23.11.2024 11:22
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
... nevim esli to je pro Vás dobrá zpráva, ale letos se stanu konečně plnohodnotným členem a už nebudu Benjamínek .... hustýýýý ... tak snad to tady teď nepřejmenujete na KK 70+f Šklebící se ... jo a kluk budu furt a a pohlaví si nechám původní Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarda a Maru
Jéje Yetti, jásem v tom obr množství odpovědí tu tvou přehlídla 😇. My jsme v pátek přespali před vrátnicí a v sobotu zaparkovali na předposledním fleku a v neděli to spousta obytek "vzdalo" a teď zde zůstali jen důchodci a jeden Fin se dvěma malými dětmi a dvěma obr vlčáky většími než je tvoje Máša. Je tu nádherně, semtam zabouří a zaprší, ale je teploučko a venkovní plavecké bazény mají 27°C....👍👍👋... Jó a ve Stredu už budeme doma, páč naše opeřená Klárinka si sedla na vajíčka a Jarek jí muší strouhat mrkvičku... 😋😂
Upravil/a Jarda a Maru dne 12.06.2023 11:14
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Jaromir
Radku užívej posledních chvil být benjamínkem, né nadarmo se říká, že když tě po padesátce nic nebolí, tak už nežiješ Mrknutí. A jak tě tak znám, tak jsi také to své tělo moc nešetřil pro období příští. Mrknutí

yetti
Jaromir napsal:

..... A jak tě tak znám, tak jsi také to své tělo moc nešetřil pro období příští. Mrknutí

no tak to sou mi tedy vyhlídky Šklebící se .... nešetřil a nešetřim vůbec .... naopak. Všech osm dní v týdnu i třicet hodin denně furt něco ... a nějak s tím nehodlám nic dělat, tedy to jakože nějak měnit, bo nechci umřít zdravej. To by mi fakt štvalo Šklebící se ... a momentálně se cejtim mentálně na pětadvacet ... max ... no někdy se cejtim i víc, ale to se vyvětrá. Šklebící se

stemi
NEVÍDANÉ rozšoupnutí na webu...jen tak dál a mi tak napadlo, neblížíse konec svjeta???Zamračený
Upravil/a stemi dne 12.06.2023 16:29
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Yetti, jási myslím, že bys mohl ještě i trochu přidat... 😂... Jarkovi předci rachotili i 9 dní v týdnu a 36 hodin denně a dožívali se 90+ a dokonce i 94 let... 👍😂😂

yetti
Maruško, to už snad ani né, taky muším vobčas hajat Úsměv

Miloši tak sorry jako, esli sem tady narušil zdejší pohodu. Semsi totiž postesknul po Vašich "maličkostech" a sedíc po ránu u compu semsi dovolil ... fšak víš Šklebící se

Pokud někdo pojedete příští pátek přes Kašperské Hory, pak se zastavte v 17 hodin v "Horským klubu" .... ňákej bambula Yetti tam má poudání s vobrázkama, kerak přeplul cez Atlantickou louži do Emeriky .... tak se tam třeba potkáme a něco pak popijem ... já tam jedu Úsměv

stemi
ňákej bambula Yetti tam má poudání s vobrázkama, kerak přeplul cez Atlantickou louži do Emeriky

Helejc Radku tomi mrzí a rád bych vyslech, tak snad zas až něgdy vosobněMrknutí

Admin_Radek
Teda chvíli tu člověk není a koukám provoz jak za půl roku. Já su ale v klidu, tenhle rok budu benjamínkem celý. Byl jsem si po ránu zaběhat a nestačím se divit.
Jinak to tu je fajn, včera jsme byli na čumendu v. Benátkách a zítra už to točíme zpátky přes Esterrajch.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Mrknutí Tadydlenc sem našel todlenc Úsměv https://www.firmy...linou.html

Admin_Radek
Zdravím všechny, zítra vyrážím na motorce se svým velkým stanem směr Lodž. Pak ošplouchnout v Baltu, Mazury a domů. Držte mi palce.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Radku, palce ti vůbec nemusíme držet, vymyslel's krásnou trasu a na motorce všechny ty davy a zácpy chtivých (svátkových) rekreantů hravě zvládneš a to vošplouchnutí u Baltu by už taky nemělo být jen pro votužilce. Docela Ti závidím, ale my si to (zatím) užíváme doma na zahradě a u "přilehlých" rybníků a na delší trasu se chystáme až na podzim.... tentokrát do Rumunska a móc se těším .... Šklebící se

stemi
JE NÁS TU 99, tedy JAKO...TAK KDE JE TEN STÉJVyděšený? Já snad někoho podplatímŠklebící se

Joza
podplať mě ať to jednou zažiju Šklebící seŠklebící se ..... je tady dost mrtvo, buď lidi tak moc jezděj, že nemají na psaní čas, nebo jezděj do takovejch mizernejch lokalit, že není o čem psat a nebo všichni chcípli horkem a potom nemá kdo psát ......... ?????

Jaromir
Radku užívej si to plnýmy doušky. Já se pustil do podezdívky u plotu, akorád mi to zasejc vyšlo na ty největší vedra. Snad to nějak dám, když tak to jistí smočení v bazénu. Ten však už má 30°C, tak že také moc neosvěží. My také vyrazíme někdy po prázdninách, teď se nám tu střídá jeden turnus prázdninového hlídání za druhým. Úsměv

yetti
taxmese vrátili ze Slovinska a jako vždy super ... Slovinsko potřetí a furt obrovské nadšení ... všechno nadivoko. Kdo nebyl a má rád hory a zatáčky a ledové koupání a výborné víno z Jeruzaléma a ..... doporučuju Úsměv

Mojho bejvalejho bydlíka už nemám ... už dělá radost jinde ... už jen vestavba a u těch už myslím zvostanu.

yetti
Kdyby jel dnes někdo kolem Lichnice, taxem zde na folkovým zážitku.... 😎

Admin_Radek
Zdravíme z Rudic v Mor. krasu. Včera jsme přijeli, dnes jdeme do bývalého lomu a k Rudickému propadání, večer se přesuneme k arboretu ve Křtinách a zítra koukneme na sekvojovce.

yetti
https://www.faceb...embed_page

snad bude odkaz fungovat, páč nemám ten facebúk

Jarda a Maru
Yetti, paráda, já to otevřela.... Je to ve skupině "milujeme Šumavu" a mě tam zaujalo i video - prohlídka chaloupky, ve které se natáčel malý Vašek s dědou ve filmech Pod jezevčí skálou, Na pytlácké stezce a Za trnkovým keřem. Moc pěkné.. www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line