace nefunguje. Ale bylo mi divné, ze se nikdo od dubna nepřihlásil Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

MartinVerner
Děkujeme a budeme se těšit.

Jarda a Maru
Ahojte, koukám, že tu máme zde nejmladšího člena Thanyk-a. 👍 Tož Vás (jestli je vás víc) tady. vítáme, ať se vám tu líbí a těšíme se někdy někde na setkání 👋👋🌝😁😅
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Maru, ono těch členů přibylo víc - od května jich bylo 6. Všem jde uvítací SZ s žádostí, aby nám o sobě něco napsali a až na jedinou výjimku - PLAF, se to nepodařilo 🙁.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

ZdenekNada
Zdeněk a Naďa 60+ jezdíme s obytným autem, je nám jedno kam, tzn. na divoko, na STLP i do kempů. Než začala tato divná doba, tak jsme jezdili po celé Evropě, nejraději severské země. Někdy s námi jedou vnoučata 4 a 9. Jsme ze Strakonic - Jižní Čechy.

Admin_Radek
Ahoj Zdeňku a Naďo, diky a ať se Vám tu líbí. Třeba se na jaře přijedete podívat na klubový sraz. Zatím není vyhlášený, ale obvykle bývá v květnu. Na posledním srazu v Telči nás bylo 27 posádek. A doufám, že se s námi podělíte o své poznatky a zážitky z cest.

yetti
Ahoj Zdenku a Naďo, tak Vás tady pěkně vítám. Protože bydlíte jen přes kopec (Husinec u Prachatic), můžeme se klidně sejít a poznat dříve, než nastane doba srazu. Já s Hankou jezdím celoročně obytným autem. Nejlépe na divoko. Občas jezdím do Strakonic pracovně. Kontakt na mou maličkost najdete na www.soumar-sro.cz
mějte se a těším se na shledání
Yetti Úsměv

Jarda a Maru
Ahoj Zdeňku a Naďo, taky Vás mezi námi vítám, ať se vám s námi líbí 👋👋 a docela ráda bych koukla na Vaše fotky ze severu 👍. My jsme byli jednou v Norsku a moc se nám tam líbilo, ale přece jenom máme raději teplé krajiny a přímo milujeme Chorvatsko. Letos ten darebnej covid našemu cestování moc nepřál a já mám obrvelké přání strávit Silvestra na Istrii, tak uvidíme jak to všechno dopadne 😁😂😂
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

lusy
Zdravim vsechny
Je mi 65 a bydlim kousek od C. Budejovic. Mam uz druhy obytnak a je to moje hobby, i mensi opravy apod. Mam najeto asi 50t. km, vetsinou na jih. HR, I a HU. Covid mne nezastavil. Letos 2x HU a 2x HR plus Wachau. Jinak by se dalo rici, ze jsem znalec Toskanska (chtel jsem napsat cestopis, ale neni v duchodu cas 😀), takze pokud by nekdo chtel info, tak poradim. Obcas jezdim sam, takze nejakou spolecnou cestu uvitam. Nekdy bych dal na zimu Spanelsko.
L.

Admin_Radek
Ahoj Lubomire, ještě jednou Tě vítám na našich stránkách a ať se Ti tu líbí. Budeme rádi za Tvoje zkušenosti.

yetti
Ahoj Lubomíre, vítám .... sice jsme s adminem zdejší štěnata, ale adoptovaný tady ... jinak bydlím přes kopec a taky rád Toskánsko. Takže téma máme ... tedy až budeš mít čas Šklebící se .... vítej Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového