19.04.2025 03:33
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
Pokec o vestavbách
Jarda a Maru
Yetti, máš to prý super vymyšlené www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif, Jarkovi se to líbí. Třeba ta odpadní nádrž pod sprchovou vaničkou ... nezamrzne a nebudeš ji muset vytápět. A za mě si akorát ještě ověř, kam umístit čerpadlo Planar-a kvůli jeho odhlučnění. U nás to jinam-jinak nešlo a já nad ním přímo spím a i když jsem "nahluchlá", to klepání mě budí. Předtím jsme měli Eberspächer a ten byl tišší, i když "všichni" tvrdí pravý opak. Jožo, jak to máš ty? Úsměv
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Joza
to klepání je čerpadlo - obě, vytápění i ohřev vody, mám pod autem - a u topení hučí větrák (pravda je že někdo to nesnese ). Dělal jsem si průzkum na vestavbách a došel jsem k názoru, že venku je nejvíc slyšet Webasto. Vevnitř nevím, ale když porovnám Ebra 2kw (má syn v Trafiku) a Planara 4kw (mám já), tak je Planar trošku hlučnější. Planara jsem bral kvůli ceně ( a taky vím, že ruský věci nefungují nikdy a nebo navždy) u mě je to zatím navždy.
A určitě bych do něho šel zase, asi do 2kw, protože nejezdím v zimě.

Admin_Radek
Já bych určitě nádrž na odpad dal pod auto, taky nebudu jezdit v zimě. Topení váhám, elektrika může být jednoduchá s oddělením 12V a 220V větve - tedy bez klasického energobloku. Jedna větev 220V s jističem na zásuvky a ta druhá na baterku s připojením soláru přes MPPT, rozvodem do spotřebičů a světel přes pojistky. Jediné propojení mezi oběma okruhy by byla autonabíječka baterie.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Joza napsal:

... a taky vím, že ruský věci nefungují nikdy a nebo navždy ...

Ohledně toho ruského bufíku to kdysi pěkně napsal i Vlado (a Viera) na C-24 ... " buď to zdochne okamžite, alebo je to nesmrtelné".... Šklebící seŠklebící se

yetti
ale že je to hezký téma hodno těmto stránkám což? To čučíte .... že sme schopni s Radkem kvůli Vám aj vestavbu postavit, aby bylo vo čem psát Šklebící se

Kdybys Radku bydlel blíž, mohl si mi uďát elektriku a já tobě taky něco a zbytek oba dohromady ... ale néééé, von bydlí něgde v tramtárii ... normální lidi bydlej na Šumavě. Šklebící se Šklebící se

Teď vážně, už máš vymyšlenou nějakou dispozici? A co uděláš s karavanem? Sis ho vymazlil a aby ti pak nestál vedle skůtru.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
ale že je to hezký téma hodno těmto stránkám což? To čučíte .... že sme schopni s Radkem kvůli Vám aj vestavbu postavit, aby bylo vo čem psát Pff

Konečně a haš vyčerpáte téma ?...budeme rozebírat a skládat třeba hodinky, žéé Šklebící se
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Joza
elektriku mám komplet nakreslenou, klidně dám jako inspiraci, případně vysvětlím

Admin_Radek
yetti napsal:

Kdybys Radku bydlel blíž, mohl si mi uďát elektriku a já tobě taky něco a zbytek oba dohromady ... ale néééé, von bydlí něgde v tramtárii ... normální lidi bydlej na Šumavě. Šklebící se Šklebící se

Teď vážně, už máš vymyšlenou nějakou dispozici? A co uděláš s karavanem? Sis ho vymazlil a aby ti pak nestál vedle skůtru.

Tak se s dodávkama na 14 dní nastěhujeme k Marušce, to je na půl cesty a vytvoříme je tam. Jarda stejně nemá co dělat, tak by byl ten pan Lorenc za 10 Kč na hodinu a Maruška by vařila.
Dispozici - nejlepší mi připadá klasika - do pulky šoupaček kuchyň, za ní lednice s šatní skříní a vzadu letiště. A na levé straně za řidičem stolek, sedačka, koupelna a zase letiště.
A přívěs? Ten letos určitě bude, příští rok možná. Dokud budou kluci chtít jezdit, bude to s přívěsem. Vestavbu chci pro dva. Možná na jízdu pro 4, ale spani pro 2. Pak půjde přívěs z domu. IX si chci nechat na ježdění, dodávka bude sváteční.
Admin_Radek přiloženo následujícíobrázek:
km-davis-630-denni-pudorys.jpg

Upravil/a Admin_Radek dne 08.02.2021 17:10
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

Tak se s dodávkama na 14 dní nastěhujeme k Marušce, to je na půl cesty a vytvoříme je tam. Jarda stejně nemá co dělat, tak by byl ten pan Lorenc za 10 Kč na hodinu a Maruška by vařila.

Jéje, to není špatnej nápad www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif... za mě jenom s malilililinkou změnou... Maruška by vám nevařila, ale mohla by vám dělat paní Lorencovou a zadarmo vám radit jak a co máte uvařit a jak a co máte po sobě uklidit ...PffCoolŠklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Yetti, tam teda nejedem. Stálo by to za 💩

stemi
Přijeďte radějc k nám, nejdříf si dáme něco dobrýho do rypáku a pak se na to mrknu Šklebící se https://www.youtu...c8Hf0oIbRw

yetti
Milošu beru, když sem byl u Tebe naposledy na pívu u pramene, tak už po druhym se mi rozbitý bojler sám opravil, tak sem přespal a frčel spokojeně domu. ... a propo, už sme se ňákej pátek neviděli a myslím, že by to nějaký to pivko zase chtělo. A ještě můžeme bejt chytrý až na půdu a vymyslet ty vestavby. ... kdy? Radku, doufám že nevyměkneš a dorazíš. Když si nás nechce Maruška rozmazlovat, nastěhujeme se k Milošovi Šklebící se

stemi
už sme se ňákej pátek neviděli a myslím, že by to nějaký to pivko zase chtělo. A ještě můžeme bejt chytrý až na půdu a vymyslet ty vestavby. ... kdy?

Pravda svatá Radku, třeba se ešče něgdo potom přidá a já bych se pokusil v nejbližším vokolí, néli přmo u Pramene nebo Hájence zajistit ňáký inteligentní stání...ofšem chce to maličkost, tedy dvě- už pjekný teplý počáso a haby bylo vůbec vodevřeno. Ve vobojí vjeřím páč sem voptymista a tutén čas nadejde Mrknutí

Jarda a Maru
Miloši, supééér, a kdyby nám ještě uvařili ... "se šípkovou a se šesti" ...smileys.cz/smiles/smajlici-jidlo-a-piti/smileys-cz-98.gif

[img]https://img29.rajce.idnes.cz/d2903/14/14373/14373830_e37f90e1601d09a9088c4d8cf41bf3aa/images/IMG_9980.jpg[/img] is not a valid Image.

... tak to by Maruška taky moc ráda přijela ...Šklebící seŠklebící seŠklebící se

yetti
... to vypadá, že se nám tady rodí kerský vestavbový výjezd ... s gurmánskou odměnou Šklebící se

stemi
Copa vaříjó furt jaktam taktam, ale do krabošek a vo prázdninách budou vodevřený i Bungalovy a kiosek na Téčku v květenu Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázky:
svtky_u_pramene.png do_kraboek.jpg

Upravil/a stemi dne 10.02.2021 13:40

Admin_Radek
Jj, vypadá to nadějně 🙂. Vestavbový slet v Kersku. To by šlo.

yetti
Milošu neboj, šak si vozíme vlastní bungalovy aj s kuchyní a grilem. Nejhorší je furt se na někoho spoléhat. Aj Radek na tej jeho babetě může přifrčet, kdyžtak přespí v altánku ... dyk je to motorkář a nebo má aj karavan ne? A Marušku by přivezla technická kapacita a krom mouder by se vo sebe taky postarali. Maruška si ustele na dřezu a bude. Aj vostatní si to nějak vošéfujou ne? Bych to neřešil, beztak ty naše vestavby nikoho nezajímaj a my si to řeknem rychle a pak se napápnem a napivíme a fšecko hned víme Úsměv ... tedy esli se to vymyslí a uskuteční. Záleží na termínu ... teď sem zasekanej ouplně, ale budu mušet pak někdá do Litomyšle, tak bych Hanku vyvezl Úsměv

Admin_Radek
Yetti, na motorce by se mi teď asi moc nechtělo. Musíme počkat na jaro. Já naštěstí s vestavbou nespěchám, budi to realizovat nejdřív příští rok.

Jarda a Maru
yetti napsal:

... Maruška si ustele na dřezu a bude. Aj vostatní si to nějak vošéfujou ne? Bych to neřešil, beztak ty naše vestavby nikoho nezajímaj a my si to řeknem rychle a pak se napápnem a napivíme a fšecko hned víme Úsměv ... tedy esli se to vymyslí a uskuteční. Záleží na termínu ... Úsměv

[img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/IMG_9958.jpg[/img] is not a valid Image.

Tt, my můžeme klíďo stát třeba tady na tom parkovišti až do rána a nikdo o nás nebude vědět. Vydržíme tři dny než potřebujeme "servis". A pokud nebude do rána mrznout, tak nás ani bufík neprozradí ...MrknutíCool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line