14.05.2025 05:27
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
JJ lezu, a za prstýnky moc nešetřím, bo sem kvůli tomu absolvoval už několik výprav do kovárny, nakoupil drahý materiál a tak mě to stálo víc, než kdybych je koupil ….. ALE … já si je vyrobil a mám k nim osobní vztah. Jsou z damascénské nerez oceli a jsou navíc zakaleny na obrovskou tvrdost. Tvrďák jako já nemůže mít žádný bláto Úsměv

Svatba bude příští sobotu v šumavských lesích na skále s výhledem, jen tak v indiánský košili a v mokasínách. Gatě budou taky, bederní roušku mi nedovolili Smutný …. jen tak obyčejná v kruhu rodinném a pak se přesuneme ke Kaplici na jeden statek a tam bude čuně, gulášek a co gdo dotáhne, pívo a pohodová oslavička u ohně s kytarama bez obřadních nesmyslů …. hezky s karavanem, takže spaní vlastně doma. Včera jsem cestou domu řešil upadlej výfuk, tak mám dneska odpoledne práci s opravou

Hanku si beru rád a dobrovolně
Upravil/a yetti dne 21.06.2019 08:08
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
No tak v tomhle věku už určitě ne pod nátlakem a nerad 🙂.
Posíláme Vám oběma z Chorvatska veliké blahopřání, ať Vám vyjde počasí na svatbu a všechno ostatní po ní.
Hanku jsem viděl jen párkrát, ale i z těch pár setkání mi připadala jako fajn pohodová ženská, co to má mezi ušima srovnané, takže nepochybuju, že ta svatba je správný počin.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Petr a Dana
Ahoj Velké blahopřání posíláme ze Severu na Šumavu.
Petr Dana Jedi

Jarda a Maru
bestpage.sk/gif/laska/gif-bestpage-sk-513.gif Jéé, Yetti, tak to je velká paráda, krásné... i s tou netradiční oslavou. Moc si to užijte a my Vám oběma přejeme do dalšího společného života jen a jen zdraví, lásku, pohodu a spokojenost, zkrátka ať se Vám daří všechno, co si jen budete přát... ÚsměvÚsměv
Upravil/a Jarda a Maru dne 21.06.2019 20:18
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jarda a Maru
Děsná představa nejen každého karavanisty ....https://www.novin...rives.html Zamračený Je to spíš k pláči, ale že se vrátil kam patří, je spíš úsměvné, že ? MrknutíCool

Jirka a Jarka
Radku také velké blahopřání posíláme od KožovkyŠklebící seŠklebící se

vondracek
Radku, moc ti blahopřejeme k tomuto kroku a přejeme štěstíčko a pohodičku do společných časů! Úsměv

yetti
Ahoj kamarádi,
děkujeme s Hankou Yettiovou za Vaše přání … Úsměv
HaY

yetti
abych se nemusel opakovat odpovím na dotazy …. ano, je již paní Yettá, svatební noc v karavanu bez podrobností, bo ty moje dvě podrobnosti spali v alkovně a stejně už svítalo …. svatební cesta bude od čtvrtka a jak jinak než karavanem? Rakousko, první manželské vrcholy Úsměv …. tož asi tak, ale teď už šup cestovat a karavanit, vovovo tom to je ne?
yetti přiloženo následujícíobrázky:
img-20190701-wa0002_1.jpg img-20190701-wa0000_1.jpg img-20190701-wa0001.jpg

Upravil/a Admin_Radek dne 01.07.2019 10:57

yetti
mno přátelé, dnes si odkroutím výpravu v Práglu, zítra sjedu pracovně Vltavu na kajaku a pak razíme na týden do Alp … alespoň částečně si užijeme volna jak to mají rentiéři … a třeba taky zjistíme, že nemáme na nic čas Šklebící se Úsměv

Jarda a Maru
Jéé, Hani a Radku, to je paráda, moc Vám to sluší!!... i f těch "šněrovacích fuseklích"... 🥂🧦 👍😁😅

jana a franta
Včera jsme se vrátili po třech nedělích z Chorvatska a ejhle co se za tu dobu událo. Takže Radku dodatečně přejeme mnoho pohody a štěstíčka ve vašem společném žití.
Letos jsme měli poněkud komplikovanější odjezd. Měli jsme naplánováno odjet v úterý, vše už nabaleno, připraveno jen ráno připojit karavan a vyrazit. V pondělí večer, kde se vzala, tu se vzala ledvinová kolika. Odvezli mě sanitkou do nemocnice nějak mě z toho dostali a protože jsem odmítl nějaké další hromady vyšetření, tak mě zásobili léky a na revers mě propustili. No v úterý jsme nejeli, to jsem měl ještě přeci jenom strach, ale protože se už nic nedělo, tak jsme vyrazili ve středu. Kemp byl narvaný k prasknutí, nakonec jsme objevili jednu parcelu kde se chystali k odjezdu, tak jsme si dvě hodiny počkali než dobalili a odjeli. Až v neděli se kemp trochu uvolnil, tak jsme se konečně dostali na naše oblíbené místo. No a pak už jsme si jen užívali.

stemi
Fšude sme byli, fšechno známe i jednou za mlada tůdlenctu "slast" vokusili. Dochtor pravil - zanedbaný pití !!! Hlavně pívo a tak se toho od téj doby vehementně držím. Franto chce to v téj terapiji pravidelnost a asi ti bude mušet Jana vo ňákej ten žejdlík víc povolit až budeš fit jak tůdlencten habrbuk Mrknutí...He
stemi přiloženo následujícíobrázek:
2019-07-01-008.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Poslušně hlásím, že první půlku pracovních galejí mám za sebou a až na to, že mě hrozně bolí obě dvě celé nohy od šlapek až k zádeli, tak se mi tu moc líbí.. je tu krásně.... Jani a Franto, kde jste byli? Zase na svém oblíbeném místě naproti Šilu a voda proti loni byla teplá? 🌞🏊‍♂️🤽‍♂️

jana a franta
Tak byli jsme zase v Konobe. Tentokrát voděnka velmi příjemná, počasíčko nás taky mělo rádo, jen jednou se přehnaly dvě bouřky za sebou a v noci zapršelo. Ale ráno zase azuro. Bylo celkově pohodově, prostě spokojenost náramná!
A doma nás taky čekají galeje po těch třech týdnech, zahrada v šíleném stavu. Ufff! Vyděšený

Admin_Radek
Ahoj, o prodlouženém vikendu jsme byli v kempu Mostek v Podkrkonoší blízko Hořic. Kemp moc doporučuju, nebyl drahý a nejvíc mě zaujal kiosek, ve kterém za 20 slovy dvacet korun byla točená 12ka Krakonoš. Před 20 lety to byl hnusný nepitelný samoser, ale teď příjemné hořké pivo.
Hlavní účel naší návštěvy bylo podívat se na našeho budoucího člena rodiny- hnědého krysaříčka Hariba. Je to zatím miminko, má asi 15 cm a je hrozně roztomilý. Zaujala mě i jeho majitelka, cca 30 letá "krev a mlíko", ale tu by mi narozdíl od Hariba Pavla asi neschválila 😁.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
A co já ?...přefčírem Šklebící se Pffhttps://youtu.be/...

yetti
hola hoj, zase tady po líbánkách f carafanu v Osterajchu ... samej vrchol a taky nějaký šlapání .... o víkendu pak pro změnu pracovně voda a v sobotu jsem si spálil chrbát a v neděli promokl až na kostru, ale bylo super .... teď v práci hnus .... karavan se opět léčí, páč sem před výpravou mušel vopravit vejfuk a dát novou naftonádrž a teď po Rakousku řeším naftové čerpadlo, bo je nemocné a má kapafku .... a peněženka pláče a pláče, ale páč nác čeká eště velký cestování, nedá se nic dělat.

stemi
Nó a já byl zasejc tůdlenc tajdlenc habych krapet voblažil a provoknul fšechny totální nepsafce Pff
https://youtu.be/...

yetti
hezké a touha Landa já rád …. bydlíkujeme teď na Soumarském mostě, jezdím odtud ve 4 ráno práce, pak se brzy vracím a užíváme léta. Autí je už opravené, výfuk nový, naftonádrž nová a hlavně naftočerpadlo za nemalý peníz repasované, ale jede to teď jak blesk a přede a nic z tého nekape … konečně

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového