06.05.2025 21:23
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
stemi
Tak to vidíš Maruš a jábych bejval až na nás pár výjímek co sem písnou, myslil, že je to marný a vononé Šklebící se

A stejně bymne zajímalo esli sa ta šmólka ešče prodává...bejvávalo to taky fplechový kulatý krabičce jako krém na boty
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Jéje, tady je zase nigdo Vyděšený...Kde jste všichni? Venku je vošklivě, takže není co dělat, my jsme se včera večer (za hustého chumelení z Budišova až do Šternberka) vrátili udření z galejí, takže já se z toho dneska vzpamatovávám a chtěla jsem se potěšit zde nějakým čtením .... a tady je gdenictunic Zamračený ... Njn, Karel Yetti asi zmizel do zasněženejch šumavskejch hvozdů monitórovat vlky, Stemi asi likviduje spóušť po "chemických pokusech" se šmolkou Cool Šklebící se ... a já už pár dnů bádám, kam nám asi zmizel Admin? bestpage.cz/smiles/6.gif Šklebící seŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

JosDosk
Ahoj. V určitých časových odstupech jsou zde stezky, že sem skoro nikdo nic nepíše. Mám pro to vysvětlení - já sám jsem doma, nákupy potravin mi obstarávají starší dcera se zetěm, takže mi zbývají jen návštěvy u lékaře/ů, i když teď bych měl absolvovat odběry materiálu (rozuměj krve) pro Dia poradnu, tak to se odehraje u nás doma, mladší dcera si přiveze čtyři zkumavky a příslušné nářadí a "odebere mne" u nás doma, jako šéflaborantce hematologie nemocnice Přerov (Agel) ji plně důvěřuji. Tedy až potud nic zajímavého. Ale přece - dělal jsem určitá pozorování, jež mohou být i zajímavá. Svou podstatou jsem "sova". Nečiní mi potíže do půlnoci po TV ještě číst knížku. Ale ráno nastává zajímavý úkaz. Kromě gravitace, tj. zemské přitažlivosti - kterou ostatně vůbec nedráždím, v krajním případě na druhý stupínek žebříku, takže mi nic nehrozí, jsem zpozoroval další přitažlivost a to přitažlivost postelovou. Spím dobrým spánkem až do 7:30, kdy mne vzbudí telefonní budík, kdyby toho ne, tak spím tvrdě do 9:30 (mám na to důkazy). A v těch 7:30 se naplno u mne projeví obrovská přitažlivost postelová, která zprvu nedovolí, ani abych vystrčil jen nohu z pod přikrývky. Je to hrozné. Gravitace působí směrem do středu Země, kdežto přitažlivost postelová směrem na, nebo do postele a je na gravitační sílu kolmá. Představil jsem si vektor obou těchto sil, a ten směřuje šikmo někam pod postel. No, tak to už je naprosto jasné. Naštěstí - přitažlivost postelová postupně slábne a někdy se jí vymaním po 15 - 20 minutách, někdy až po půlhodině, ale zde číhá na mne obrovské nebezpečí, že po té půlhodině znovu usnu a probudím se v 9:30. My důchodci to máme někdy opravdu dost těžké.
Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

yetti
já se potkávám, z jedné práce do druhé, pak musím do sauny, s dětma ven a dělat kraviny, občas i nějaký ty povinnosti. Žádná přitažlivost u nás nefunguje, vstávám denně mezi 3-4 a usínám jakmile můžu.

Díky zasranýmu státnímu aparátu dementů, zlodějů a idiotů se musím ohánět víc než kdykoli jindy, abychom měli alespoň na jídlo. A i tak to nemáme jistý, rentu žádnou, jen zákazy, omezení a povinnosti platit. Takže papa, balím to v kolbence a jedu nakupovat matroš do dílny a makat a makat a makat
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Radku, Díky zasranýmu státnímu aparátu dementů, zlodějů a idiotů
Docela ti rozumím Vyděšený

Pepo, Spím dobrým spánkem...co to je a jak to vypadá ? Asi tam pod tou postelí nemáš ty trpajzlíky a permoníky Šklebící se

stemi
Už aby bylo jaro, ptáčci zapjeli, tráva zazelenala a hlavně bylo slunečno a teplo...tůdlencto studený svinstvo není pro mne. Nakolo se toužebně čímdálčastějc chodívám čučet do garáže- vodpočívá fpokoji
Kůrňa muším po 20titisících nově vobout, galuzky sů ešče původní a už vůbec nicmoc.

Pepo a co mementálně čteš ? Já nedávno dočet "Jak se kadlila vocel", ale nebylo to vono, tůdlencto je lepčí- E.S.Vráze, E. Holuba, F.A.Elstnera fšeci E-knihy ke stažení zdarma z MLP....Jó nemáte něgdo "Kanadské bloudění" od J.Šťastného ??? (cestopisy to je moje), nolmálně na to néjni čas, taktéjď nebo nigdy, páč zatímco se vjetšina vobčas i já válíjó po gáučích, já furt cestuju.Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
kanadske-bloudeni_jim_tastny.png

Upravil/a stemi dne 01.02.2021 12:23

yetti
sem se díval a jeden výtisk k prodeji sem vygouglil za 390,- měďáků. Ale je papírovej a není zadara, takže si ho můžu koupit tak akorát já. Ale líbí se mi to a docela vo tom přemejšlim.

Dneska bude prča, jde k nám do sauny ředitelka školy ... snad se nebudu mušet hlásit abych mohl přiložit a stát u pokecu Šklebící se ... eště že ji znám, semsní chodil na základku, ale že se sejdem v sauně bych si nikdá netípnul. To zas bude hodnocení, ale Hanka se tlemí a těší. Prej abych si nepřinesl poznámku ... "kouká paní ředitelce na prsa a vede divný řeči" , nebo "naložil ředitelce tak, že se celá spotila", ... nebo "schoval ředitelce tanga a stříkal na ní ledovou vodu" .... no snad to doma pochopí a nebudu mít zaracha (lockdown) Šklebící se Šklebící se

stemi
Ale líbí se mi to a docela vo tom přemejšlim.
Je to vééélmi čtivé a nelitoval bys, já si jí onehdá zapomněl blbec oskenovat a hodit do e.knihy...Tak kdyby náhodou Mrknutí

yetti
taky u Vás večír tak foukalo? To už v sauně začalo (nadzvedávalo to holkám kilty Šklebící se ) a pak v noci víc a víc ... větry to je holt vjéčney boj

Jarda a Maru
U nás fouká teď, ušákům se ani ven nechtělo... Tady zde u nás je jaro, včera celej den pršelo a bylo vošklivě, tak jsem si spravila náladu ve skleníku a zasela jsem si 8 řádků mrkvičky ... PffŠklebící se

Joza
budou mrkvový hody Šklebící se

připomíná mě to starej vtípek - paní chtěla hubnout a tak jí pan doktor předepsal k jídlu jenom dvě kolečka mrkve denně. Když přišla na kontrolu, tak se doktor ptal, jak to jde. Paní na to - to první kolečko ještě jde, ale když vidím starýho jak veze to druhý kolečko, tak je mě zle.

nemohl jsem si to odpustit Šklebící se

Jarda a Maru
Jejda, Jožo 👍... Jenomže hodovat budou hlavně naši opeřenci a já se obávám, aby pro mě a do polívky vůbec nějaký to "kolečko" zbylo, bo vloni Jarek strouhal a strouhal jak vo život pro jeho na jednom vajíčku sedící Klárinku... ona přece nemůže "chemii" z obchodu... a já málem taky "ostrouhala" 🙄😃😷😂😂

stemi
Taksemsi fčéra říkal, teď nebo bůh ví gdy a uďál si radost Úsměv
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2021-02-03-298.png 2021-02-03-296.png 2021-02-03-293.png 2021-02-03-291.png 2021-02-03-289.png 2021-02-03-295.png

Upravil/a stemi dne 05.02.2021 05:29

yetti
teda řeknu vám, fčera sem mušel neplánovaně po obědě na výlet do Žatce a ty sváteční řidičové a silnice to je teda zážitek. Bych fackoval a fackoval.

Admin_Radek
Jj, všichni jedou 50, kde se dá 70-80. To znám.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Sejbo tož o5 habafůra pjeknejch fotek i vod sósedů ze Salzbůrka a tůdlencta mi z dávnejch vjeků furt něco připomíná- něgde semto už viděl ! Šklebící se Žeby ústa někerýho z polytyků ? Cool
stemi přiloženo následujícíobrázek:
bez_nzvu1_2.jpg

yetti
ehmmm .... Milošu .... já už to taky někde viděl .... zeptám se odpo Hanky, třeba mi poradí Šklebící se

Huš chápu tu naši parodii na prezidenta, proč ty stromy furt objímal .... prej ho to nabíjí .... prdlajs, vysává Šklebící se .... měl by si dát ale pozor, některý sou jak kudlanky Šklebící se

[img]https://img15.rajce.idnes.cz/d1503/12/12310/12310744_78e9809707d6d77bf857547cec98fb7b/images/da826e353f9933dda9816b72d10b028e.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a yetti dne 16.02.2021 06:02

Joza
o tom jak jsem použil jeden stan (resp. materiál z něj ) na třech obytňácích

první byla šáde 1203 a stan na kovové konstrukci, to se psal rok 1992 - premiéra na Lipně
( když jsem to stavěl, tak se chodili děcka ptát jestli budou i sloni a opice)
šila to žena a dodnes na to vzpomínáme - tři víkendy a velký skřípání zubů a já jsem si ještě vymejšlel a vymejšlel .......

www.kk50.cz/forum/attachments/2021-02-19_82.jpg

www.kk50.cz/forum/attachments/2021-02-19_83.jpg

potom byla jenom sukýnka nad dveře - to bylo 1994

www.kk50.cz/forum/attachments/2021-02-19_53.jpg

a nakonec - 2014 do kedrové lišty - aby měli pséci stín ......

www.kk50.cz/forum/attachments/dsc_0473.jpg
Joza přiloženo následujícíobrázky:
dsc_0473.jpg 2021-02-19_53.jpg 2021-02-19_82.jpg 2021-02-19_83.jpg

Upravil/a Joza dne 19.02.2021 16:47

stemi
Koukám žesto taky pjéééknej českej kutil Jozo, ale i spousta tu dalších určitelně taky...to jen taková glosa s tím lidským počínáním: čék se vod mládí pořád za něčím pídí, hlavně pro rodinu, vyvézt je za ještě něčím krásnějším nepoznaným, vymejšlí, šetří, renovuje, bourá a zase staví atákpodobně.
A najednou zjistím, že sem tak ňák plíživje zestár, děti už nemaj zájem, mají svoje aták. A co zbejvá- jezdit třeba s vnoučaty, bapkou, možná i sám.
Ále ouplně nejhorší po tom celoživotním pachtění je poznání, že už mi ke spokojenosti stačíjó jedna židle a stůl, kam si lehnout- zašít / aby nikdo moc nevotravoval...Jó už mám rád i ten nezbytnej klídek a soukromí Mrknutí

Joza
........... slyšeli jste slovo boží ......... Šklebící se

nějak tak to asi je i když ..... syn jezdí s vnučkama pořád, takže pokračování tak nějak mám

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2