21.11.2024 10:15
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Sranda a vtípky
 Vytisknout diskuzi
vtípek
yetti
Kolik viagry musim snist, abych postavil pristresek na karavan 😵 ? .... Ted vazne, zkusenosti s ni nemam, ale snad berou vsichni zde zucastneni nas mladistvy humor s rezervou .....jinak to nase vjekova skupinka neumi a potrva nam, nez od Vas pochytime vsechna zivotni moudra ..... No mozna to nedam a umru blbej 😎

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Radku s viagrou zatím žádné zkušenosti nemám, ale co vím jistě, je to, že by jsi s její pomocí přísřešek nepostavil, to by jsi měl asi ouplně jiné myšlenky a aktivity Šklebící se. Jestli se ale mýlím, a ty máš lepší poznatky, tak poraď postaršímu, potřebuji totiž také postavit přístřešek pro karavan a jestli by to šlo líp , tak bych také nějakou tu pětku do té viagry investoval. Mrknutí

vondracek
Jaromíre, neriskuj! Pamatuj na našeho bývalého souseda z bytovky naproti. /Míra/ Ten předváděje se stavěl jednou tabletou-nic! Vzal druhou-nic! Vzal třetí, zapil ji kořalkou a už ho vezli!Šklebící se Z toho je poučení, že radši to postav normálně, když to hned nejde, tak se na to vybodni! Co neuděláš dnes, klidně nech na zítra a nezapomeň, že i pozítří je den! Vyděšený

Jirka a Jarka
Byli dva bratři, jeden byl partyzán a druhý sloužil u SS.
Skončila válka a oba bratři nastoupili jako soustružníci v ČKD.
Za 10 let bratr partyzán stále stojí u svého soustruhu, bratr od SS je mistrem.
Za dalších 10 let bratr partyzán stojí u soustruhu, bratr od SS je vedoucím provozu.
Za dalších 10 let je bratr partyzán stále u soustruhu, bratr od SS je ředitelem ČKD.
Slaví se 40. výročí Slovenského národního povstání a bratr partyzán, který je stále soustružníkem v ČKD
i bratr od SS, který je ministrem průmyslu, jsou pozváni na slavnost k tomuto výročí.
Sejdou se u skleničky a bratr partyzán se ptá:
"Jak je možný, že já s mou minulostí pořád stojím u toho blbýho soustruhu
a ty s tvou minulostí jsi ministr?"
Bratr od SS odpoví:
"Víš, celej vtip je v kádrovejch materiálech. Já měl bratra partyzána, ale ty jsi měl bratra u SS."

stemi
www.celysvet.cz/skin/smile/s12213.gif

..bacha na petlici, ale brácha nebrácha z hrušky dolů , toť staré přísloví

Jirko jinak super "fór"
Upravil/a stemi dne 21.03.2017 06:30
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

jana a franta
Mapy cz na Seznamu mají novou grafickou úpravu. Konečně se v Česku vyznáme. Šklebící se

Jarda a Maru
img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/Vtipek_1.jpg smileys.cz/smiles/smajlici-smich/smileys-cz-119.gif

Admin_Radek
Odhalení Šklebící se
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázek:
otik.png

Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
SoRRy a co tůdlencten ? Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
sorry.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Ona: "Jaké ženy se ti nejvíc líbí ?? .... Krásné nebo chytré ??"
On: "Ani jedny ani druhé... Vždyť víš, že mám rád jen tebe !!" [img]http://bestpage.cz/gif/G230181.gif[/img] is not a valid Image.

Jarda a Maru
img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/kompliment.jpg smileys.cz/smiles/smajlici-laska/smileys-cz-206.gif

Jarda a Maru
img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/V_cem_chodi_sousedi_nad_nami.jpg Naštvaný

Jarda a Maru
Pepíček se ptá... :
„Tati, proč se indiáni malují?“
„To dělají, když jdou do boje.“
„Tak si dej pozor na mamku, už hodinu stojí před zrcadlem!“ ...... smileys.cz/smiles/smajlici-bojovani/smileys-cz-52.gif

yetti
Říká černoch bílému:
Černej se narodím, černej jsem naštvanej, černej jsem nemocnej, černej umřu........ Ty se narodíš růžovej, na slunci zhnědneš, když si naštvanej si rudej, když si nemocnej si žlutej, když máš kocovinu si zelenej, když je ti zima si bílej ….. tak kdo je taky ku..a barevnej?

yetti
Seděli jsme s kamarády v hospodě a přišla řeč na to, v pivu jsou údajně obsaženy ženské hormony. Tak jsme se rozhodli, že to prozkoumáme. Každý z nás (z čistě vědeckých důvodů…) vypil 8 piv. Na konci jsme k našemu zděšení zjistili následující skutečnosti:

1. přibrali jsme na váze,
2. spoustu jsme toho namluvili, aniž bychom si řekli něco podstatného,
3. měli jsme problémy s řízením,
4. bylo zhola nemožné logicky přemýšlet,
5. nedařilo se nám přiznat chybu, i když bylo naprosto jasné, že se stala,
6. každý z nás věřil, že je středem vesmíru,
7. měli jsme bolesti hlavy a žádnou chuť na sex,
8. naše emoce se daly jen stěží ovládat,
9. drželi jsme se vzájemně za ruce,
10. každých deset minut jsme museli na záchod a to všichni najednou.

KOMENTÁŘ JE ZBYTEČNÝ - PIVO JEDNOZNAČNĚ OBSAHUJE ŽENSKÉ HORMONY!

Jarda a Maru
PŘÍČINA NAŠÍ SKLERÓZY (Vědecky podloženo)

Už jste někdy přišli do místnosti za určitým účelem - a okamžitě zapomněli proč? A když se vrátíte zpět, většinou si vzpomenete, co jste chtěli.....?? Vypadá to, že za to mohou – dveře !!!!
Psychologové z University Notre Dame (stát Indiana, USA) objevili, že projití dveřmi způsobí v mysli proces, který nazývají “ohraničení události”.
Ten oddělí od sebe dvě skupiny myšlenek. Náš mozek uloží myšlenky, které jsme měli v jedné místnosti a připraví nepopsanou stránku pro myšlenky v novém prostředí.....smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-17.gif

P. S. Bože, to se mi ulevilo!www.caravan24.cz/images/smiley/105.gif
Já myslela, že jsem sklerotická blbka - a zatím dveře !!!

Jarda a Maru
Jdou želvy po poušti. Jdou tak celý rok a na místě, kde si chtěly odpočinout, našly kelímek.
"Vezmeme si ho ?" ptá se jedna.
"Nač nám bude ?", říká druhá .
"Voda tu stejně není", říká třetí...
a kelímek tam tedy nechají a jdou dál.
Jdou zase celý rok a přijdou k louži vody. "Teď bychom se mohly napít, ale nemáme ten kelímek" , shodly se všechny.
"Tak já se pro něj vrátím zpět a přinesu ho", říká jedna z nich.
"Tak dobrá, jdi, my tu na tebe počkáme" ...
A tak čekaly další rok a čekaly ještě jeden dlouhý rok a želva se pořád nevracela.... Ten další třetí rok už to nevydržely a řekly si, že dál už čekat nebudou a že se napijí, když v tom se rozhrnuly nedaleké keře a z nich se ozve : .. "Teda holky, jestli si nevěříme, tak to já nikam nejdu !!"....Šklebící seŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

jana a franta
Starší manželský pár v posteli.
On: "Prosím tě, proč jsi celá nahá?"
Ona: "Miláčku, to jsou přece šaty lásky!"
On: "Hm, taky sis je mohla aspoň trochu přežehlit!"

JosDosk
Ahoj. Já taky (něco). Čáo, Pepa
JosDosk přiloženo následujícíobrázek:
vybhajc_rybi.jpg

Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
Pomsta
Dnes je mé dceři 18 a já jsem na tento den čekal velmi netrpělivě.
Je to totiž den poslední platby alimentů její matce na dceřinu výchovu.
Zavolal jsem své dceři, aby si poslední platbu vyzvedla osobně.
Dceruško, chtěl bych, abys tyto podělané peníze předala své podělané matce
a řekla jí, že to jsou poslední peníze, které ode mne ve svém podělaném životě dostává.
A rád bych, kdybys mi popsala, jak se ta baba tvářila, když jí to řekneš...
Dcera odešla a já čekal, co mi zavolá. Po nějaké době mi vzkázala: Máma taky čekala na tenhle den netrpělivě, protože ti chtěla oznámit, že nejsi můj otec....bestpage.cz/smiles/s8206.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line