21.11.2024 12:17
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 27.4. do 1.5. 2018 Náchod - Běloves
Admin_Radek
Jak švábi na 🍺. Se tady slízáme Šklebící se.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Najf Fanda a Jarka
My přihlášeni nejsme,ale přijedeme Šklebící se Šklebící se

yetti
.... no proto .... už sem se bál, že se tam budu sám bát Šklebící se Šklebící se .... samé nové pozitivní příspjefki a tak to má být Úsměv

Sloučení zapnuto 29.03.2018 06:27:
Se to blíží co?
Upravil/a yetti dne 29.03.2018 06:27
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Najf Fanda a Jarka
Na žádost Helenky a Jirky je přihlašuji na výjezd do Náchoda

Admin_Radek
Koukal jsem, že Helenka s Jirkou jsou nejnovějším členem na našich stránkách a jsem rád, že je na srazu potkáme. Ale Helenko a Jirko, klidně nám tu i něco napište. Na to ty stránky mame Úsměv.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Ač hrozně nerada, musím nás odhlásit z výjezdu do Náchoda, bo máme v úmyslu zhlédnout tulipány v zemi Holandské a nevíme, jestli se do uvedeného termínu stihneme vrátit. Tak si to tam krásně užijte a my se budeme těšit na podzimní Vyskytnou (?) ... smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-117.gif
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Ahoj Radko, protože je to už jen 10 dnů do zahájení výjezdu, jsem zvědavý, co je nového. Jistě se novými informacemi jen hemžíš Šklebící se.

A ostatní bych chtěl poprosit, aby ti, kteří na výjezd přijedou, se koukli na první stranu tohoto vlákna, jestli jsou napsáni v seznamu účastníků výjezdu. A pokud jedete a nejste v seznamu, napište, ať se my ostatní můžeme těšit Úsměv.

Jarda a Maru
Radku, možná by stálo za zvážení, jestli (opět) nenechat tyto výjezdy na viditelné stránce bez přihlašování se, protože zde znám pár členů, kteří by s námi možná rádi jeli, ale vůbec o tom neví .... ?? Úsměv

Admin_Radek
Maru, já s tím nemám problém, ale bylo zadání, aby naše výjezdy viděli jen přihlášení. Taková byla původní myšlenka. Je to k diskusi, pro mě je to pár kliků nestavit viditelnost pro všechny. Ale nechci to udělat sám od sebe Úsměv.

drbolovi
Já si myslím,že by stačilo jen na hlavní straně napsat,že informace na náš sraz je k vidění po přihlášení.A tím pádem ho také neuvidí cizí.

Helena a Jirka
Admin_Radek napsal:

Koukal jsem, že Helenka s Jirkou jsou nejnovějším členem na našich stránkách a jsem rád, že je na srazu potkáme. Ale Helenko a Jirko, klidně nám tu i něco napište. Na to ty stránky mame Úsměv.

Myslím, že nejsme tak neznámý členové. S mnoha z vás jsme dlouholetí přátelé. Jen jsme nebyli přihlášeni - tak trochu z lenosti :-). Těšíme se na setkání v Náchodě a doufáme, že tohle krásné počasí vydrží. Přejeme hezký den. Helena a Jirka

Petr a Dana
Zdravím všechny z Malé Skály
Stou leností jsme na tom podobně.Pokud" Strana a Vláda" dovolý tak přijedem.
Petr Dana Jedi

sejba
Ahoj. Také se hlásíme. Sice trochu pozdě ale přeci. Nevěděl jsem, jestli to vyjde. Jarda.

Jarda a Maru
A nezapomeňte na nás, kteří se nemůžeme tak parádního výjezdu zúčastnit a hlavně hodně foťte, ať se pak můžeme aspoň pokochat krásnejma fotkama. Já vám zase na revanš ukážu rozkvetlý tulipány a větrné mlýny kolem grachtů .... bestpage.cz/smiles/s12034.gif Šklebící seŠklebící se

drbolovi
Chci se zeptat,můžeme přijet do kempu již ve čtvrtek? Bohužel budeme muset ze soukromých důvodů již v neděli odjet.Škoda,moc jsme se těšili na čarodějnice.

Admin_Radek
drbolovi napsal:

Já si myslím,že by stačilo jen na hlavní straně napsat,že informace na náš sraz je k vidění po přihlášení.A tím pádem ho také neuvidí cizí.

Evo, dal jsem odkaz na přední stranu jako novinku. Je v ní link na toto vlákno, ale link funguje jen členům. Tak jsi to myslela?

Radka a Pepa
Zdravím všechny účastníky srazu i neúčastníky. Omlouvám se za nepsaní ohledně srazu, nová práce s tím se musím poprat, ale hlavně stále někam volám.
Co se týče kempu ceny pobytu jsou dané, slevu budeme mít za elektriku jelikož tam budeme mít sud piva a chlaďák, špekáčky, klobásy to bude v boudě pod střechou, a to bude gratis jinak se za to platí.
V kempu je místa dost tak nepřihlášení známí mohou přijet, kemp bude celý pro nás, možná nějaká ta chatka. S elektrikou prý není problém.
Kemp bohužel otevírají kvůli nám v pátek 27.4.jinak až od 1.5.
Chceme tam o víkendu jet a ještě to domluvit.
Program je stejný podle plánu, ale samozřejmě po dohodě můžeme něco doplnit podle přání.
Počasí mám objednané pěkné.
My přijedeme až po práci k večeru. Vy můžete najíždět během dne jak je libo.
Dřevo bohužel mít nebudeme.
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
yetti
Přátelé, po dnešní kontrole zlomeniny u lékaře a po následné rodinné poradě hlásím, že se musíme odhlásit. Bohužel nepřijedeme. Zakázali mi řídit i pracovat. Je mi to líto, moc jsme se těšili. Tak příště. Užijte si to a budeme na Vás myslet.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
drbolovi
Radku,přesně tak jsem to myslela- takže kdo se nepřihlásí-uvidí jen to,že je nějaký sraz a po přihlášení uvidí ostatní.Fajn.

Admin_Radek
Ok, budu to tak dělat u všech srazů.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1