19.04.2025 03:05
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
Něco o nás
vera milan vrchlabi
Děkujeme za přivítání už i na našich club stránkách.Tešíme se na jarní výjezdy.
Do Nového Roku pohodu,zdraví a mnoho štastných km.
Přejí
Věra Milan
Vrchlabí
KRKONOŠE

Silnicovi
Dobrý den,

jsme rodinka z jižní Moravy, přesněji z Lednice. Mé jméno je Jirka 33 let, přítelkyně Ivetka má 24 let a syn Filípek 3 měsíce Úsměv ještě máme jednoho člena rodiny fenku Elišku, která má cca 4 roky (přesněji nevíme protože jsme si ji vzali před dvěma lety z útulku) Jezdíme s karavanem Hobby tažený autem Mitsubishi Outlander. Dá se říci, že jsme začátečníci. Karavan jsme pořídili teprve před třemi lety, ale za to se to snažíme dohnat častými výlety od jara do podzimu. Jezdíme zatím jen po ČR, jsem zastáncem toho, že dokud neznám dobře svou domovinu, nemá cenu jezdit jinam Úsměv Máme rádi kola, která nikdy nesmí chybět na našich výletech a v zimě jak sjezdovky tak běžky pokud nám to sněhové podmínky u nás dovolí. Tak to jsme my, Silnicovi Úsměv

Admin_Radek
Tak vítejte, jste tu asi nejmladší. To abych se začal bát, že to bude mít vliv na funkci..........administrátora Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

yetti
Ahoj Jirko, Ivetko a Filípku .... konečně někdo mladší Pff , vypadá to, že co se změnil admin (Miloši neplakej Úsměv ), už nejsou stránky zablokované pro lidi produktivního vjeeeeku .... uffff Úsměv Úsměv

Teď vážně, vítejte Úsměv Myslím, že se Vám bude zdejší osazenstvo líbit a pokud ne, není problém většině utéct. To ale nedoporučuji, protože se dá od nich naučit spoustu životního moudra (pár let to trénujou) a jsou vcelku hodní. Jsme tady snad ze všech koutů a tak máš jistotu, že když kdekoli v republice natáhneš ruku, vždycky tam někoho zdejšího nahmatáš. A tetky pohlídaj kdykoli PéZetka protože bez nich nemůžou být a tak můžete Filípkovi plánovat sourozence Úsměv . Mraky sourozenců. Pff

Radku, o funkci se neboj, to můžou zastávat pouze ti, co umí vložit obrázek Úsměv Úsměv

http://soumar-sro.cz
stemi
Radku móc pjekně jsto napsal, aj s tím záměrným Jirko-Yvetiným kempem, tož ať se zadaří !..mladým sem dycky fandil, fandím a budu fandit nadále..a tak to ma byt Úsměv

yetti
Miloši já vím, ale co se škádlívá, rádo se mívá a u Tebe mám jistotu, že víš ..... Úsměv

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Ahoj Jirko, taky vás tady všechny čtyři vítáme a ať se vám tu s námi líbí a my s vámi zase trochu omládneme...... bestpage.cz/smiles/s12035.gif

Najf Fanda a Jarka
Jirik/ Radku další člen z Hané. Snad o sobě něco napíšou.

Admin_Radek
Snad ano, ale ještě, než to stihnou, tak nepíšu já. Je to Anička a Jirka, co s námi byli předloni v Slnečných skalách. Měli nějakého Peugeota a anglický karavan a stáli vedle nás. Na původním webu měli taky registraci.
myslím, že jsou z Kobeřic u Opavy, ne u Brna. Ale snad nám to upřesní Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Najf Fanda a Jarka
Tak že žádná Haná.

stemi
Koukám ňáká přetahovačka na Morafském poli Zamračený
Tož pár umňeleckejch vod nás Šklebící se
[img]https://im.spoluzaci.cz/gallery/a/201702/1705/d6/58a6887bd68b3689a2b80200.jpg[/img] is not a valid Image.[img]https://im.spoluzaci.cz/gallery/a/201702/1608/71/58a55ef4713387e646f90100.jpg[/img] is not a valid Image. + vídejo..https://www.youtu...t78OZeTGZM

Najf Fanda a Jarka
Vítáme u nás Tomáše snad bude i gulášek?

drbolovi
Také tě vítáme a už se těšíme na setkání,snad se Ti u nás bude líbit. Ve vaření gulášů jsi mistr,ale i bez nich jsi fajn

LANA
Vítáme Tomáše a přejeme hodně úspěchů v nové funkci předsedy CC Přerov. Mrknutí

TomasVivaldi
LANA napsal:

Vítáme Tomáše a přejeme hodně úspěchů v nové funkci předsedy CC Přerov. Mrknutí

Děkuji za přivítání, nicméně bych to zase tak nedramatizoval Láďo.

TomasVivaldi
Najf Fanda a Jarka napsal:

Vítáme u nás Tomáše snad bude i gulášek?

....určitě gulášek někde budeMrknutí

TomasVivaldi
drbolovi napsal:

Také tě vítáme a už se těšíme na setkání,snad se Ti u nás bude líbit. Ve vaření gulášů jsi mistr,ale i bez nich jsi fajn

......děkuji mnohokrát za přivítáníMrknutí

TomasVivaldi
Dobrý den Vážení karavanisté,
co bychom Vám o sobě napsali. Jmenuji Tomáš 40+ a moje krásná žena se jmenuje Janička. Máme dvě holky, jednu dospívající dceru Nelinku a téměř dospělou dceru Terezku. Karavaninku jsme propadli a věnujeme se mu už pátým rokem a minulý týden jsem se stal předsedou CC Přerov, který bych chtěl trochu pozvednout. Vlastníme karavan Hobby Premium 720, který taháme starší Audinkou. Pocházíme z Přerova a máme rádi dobré jídlo, pití, cestování a hlavně fér přátele, jako je třeba Radek adminMrknutí, ale i ostatní. Pokud máte nějaké otázky na mne, tak se klidně ptejte. Pokud by náhodou měl nějaký nezařazený karavanista zájem o členství v našem Caravan Clubu Přerov v AČR, může mi taktéž napsat na email: aranyosi@superkominy.cz Přihlášky na členství v tomto roce musím odeslat nejpozději do 20.3.2017 na AČR.

Karavaninku pro rok 2017 ZDARŠklebící se
Upravil/a TomasVivaldi dne 04.08.2017 12:58

Admin_Radek
Tome, jsem rád, že jsi o sobě napsal, dokonce s náborem Úsměv. Jen bych poprosil všechny o zdrženlivost ohledně klubových debat týkajících se jiných karavan klubů. Petr Chmela není na KK50 registrovaný, nemůže reagovat.

TomasVivaldi
Admin_Radek napsal:

Tome, jsem rád, že jsi o sobě napsal, dokonce s náborem Úsměv. Jen bych poprosil všechny o zdrženlivost ohledně klubových debat týkajících se jiných karavan klubů. Petr Chmela není na KK50 registrovaný, nemůže reagovat.

.... omlouvám se vícekrát se to nestane.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1