22.11.2024 18:27
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
Jarda a Maru
Yetti, ouplně náhodou jsme našli Jarkovy staré "brusle" v nálezovém stavu, a tak si ani netroufám Ti je nabídnout Cool... Chceš je a nebo je máme dovézt do sběrného dvora? Jsou (jen) velikost "8" a u jedné boty jsou tkaničky sice novější, ale v horším stavu než ty původní Naštvaný.

img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/thumb/DSC05269.jpg
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
ahoj Maru, já sháněl jen ty retroski, brusle neeeee, ale dík ... jinak huž sem zasejc tuná ... zimní výjezd se změnil v jarní, ale i tak to nebylo špatný. Aj driftování po sněhu bylo, upadnul mi výfuk, ale už ho mám v dílně a jen přivařim a namontuju .... jinak docela fouká.

Momentálně řešim dilema, jak vyřešim ve vestavbě topení ... nechcete sem kolegové moji poslal pár Vašich postřehů? Řešim jestli plyn nebo naftu ... kombinace na elektriku určitě, páč bych pak mohl doma na dvoře v době mrazů přitápět as nevylívat vodu a tááák .... navíc s sebou vozim centrálu a gdyby se něco pokakalo, je to záložní topení. Taky bych rád nějakýho odborníka na elektriku, chci to mít co nejjednodušší, ale funkční. Až to dovymyslim, pak se do toho pustim ... chuť je neskutečná Úsměv ... včera semsi vykoval háčky na bundy Úsměv ... jo, začínám krapet vod konce, ale to bylo letos první kování a jen pro radost Úsměv
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
To je samej vejlet, ale ani já nezahálel a byl tady https://vyslapy.c...-internetu
jen dyž semse z tého fšeho probral s jednou rukou v nočníku a druhou, ani nechtějte vjedědět gdesi zastrčenou, no spocenej sem z tého ešče teď.Šklebící se
Ale huš začínám vymejšlet další akadémyji, plynu je málo a huš asi nebude, páč námto Rasputin brzo zatrhne a takdu vlastní cestou. Stačí trocha huvařenýho hrachu a fazolí, čék se nají a ešče to má další metánový nezanedbatelný výhody...jenom jímat a jímat a jedu Šklebící sehttps://cnn.iprim...f-7NZZR9jk
Upravil/a stemi dne 11.01.2022 05:45
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
stemi napsal:

To je samej vejlet, ale ani já nezahálel a byl tady https://vyslapy.c...-internetu

Jéje, Milošu, tak tuhle hrůzu sem toužila zdolat už při cestě do Portugalska před pár lety a nápad jsem vobčíhla od Joži...www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

Toho bych se já asi nebála, ač sem obr strašprdélka CoolŠklebící se.

To tůdlencto je horší, to padá bez varování a kdekoliv...https://twitter.c...h-40383361 ... Zamračený

A třeba Norové hlídají "rozpraskaný" Preikestolen už několik let ...Vyděšený .................................................................... Šklebící se

img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/260820125461.jpg

Joza
Šklebící se jak vobčíhla od Joži ...... dám ti návod - večer sedneš a začneš na Youtube sledovat videa z cestování, k tomu si dáš pár panáků - ty podstatně zmenší možné problémy - a tak okolo jedenácté si řekneš "proč tam nezajet" - nakonec je to nějakejch 2 - 3 000km, najdeš jejich stránku a zaregistruješ se, popřípadě zaplatíš ....... no a potom už tam musíš, přece ty prachy nenecháš propadnout . Je to vyzkoušenej způsob - nehledat důvody (proč to nejde), ale hledat způsoby ( jak to jde). Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
Šklebící se Jéje, Jožo, já bych to dala i bez těch panáků (chudinky moje játra), jen kdyby už bylo trochu tepleji a delší den ... a hlavně kdyby se umoudřil ten blbej mor a k tomu všechna ta opatření a omezení Naštvaný.... Já mám výšky moc ráda, ale musím stát na něčem pevném... a nemělo by se to moc houpat pod nohama... www.celysvet.cz/skin/smile/s12083.gif ... "lanáč" jsem nedala ... Šklebící seŠklebící se

Joza
na Caminito del rey se nic nehoupe tam je to v pohodě, jenom v jednom místě nás popoháněli, že prej jsou nad nama volný kameny a hrozí jejich pád ..... dělal jsem že nerozumím, přece musím ženu vyfotit život neživot, to mě nemůže nějakej volnej kameň pokazit Šklebící se ... a co se týká houpání, tak na vysočině je lanovej most, ten by se ti líbil. Tuším, že ve Světlé nad Sázavou a ten se teda houpe docela dobře.
Upravil/a Joza dne 12.01.2022 13:40

Jarda a Maru
Paráda, jestli je to tůdlencten lanový most u Mrzkovic https://www.turis...?id=829769 www.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif, tak už je zařazen do našeho příštího výletu k Lipnici a Devíti skalám. Chceme to tam trochu kolkolem prošmejdit ...Stvořidla a ták ... a taky nesmíme zapomenout poklonit se památce Hliníka v Humpolci ... jen až se počasí trochu umoudří ...VyděšenýŠklebící se

stemi
Tak huš schází jen mamut...vlci na Šumavje, lososobi na Liberecku, medvjed hu Prahy á já fčéra mazal z polesí před sviněprasaty. že jich ale bylo! Cool
stemi přiloženo následujícíobrázky:
1_9.jpg 2_5.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Joza
mamut stojí ve Velkejch Pavlovicích před penzionem a když půjdeš v noci ze sklepa, tak se bude určitě hejbat Šklebící se

Jarda a Maru
Tak semsi na chvilu odskočila na ten zázrak jménem Facebook ... a už sem zase zpátky a tady jsem doma. Je to tam dobrý, trochu víc příspěvků a trochu víc reklam a nabídek ... a je to takový nakažlivý a návykový. Vlezla jsem postupně do asi 10 karavanistických skupin a hned je zase opustila a zatím zůstala jen ve třech a v jedné z nich se mi dokonce líbí...Úsměvwww.caravan24.cz/images/smiley/smiley027.gif

Admin_Radek
Já vidím, jak to na dřív užívaných stránkách upadá a přesouvá se na FB. Ale já ho nemám, tak jsem v klidu.
Jinak zima mě nudí, už plánuju výjezdy na léto a těším se. Koukám po vestavbách, ale letos určitě budu jezdit s tím, co mám.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Joza
já teda fejs mám, ale stránky jsou přehlednější a příjemnější na koukání .....

jo a Radku přijeď na jaře na Vochtánku - vypadá to, že tam bude dost lidí s vestavbama, takže inspirace jako hrom...

Admin_Radek
Ahoj, přiznám se, že nepočítám s tím, že bych tam jel. Nemám rád velké výjezdy, samotná Vochtánka mě neuchvátila (okolí ano, to je nádherné). Zatím budu - letos určitě - jezdit s přívěsem. A co bude dál, to se uvidí. Sám bych si ale na vestavbu netroufl.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Njn, já semsi taky bláhově myslela, že mě to (FB v mým věku) už nepostihne, ale musela jsem začít, bo rodina je tam celá a už je jim zatěžko psát mi na WhatsApp a nebo nedejbože třeba zavolat na mobil Naštvaný. Holt teď je moderní všechno o sobě "hodit" na FB a kdo chce, ať si to přečte Vyděšený... Mimochodem, nepamatujete si někdo přesné znění toho vtipu, co sem (někam) dal Pepa Doskočil? Ten vtip o tom, jak (stejně jak na FB ) jsem vyrazila do ulic a všem ukazuju fotky a vykládám o svém životě a dětech ... a už mám dva přátele ... jednoho policajta a jednoho psychiatra... ?? Šklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-167.gif ... Ách jo ... Nevíte něgdo kolik sněhu a nebo jak hluboké jsou závěje na Šumavě? ... Ztratil se nám Yetti ... VyděšenýZamračenýŠklebící se

yetti
.... ha, huž semse zasejc našel ... byl sem výjimečně na Šumavě. Sněhu něco je, ale je to bída. Na běžky to jde, ale vobčas rolbař rozoral krtinu a občas leze tráva ... nahoře je sněhu víc, ale je to furt jen slabej odvárek toho, co bývávalo standardně ... asi nesmí sněžit nevočkovaný vločky, tak ji padlo jen pár.

Jinak já si na vestavbu sám troufám a těším se jak cip.

FB nemám a mít nechci a nebudu. Komu nestojím za zavolání a nebo za osobní návštěvu, toho k životu nepotřebuju. A hlásit o sobě všechno všem? Už takhle toho tady je na mně dost Šklebící se

příští weekend jedu na klasickej zimní vandr, jen tak s usárničkou, vaření na ohni, spaní pod širákem ... prostě klasika .... tak snad bude alespoň krapet zima, páč jinak to bude jarní vandr a na to eště nejsem nastavenej Úsměv

Admin_Radek
Tož to všecko foť. So zvědavé. Dež to bode pěkny, tak k Tobě přejedo s prázdnó dodávkó a odjedo s hotovó vestavbó 🤣.

Jarda a Maru
yetti napsal:

FB nemám a mít nechci a nebudu. Komu nestojím za zavolání a nebo za osobní návštěvu, toho k životu nepotřebuju. A hlásit o sobě všechno všem? Už takhle toho tady je na mně dost Šklebící se

Njn Yetti, když já si nejvíc stýskám a píšu se vnoučkem, který už skoro dva měsíce spokojeně pobývá v -40°C zamrzlé Kanadě s osmihodinovým časovým posunem, a tudíž mám na FB vytvořenou soukromou rodinnou skupinu a ještě viditelně skrytou a svůj profil mám anonymní a bez fotky ... A takhle krásně tam je ...

img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/267111539_1030361077821628_5141898701410539347_n.jpg

img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/271037540_604932017461804_606984594326967983_n.jpg

img40.rajce.idnes.cz/d4002/17/17076/17076262_528f8de25d6f0bee86eb37e40e5e0597/images/271235715_1322418054872788_5927109676873104054_n_2.jpg CoolŠklebící se

yetti
jéééé, tam je krásně, to zasejc jo.

Já teď nevim jak je u nás, páč sem byl teď tejden konečně pozitivní .... ne že bych jindá nebyl, ale teď to mám ouředně voštěmplovaný Úsměv .... celej tejden doma, v dílně, v sauně a za PC .... a hlavně semsi uďál čas aj na gauč, ale nic dlouhobýho pro mou "maličkost". Je to nuda.

zima se krátí a začínám mít pocit, že bude krátká a že nestihnu všechno co semsi naplánoval ... objednávek je tolik, že za každou vyřešenou přijdou minimálně dvě další ... a kovářova kobyla pak muší chodit bosa Smutný .... ale fakt mě to baví a začínám bejt na svý díla aj hrdej, bo se líbí lidem ale i mě ... aj ostatní řemesla se rozjížděj, že asi budu mušet řešit pomocníka na plnej ouvazek .... podvazek ... prostě hodně Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového