Souhlasím s tím, že udávat přesnou adresu je nesmysl. Ale pokud bydlím třeba v Kotěhůlkách u Prahy a napíšu Praha, tak se nic neděje, a ostatní máme přehled odkud přibližně posádka je. No a navíc, pro nepřihlášené členy je seznam členů neviditelný. No a co se týče datumu narození tak bych se přimlouval alespoň o napsání roku narození.
Maru to jiné jméno je náhoda .Já myslel že si to upravím v profilu a to bude pouze můj přihlašovák . A ono to už nejde změnit. A znovu registrovat se mi nechce.
Jarek
Ahoj. Mně ta absolutní anonymita dost vadí. Např. nick "hrkrdr" a jinak nic. Zatím jsem se ze slušnosti připojoval ke gratulacím k svátkům a narozeninám, aniž bych věděl, o koho vůbec jde. Nadále se takového pokrytectví dopouštět nebudu a k narozeninám a svátkům budu spolublahopřát jen těm, o kterých alespoň něco vím, kdo to jsou a přibližně odkud. A můžete mne za to vypískat, nebo přímo vyštípat, pokud se to nezmění, tak by mi to nevadilo. Fakt mi to hodně vadí. Pár lidí zde znám. A o většině nevím zhola nic. Já se za své jméno, bydliště a mail a věk nestydím Čáo, Pepa
Ahoj všem, když se dívám na anketu ohledně bydliště a datu narození, vidím, že většinový názor je, aby tyto údaje byly povinné.
Všem, kdo jeden nebo oba údaje v profilu nemají, jsem poslal SZ se žádostí o jejich doplnění. Nejsme malé děti, takže když se někdo rozhodne ponechat údaje nevyplněné, nestane se nic, pokud se na výjezdu v Litomyšli většina z Vás nedohodne jinak.
K bydlišti- uveďte prosím buď nejbližší velké město, případně okres nebo oblast (např. órodná Haná, Šumava, Plzeň, nebo Ostravsko). Nedoporučuji uvádět názvy menších obcí nebo dokonce přesnou adresu.
K datu narození - to prosím uveďte přesně, nově tu dnes přibyl kalendář, kam se narozeniny propisují. Argument, že chybí druhé okýnko jsem vyřešil tak, že kdo chce uvést datum narozenin i druhého z posádky, ať mi napíše SZ s datem a jménem, doplním narozeniny do kalendáře s ročním opakováním.
Do kalendáře budu zapisovat i výjezdy, Litomyšl tam už je, takže budete mít všechno z KK50 na jednom místě. Jen v něm nebudou jmeniny, ty si ale každý už najde.
Samozřejmě chápu, že nechcete, aby datum a bydliště viděl kdokoli. Údaje z profilu ani narozeniny v kalendáři a taky výjezdy proto nejsou vidět nepřihlášeným, pouze členům.