19.04.2025 02:45
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jirka a Jarka
U nás svítíčko sluní tak po,,O,, uděláme nějaký výlet na kole. Mrknutí

vondracek
U nás nádherně modro, na loužích už roztál led. Půjdeme asi výpravou do Kaufu. Šklebící se

yetti
Slezl jsem z leseni na obed. Konecne je nad nulou, kape mi pod okapem na majak :-) .....a chvilkama i mozol sviti :-) ....a kluci udelali prvniho snehulaka - pankace
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jaromir
U nás byl do rána pěkný mrazík, který mně konečně donutil uzavřít vodu do venkovních kohoutků a také konečně donutilo spadnout poslední listí z třešně. Odpoledne jsem při svitu sluníčka pohrabal sa uklidil spadané listí a odvezl karavan na zimoviště do původního místa bydliště. Ještě jsem totiž nestihl postavit pro něj přístřešek na nové základně. Teď nám už nezbývá nic, než se těšit na jaro a novou sezónu. Mrknutí

Admin_Radek
Já jsem právě přišel ze zahrady, kde jsem vypouštěl vodu z karavanu. Pořád jsem se těšil, že tím novým vyjedeme, ale už jsem propadl trudomyslnosti Smutný.
Jaro a Litomyšl, to bude naše premiéra. Nebo spíše repríza, na Velikonoce snad pojedeme na termály.

Jirka a Jarka
Jak jsem psal,že uděláme nějaký výlet na kolech tak se tak stalo,bylo to jen 25 km nechtěně jsme skončili v osvěžovně sešli jsme se tam 4tyři rodiny a bezva.Šklebící se Mrknutí

JosDosk
Ahoj, vrátili jsme se od mladší dcery z Henčlova. Byly tam svatomartinské hody. Před večeří jsem měl glykémku 8,7 milmol/1, což je na hody u mne vynikající výsledek, protože jsem se na dobroty jen díval (no, něco zobnul). Takový je (někdy) život. Takže ani nevím, jak bylo doma. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jaromir
Probuzení do zmrzlého rána ( -5°C) a škrábání námrazy z oken auta nebylo po ránu nikterak příjemné. Vykukující sluníčko snad navodí lepší náladu a chuť do práce. Přeji všem, aby se jim dařílo Úsměv

drbolovi
U nás kolem Brna bylo mrazivo,na sluníčku ale překrásně.A tak jsme naposled pracovně vyrazili za poledne na zahrádku,skleník doryt,zbylé listí zhrabáno.Ted už tam budeme jen jezdit pro zásoby domů a budeme se věnovat procházkám po okolí.

JosDosk
Ahoj všem.
Ještě že máme manžele Drbolovy, máme tak k dispozici meteorologické údaje z každodenního pozorování počasí v Brně, což je vysoce betálny.
Vždycky si nejprve přečtu toto, pak se teprve podívám z okna, jak je u nás doma. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Robert
Ráno bylo v nedaleké Šindelové -12°C. Já mám ještě ve venkovní nádrži vodu i s čerpadlem a výpustní kohout a hadice z čerpadla už zamrzly. Spoléhám na oblevu, jinak budu na jaře kupovat nové. Zamračený Ale je bezmračno, vezvětrno a už je i nad nulou.

Jaromir
Nočni mrazík -5°C se opět postaral o ztuhntí všeho vodního, tedy i vody v sudech, kteté jsem bohužel ještě nevylil, ale sluníčko, které se vyhouplo na oblohu to snad napraví a mě se povede sudy vypráznit. Úsměv

Jirka a Jarka
No Jaromíre u nás sudy s vodou také zamrzly,nevím jak se to mohlo stát.VyděšenýÚsměv

Robert
Mrznout ještě nepřestalo, ale drobně prší. Hanka se šla podívat do schránky před barák a dala si na hubu - doslova. Padla na kolena a obličej. Rozsekla si ret, zuby vydržely. Naštvaný

Jarda a Maru
U nás bylo dneska celý den hnusně, pršelo...Mělo mě varovat, že špatné pořasí ze západu je u nás obvykle druhý den...Takže u nás ráno byla taky námraza ... a já jsem uklouzla hned na prvním schodu do venkovního sklepa a pěkně jsem po pr..li sjela po dalších třech... No nestalo se mi nic, jen mám naražený obě půlky... sedacího svalu...smileys.cz/smiles/smajlici-nemoc/smileys-cz-7.gif

Admin_Radek
To mi připomíná historku z před dvou týdnů, kdy Pavla nadávala klukům, ať doma nechodí jen v ponožkách, načež si v ponožkách vyběhla do patra a při zpáteční cestě po schodech uklouzla a po zadku sletěla ze schodů. Ještě když seděla na zemi děcka přiběhly, tak jim vynadala, že toto se jim stane, když si nebudou brát pantofle Šklebící se.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj. Už několikátý je den zima a druhý den prší celých 24 hodin. Já mám nachystanou práci - výměnu sedmižilového vodiče venkem pod karavanem v celé délce až dovnitř pod zadní příčnou sedačku, kde je hlavní svorkovnice. Zepředu po nápravu jsem to udělal, se zbytkem čekám až asi na pátek. Nedá se, i když pro demontáž z přední části jsem spustil zadní část (karavanu, ne svoji) až na zem, abych se tam vlezl, pak spustím oje až na zem, aby byl prostor od nápravy dozadu. Válet se v tomto počasí, i když na "montážním " koberci, a sice pod střechou, není vůbec příjemné. Čekám, že ještě bude líp. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

drbolovi
Po včerejším mrholení dnes prší,je opravdu škaredě,trochu i mlha.A tak odpoledne asi budeme loupat ořechy na cukroví.[img]http://www.grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/pocasi/3/d6.gif[/img] is not a valid Image.

Jaromir
U nás je pošmourno bez deště, ale docela teplo nefalšovaných 10°C. Odpoledne jedeme na kávičku k synovi, tak asi dáme procházku s vnoučaty. Úsměv

vondracek
Slunečno, 10°C, to by se někam rádo jelo na víkend s karavanem! Naštvaný Včera jsem provedl přepadovou kontrolu zazimovaného veteránečka, pastičky na myši jsou nataženy, návnada neporušena, myši zřejmě zatím nemají důvod k imigraci. Protisněhové podpěry střechy jsou nastraženy.
Jel bych hned! Smutný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line