21.11.2024 12:11
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 11. 6. do 14. 6. 2020 Kemp U Roštěnky Telč
Admin_Radek
Ahoj, my nakonec vyrážíme až v pátek ráno, přijedeme kolem oběda.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Kamarádi milí, budeme na vás moc myslet a vzpomínat. Na výjezd jsme se moc těšili, hlavně, že se zase všichni po dlouhé době uvidíme. Bohužel to pro nás dobře nedopadlo. Takže hezky si setkání užijte, pořiďte nějaké fotečky, ať se taky trochu potěšíme. J&F Úsměv

vondracek
I my na vás myslíme a držíme palce, aby všechno dobře dopadlo! Úsměv

yetti
auuuuu přátelé zrada. Už jsem i s karavanem připravenej vyrazit, mám ho už v kolbence že po obědě kopnu do vrtule a rovnou vyrazím, ale musím to zrušit. Naložili mi dnes tak, že se z toho asi pokakám. Navíc mi naplánovali na odpoledne důležitou schůzku s majiteli a zítra tady musím být už od rána v kolbence a v PT. Kolega co se s ním střídám není a nebude a tak mi zrušili volno zmetci .... a tolik sem se těšil.
Je mi to fakt líto, ale nedá se nic dělat. Někdy to je holt proti nám. Tak snad příště.

mějte se a užijte si to i za mě.

Yetti
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Admin_Radek
Yetti, to je škoda. A co vy ostatní, už jste na značkách?

My jsme měli dnes veselo. Mladší synátor dnes přišel ze školy se zafačovaným prstem, jeli jsme s ním na rentgen a má prst zlomený. Takže i kdybysme chtěli jet dnes, nestihli bysme to. Ale zítra ráno vyrážíme. Tak nás čekejte na oběd. Talířek a příbor máme Šklebící se.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Buffy
Bohužel opět zasáhla vyšší moc, takže nemůžeme přijet.Zamračený Takže snad příště už to vyjde. Zdravíme a přejeme krásný výjezd.

Admin_Radek
Tak my už jsme z výjezdu doma. Rádi jsme Vás viděli, škoda jen toho nevyzpytatelného počasí. Radko, Pepo a všichni ostatní - díky za fajn víkend Úsměv

vondracek
Už jsme také doma, Radmilo bezvadně jsi to ošéfovala, byl to bezva srazík, těšíme se na příští!Mrknutí

Jaromir
My jsme také v pořádku dorazili domů, bylo to fajn Radko díky za organizaci. Příště ahoj. Úsměv

sejba
My jsme také dorazili domů v pořádku. Jen co dám dohromady fotky, tak dám na ně odkaz. Jinak byl Radko výjezd báječný. Zatím ahoj.

Edit - přidávám odkaz na fotky ze srazu. https://www.zoner...7i2rrGhToK
Upravil/a Admin_Radek dne 14.06.2020 20:35

Jarda a Maru
img34.rajce.idnes.cz/d3401/16/16797/16797497_a20a037a9de202d53c14dbc463c642f2/images/DSC09502.jpg

Také děkujeme Radce za organizaci a všem zúčastněným za krásný výjezd a pro Frantu a Janu a pro všechny, kteří nemohli přijet, jsem také nafotila pár fotek. V pátek odpoledne jsme se svezli v Dačicích vláčkem a v sobotu před polednem jsme si prohlédli hrad Roštejn a odpoledne jsme ještě navštívili muzeum v Telči. Radka měla zřejmě i počasí objednané, protože oba dny počasí vyšlo na jedničku, pršet začalo až v neděli ráno a lilo a lilo a nám skoro celou cestu až domů....
https://kubaklara...enka_Telc/
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Veverka a Lada
Děkujeme Radce a Pepovi za krásný výjezd, samozřejmě i všem zúčastněným za krásné chvilky mezi kamarády. Bylo nám s vámi fajn!!!!! Těšíme se na další výjezd.

Jirka a Jarka
Díky Radce a Pepovi bylo to bezva a bezva parta my ještě nedorazili domů nějak ten domov nemůžeme najít.🤣🤣🤣😁😁

drbolovi
Jako cyklista samotář jsem pořídil jiné fotky, které mohou zajímat svoji jinakostí. Přikládám odkaz: https://www.rajce...1442662051
Upravil/a Admin_Radek dne 18.06.2020 17:03

PepiVeryIndra
Přátelé , byli jsme s Vámi poprvé a byli jsme nadšení. Děkujeme za krásný zážitek. Jarda a Maru - dík za fotečky - já jsem raději ty své pokusy nezveřejňovala. Radka je strašně hodná a obětavá děvčica - tak ať jsi v pohodě a ať se daří|!!!ÚsměvÚsměv

stemi
které mohou zajímat svoji jinakostí

Jendo taky mi "sedlo" jak vidno jenom natura ouplně stačí, líbilo se mi Mrknutí
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Jendo, mně se to tvoje fotkový video taky moc líbí smileys.cz/smiles/stredni-smajlici/smileys-cz-36.gif a hlavně bych ho moc ráda chtěla umět taky sesmolit. Připomenu se v zimě až nebude co dělat, třeba mi poradíte jak na to, bo z popisu na netu to jaksi taksi nějako nechápu...smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-123.gif

A jinak jsme ujeli před lijáky z Budišova .... a u u nás lije ouplně stejně, ba ještě víííc .... líbí se to akorát bobkáčovi, ten si pod tou sprchou lebedí ...

img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/DSC09511.jpg Cool
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line