na 1000 lidí připadá při dobré konstalaci hvjezd max jeden schopný organizátor … a tady v pár lidech je jich víc … to je štěstí :) … počasí bylo super, kéž by pršelo víc. Kde je voda tam je i život. Jen se to holt trošku neslučuje se zdravím, zvlášť když se jedná o rentiéry … Za mě super, ač jsem tam byl krátce. Prchl jsem v neděli, páč Hanka omarodila a potřebovala pomoct.
Radko, ty to dáš, já ti věřím …. máš dar :)
Ahoj. Rentiéři musí v první řadě sledovat, kdy a který den musí jít na kontrolu k nějakému svému lékaři. Teprve až se podaří, že je tam několik dní prodleva, tak mohou vyrazit s karavanem. A to jen za počasí, které nezpůsobí vylepšení jejich neduhů, jako je revma, artritída aj. Čáo, Pepa
Nevzdáváme to, jen nás to hodně mrzelo. Děkujeme za psychickou podporu.
Určitě na jaře budeme pořádat sraz. Jen nevím na podzim, dobrých zpráv je čímdál tím méně.
Byla jsem s kolenem na ortopedii však víte jak jsem kulhala a dali další injekci, za dva měsíce rentgen a popřípadě i operace. Jelikož to vypadá bledě tak bychom se dohodli s Radkem - adminem jestli by na podzim něco sprostředkoval on.
Také potřebujeme oddych, ale rádi přijedeme.
Sraz na jaře uděláme a už vím kde a co.
Ahoj Radko,a všem. Nebuď smutná, nám se výjezd líbil i celí program. Za počasí nikdo nemůže a my jsme trochu rozmazlený. Těšíme se na příští,a snad se seznámíme s dalšími.