21.11.2024 14:38
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 28. 4. do 1. 5. 2017 Litomyšl
yetti
konečně je na Šumavě pořádná zima a kopa sněhu .... eště že mám na obytce zimáky .... ale řeším dilema, jestli nepůjdu dnes raději lyžovat Pff

http://soumar-sro.cz
drbolovi
Radku,zdravé jádro přijede- my se nebojíme sněhu,zimy ,deště.Ale doufám,že nás zato počasí odmění a bude pak pěkně

jana a franta
Tak bohužel i my se musíme z výjezdu omluvit. Zatím co Jana s horečkou je už opět v pelechu, já jdu vyndavat věci z karavanu které jsem tam včera pracně mezi kapkami deště nabalil. Ach jo. Tak někdy příště. A to ještě musím obvolat sestřenici a bratránky z okolí a zrušit námi přislíbené návštěvy.

Admin_Radek
No při tomhle počasí se ani nedivím. Mně se při pohledu z okna taky nechce. Ale zatím nemám výmluvu, takže jedem Úsměv.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Radka a Pepa
Mám objednané pěkné počasí na zítřek, neděli a pondělí. Jak tak koukám z okna zvažuju jestli nemám jít ke zpovědi aby mě vyslyšeli. Ještě to nahoře asi nepochopili. Tak se modlím dál.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
yetti
Se tak odhlasujete, ze mam az obavy abych tam nebyl sam ....preci jen to mam kus cesty a jedu tam jen kvuli Vam ....... Chovate se jako banda duchodcu Úsměv Šklebící se Šklebící se

....uz vim, ze vy mi nechcete prozradit zadne moudra vo Sazave?

Radka a Pepa
My jedeme i když máme letňáky. Sám tam nebudeš Radku. Bude nás tam víc.

yetti
.... a nevadí že mám eště zimáky? ....ba ne, toť jen vtip. Motorofku beru, budu řezat zatáčky 😎

Jarda a Maru
My, co ještě pomatujeme heslo "poručíme větru, dešti" se počasí nebojíme. Koleno mě přestalo bolet, tak se ještě pomazlím s ušáčkama a zkontroluju, jestli náááhodou nebudou během mé nepřítomnosti strádat..... a jedééém !! ... vstříc prosluněným zítřkům...

smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-114.gif
Upravil/a Jarda a Maru dne 29.04.2017 06:41

Jirka a Jarka
Maru ,máš na skládačce zimáky???????www.celysvet.cz/skin/smile/s2761.gif

Jarda a Maru
Jirko, jasněééé....můj bicyklomechanik říká, že mám "špecijááály".. Ale nemám palčáky, mám jen zimní bundu a čepici s bambulí.. :-)
Jedeme od Brna na Svitavy a je z 80 % suchá silnice..
Upravil/a Jarda a Maru dne 08.05.2017 07:22

Radka a Pepa
My jedeme na Políčku přes Hlinsko a je to tu jak na sibiři, ale silnice jsou ok.

Sloučení zapnuto 28.04.2017 13:01:
Tak jsme na místě s Drbolovými je tu bez sněhu. Protrhaná obloha. Cesta ušla.
Upravil/a Radka a Pepa dne 28.04.2017 13:01

Admin_Radek
A co bahýnko? Nebudou nás tahat traktorem?
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, jsme na místě, je tu sucho, už skoro svítí sluníčko a stojíme na asfaltu. Je tu pohodička už 5 posádek, čekáme na vás všechny zbývající...

Admin_Radek
Super, díky za info Úsměv.

Trdelnici
Ahoj, tak nakonec také nepřijedeme, bohužel Zamračený moje záda stále bolí a nezlepšilo se to ani malinko. Užijte si to tam, budeme na vás moc myslet a snad nám to vyjde někdy příště. Dana a Pavel

Jirka a Jarka
Dano, včera když jsme spolu mluvili tak jsem Ti říkal,že jste názorově jako sestry ale vy jste sestry i s chorobama.HI HIwww.celysvet.cz/skin/smile/s1266.gif

Kaja a Janina
Jarda a Maru napsal:

Radku, jsme na místě, je tu sucho, už skoro svítí sluníčko a stojíme na asfaltu. Je tu pohodička už 5 posádek, čekáme na vás všechny zbývající...

Tak pozor ať se od asfaltu nespálíte. Č.Budějovice teplota 3°; karavan v blátě, snad nám ho traktorem vytáhnou a chčije a chčije. Jestli se vše podaří dorazíme časně ráno.
Těšíme se na vás.

Sloučení zapnuto 28.04.2017 15:58:
Jirka a Jarka napsal:

Dano, včera když jsme spolu mluvili tak jsem Ti říkal,že jste názorově jako sestry ale vy jste sestry i s chorobama.HI HIwww.celysvet.cz/skin/smile/s1266.gif

Jirko kurňa, budete nám tam chybět. Hodně. (pokud teda dorazíme....Pff
Upravil/a Kaja a Janina dne 28.04.2017 15:58
Mrknutí

Trdelnici
Jirka a Jarka napsal:

To bude ono Jirko......, proto si s Jaruš tak rozumíme víš? Šklebící se

Jirka a Jarka
Kájo, kdybys věděl jak nás to KAKÁ a ŠTVE ,že nemůžeme jet zdravíme Vás oba.Šklebící se
Užijte si to tam ve spolek.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line