19.04.2025 02:39
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
yetti
Včera jsem přivezl bydlautí od lékaře. Trošku jsem ho nechal celkově poladit a ošetřit. Nicméně jsem ho neměl měsíc a půl doma. Přivezl jsem si ze servízu myš. Špatná zpráva je, že měla dost času a tak toho dost poničila, dnes byla řádně ulovena a zlikvidována. Ta dobrá zpráva je, že udělala Hanka generální úklid.
Včera jsem postavil lešení na fasádu ve štítech a měl v plánu o víkendu pro změnu pracovat, ale osud tomu chtěl a dostal jsem se k lístkům na folkovou skupinu Marien v Pardubicích a když už je ten náš bydlík navoněnej, udělám si mini výjezd s kulturní vložkou ..... protože je NÁÁÁÁÁÁDHEEEERRRRNNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ Úsměv
Upravil/a yetti dne 18.11.2016 08:58

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Zděndo, co to je "slunečno" ?? U nás už je několik dnů tma tmoucí, mlha.. a denně prší... Jsme zalezlí doma, venku vesele hopsají jen ušáci.... Naštvaný

yetti
Jarda a Maru napsal:

Zděndo, co to je "slunečno" ?? U nás už je několik dnů tma tmoucí, mlha.. a denně prší... Jsme zalezlí doma, venku vesele hopsají jen ušáci.... Naštvaný

slunečno je Maru to, na co právě čučim z okna v práci Smutný

http://soumar-sro.cz
JosDosk
Ahoj, díval jsem se v televizi na Panorama, kde bylo zřejmé, že v západní části republiky je daleko tepleji, než u nás, na východě. Proč to píšu? Protože dnes už konečně musím zalehnout znovu pod karavan a zdemontovat zbytek sedmižilového vodiče, který mi pokousal náš milý mladý pes. Čekám, až mi "naskočí" tělo po ranní hrsti léků, které jsem zblajzl. Ještě nevím, jestli nebudu muset odmontovat držák rezervního kola, abych se tam dostal k tomu. Karavan musí být pojízdný, ať se s ním dá ujet, co kdyby zase (už po třetí) byla v Tróbkách voda? Tak tak je u nás doma. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

vondracek
Jarda a Maru napsal:

Zděndo, co to je "slunečno" ??

Maru , za "slunečno" považuji oblohu s částečnou modří a s kouřmem zhruba v poměru 50/50, slunečním svitem trvalým, tedy kouřmem nepřerušovaným. Cool

Označím-li oblohu za "modro", tak to tam není vůbec to "kouřmo". Šklebící se

Kdybys chtěla ještě vědět, co je to ono "kouřmo", tak to je taková mlhovinka /nikoliv mraky/, kterou slunce proniká, tato vzniká přírodně, nebo uměle
z letadel, ale prý to není pravda! Naštvaný

Robert
Tady bylo ráno nebe černé a hnusné. K tomu ještě čerstvý vítr. Dopoledne se ale obloha roztrhala a nyní při 8mi stupních je nebe modré, přesněji 1/10. Úsměv

Jarek a Hanka
Obloha PB (to není Petra Buzková), vítr, že by jednomu nudli utrhl od nosu a prší vodorovně, fšemi směry. Fujtajksl...to je horší, než sníh, který vůbec nemusím. Kdybych měl psa, šel se vyvenčit místo něj. Naštvaný
...i cesta je cíl...

Jarek a Ruzena
Unás dneska slunečno až po Frenštát p/R , potom jsme vyjeli na Pustevny do mlhy.Výstup k Radegastu a kapličce Cirila a Metoděje - vítr jak hrom,mlha ,voda a sněhová břečka pod nohama , ale jinak supr provětráníÚsměv a návrat opět do slunečné doliny.Prostě jako na houpačce . Teplota od 2 do 8 st.

JosDosk
Ahoj, já jsem se ani nedíval, co je na obloze, nepršelo, ale karavan mám (trvale) pod střechou, tak mne to ani nezajímá, ležel jsem pod ním, nabalený oblečením "jak cibula", tak se to říká v Tróbkách. Konečně jsem zdemontoval vedení od zástrčky, ale ta je dávno ukousnutá, pod karavanem až pod zadní příčnou sedačku, kde kabel mizí vevnitř a je tam hlavní svorkovnice vnějšího osvětlení. Zítra namontuji nové vedení o dva metry delší, přebytek bude pod zadní sedačkou jako smyčka. Když něco nastane zase tak nepříjemného, tak se kabel jen zarovná, popotáhne, namontuje nová sedmipólová zástrčka a hotovo. Už si představuju, jak se bude mít ten (ti), kteří ten karavan budou mít po mně potom, co umřu. Čáo, Pepa
Upravil/a JosDosk dne 18.11.2016 21:56
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, ty máš ale představy. Já myslím, že se ještě mockrát potkáme na výjezdu. Už se těším na Mostkovice a na Luhačovice. Až posedíme, pokecáme a dáme si pivko.

Jinak já se bavím tím, že jsme rozmlátili podlahu na záchodě a přepojujeme odpad ze septiku do kanalizace. Zítra zasypávám a betónuju Úsměv.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

jana a franta
Tak čtu, jak je fšude v okolí, u vás doma ... U nás dnes celkem dost větrno, chvíli jsem se pohrabovala v zahradě (v rukavicích). Fakt jen chvíli. Jsme oba s Fr. slušní chromátoři, bohužel oba na pravou ruku. Já mám za sebou první RHB, pomalu se ani neoblíknu. Fr. musí čekat na EMG, tam není jasno o příčině. Takže u nás
je to tak nějak na h...o.

Robert
jana a franta napsal:
mám za sebou první RHB, Fr. musí čekat na EMG,

Ivan Mládek by to nenapsal líp. Mrknutí

jana a franta
Cha cha, to je fakt, pobavil jsi mě!

JosDosk
Admin_Radek napsal:

Jinak já se bavím tím, že jsme rozmlátili podlahu na záchodě

Ahoj, v tom vašem novém karavanu? No to je neuvěřitelné! Ty jsi už jako já, v tom mém karavanu už není původního skoro nic, akorát zvenku vypadá (skoro) stejně. Teď bude nové propojení ze zástrčky pro auto k vnějšímu osvětlení karavanu. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, samozřejmě doma. Z karavanu jsem vypustil vodu a přes zimu budu bastlit, ať můžu na jaře vyrazit na to pívo do Mostkovic.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jirka a Jarka
U nás pod Kožovkou je hnusno a lehce pršíÚsměv,heč nemusím na procházku.Mrknutí

vondracek
U nás celou noc a ještě nyní " kapkami si déšť do plachet vozů zpívá...." a přitom mi myje auto. Šklebící se

Jano
U nás, v oblasti Malej Fatry, je o 10:20 hod. polojasno, +14,2 stupňa. Žiaľ, hlásia, že z ČR sa blíži dážď.

JosDosk
Jano napsal:

U nás, v oblasti Malej Fatry, je o 10:20 hod. polojasno, +14,2 stupňa. Žiaľ, hlásia, že z ČR sa blíži dážď.

Ahoj, buďte rádi tomu, vždyť vody je stále málo, jak u nás, tak u Vás.
U nás už prší nejméně čtvrtý den. Odcházím zalehnout pod karavan a montovat vedení 7x1,5 mm2. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jarek a Hanka
vondracek napsal:" kapkami si déšť do plachet vozů zpívá...."

"zpívá si o krajích, které tak opuštěné jsou..." snad ta zima rychle odkvapí Naštvaný, abychom ty opuštěné kraje polaskali a sebe pohladili po duši. Úsměv.
...i cesta je cíl...

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line