žumpa - co na srdci, to na monitoru
|
Jarda a Maru |
Přidané 29.10.2020 08:23
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Yetti, Mášence držím všechny palečky, ona to dá.... musí .... Mně moje ušatá Mášenka umřela při porodu a já nebyla ani doma.... Už mě zbyl jen Bobešek a černá Sašenka, která zrovna teď má v boudečce zachumlaná miminka....
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 29.10.2020 19:26
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 1220
Založený: 05.11.2016 12:46
|
Radku, Pavla byla ráda, to víš, že jo. Musím říct, že mě mile překvapila, že chtěla jet, dokonce se sama přihlásila. Původně jsem počítal s tím, ze pojedu sám, ale ve dvou to bylo fajn. V půli cesty jsme se stavili na kafe, užili si bezpečného zrychlení při předjíždění, jeli chvilku i tachometrových 140 (samo že na dálnici), i Pavle se to líbilo.
Moc držíme Máše palce, ať se z té šlamastyky vykurýruje.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
|
|
|
|
yetti |
Přidané 30.10.2020 13:30
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
To je super, že si to užíváte, tak to má být .... já vozím občas Hanku na skůtru, ale daleko menší kolečka a hlavně to předjíždění je krapet slabší
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 30.10.2020 15:01
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
To já spíš přejíždím, álejc dyžuž jedu těch stoštyrycet, tak kolikrát ani nevím kam
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
yetti |
Přidané 02.11.2020 06:39
|

Plukovník

|
Zatímco Miloš jezdí cíleně po všech čertech a Admin Radek vyváží manželku, já si tady klidně betonuju a betonuju a hrabu se v bahnu a Hanka náhle projevila touhu někam vyrazit s obytkou, že prej má absťák (to brzo) a je hezkej podzim ... je, ale jak jen to uďát, aby to bylo legální .... ale když vlastně v autě bydlíme, jen máme SPZ namísto ČP ... a přes den se myslím do přírody smí ne? Já to nesleduju tak ani nevim co se smí a co ne. Jen si nebudeme moct zpívat ... tak ok se hecnu a nebudu, nebo jen potichu .... eště že seksovat se smí a nemusíme mít u toho 2m rozestupy a roušku 
Jinak Máša nám dala zabrat, nejdřív moc šancí neměla, operovali ji za minutu dvanáct a pak už to bylo skoro dobrý, tedy 50/50 a teď už se zdá bejt ok 90/10, jen je na dietě a postupně se vrací do normálu. Střeva má naštěstí průchozí a tak slavíme každej její výtvor . Jen je teď dočasně u nás doma, kam normálně nesmí a zvyká si rychle. Bude brzo rozčarování, že má venku boudu ... ale ulevilo se nám, je úžasná a obrovská bojovnice a hlavně, naše zlatíčko. O víkendu jsem musel spát s klukama v obýváku a hlídat jí, kluci to pojali jako hrozně důležitou akci a byla fakt prča, Máša po nich v noci lezla na matrace, za mnou na gauč naštěstí ne, ale šťouchala do mě alespoň čumákem ... a Hanka si odpočala
A co Vy? Doufám, že zaháníte trudomyslnost a máte se ve zdraví dobře, až výborně
|
|
|
|
stemi |
Přidané 02.11.2020 08:48
|

|
Radku tak sem tě nechtěl chlácholit ani strašit, ale kdysi nám podobnou příčinou odešla Elsinka. Přeju Máše i vám, ať to dobře dopadne
stemi přiloženo následujícíobrázek:
|
|
|
|
yetti |
Přidané 02.11.2020 11:17
|

Plukovník

|
já vím, několikrát jsem to už zažil ... vzdyť sem dělal myslivost, na vojně byl kynolog (21 psů)a před Mášou měl doma kokřici .... já se pravdy nebojím, naopak je mi to milejší a sám sem s ohledem na Hanku a kluky udržoval optimistickou náladu .... ale je fakt, že měla Máša štěstí, tohle většina psů nedá a navíc to vypadalo, že jí část střev odumřela a opravit to nepůjde.
Až nebude Máša, bude další ... ale na to doma nejsou nastavení, tak naštěstí tak, ale jsem rád že to ustála. Tedy zatím to tak vypadá
|
|
|
|
stemi |
Přidané 03.11.2020 06:10
|

|
A nejčkon máme černýho dobráka Labradorskýho retrívra - Sama, kterýžho zajímá enem ten žvanec, aj vostrou Jack Russell - Mášu, zdatnou lofkyni myšáků, hrabošů aj potkanů
stemi přiloženo následujícíobrázky:
Upravil/a stemi dne 03.11.2020 06:36
|
|
|
|
vondracek |
Přidané 03.11.2020 09:47
|

Major

Příspěvek: 316
Založený: 08.11.2016 07:58
|
Radku, jsme moc rádi, že se to s Mášou lepší, sledovali jsme to s obavami, podobně jsme přišli o něm.ovčáka. To jsou pak nehezké chvíle! Hlavně nedávat kosti a krmnou dávku u větších psů radši na 3x, torze žaludku také zabíjí. Držíme palce! |
|
|
|
stemi |
Přidané 04.11.2020 08:11
|

|
torze žaludku také zabíjí
Tož ták, jak nám bylo vod veterináře řečeno- přetočení žaludku bylo tehdá příčinou.....ách jo
|
|
|
|
stemi |
Přidané 05.11.2020 06:30
|

|
Děte do lesa, jednak je tam krásně a pořád rostou...fčéra za chvilku z kola, eném 3 hřiby praváci huš byli značně na dranc, álejc ináč bez červajzů
stemi přiloženo následujícíobrázky:
Upravil/a stemi dne 05.11.2020 06:36
|
|
|
|
yetti |
Přidané 19.11.2020 06:00
|

Plukovník

|
všimli ste si, jak nám Maruška nahazuje témata? Je tak obětavá, že kvůli nám jezdí po světě ať má čím přispívat. Zatímco my sedíme doma u monitoru a číháme co napíše, ona spí v autě, jí konzervy a leze po fšech čertech aby měla vobrázky a příhody ....
V sobotu budeme mít doma zabijačku, první doma u domečku, se těšim. Chrochro den ... ovárek bude s křenem, jitrničky a jelítka a taaaaak ... nemůžu dospat.
Obytka je po servízu a připravená na zimní výpravy, šak taky Hanka hudruje, že sme teď pár dní nigde necestovali. Sem makal ne? Desku mám hotovou, teď už to jen postavit ... to muší bejt do června k bydlení, pak je mamka jinak bezdomáč. Ale dřevostavby jdou rychle. A pak bude na řadě vestavbička ... cha, to bude žůžo. Se těšim na první výpravu v novém. Nic proti stávajícímu autí, ale je pravda, že už má lecos za sebou. Ale jsem spokojen i tak, jen na ty dlouhý štreky to chce už něco bezpečnějšího. A kluci už stejně odmítají prej furt někam jezdit. Puberta se nám krapet ozvala a lepší to teď asi ňákou dobu nebude.
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 19.11.2020 08:37
|

Generálmajor

|
yetti napsal:
... Je tak obětavá, že kvůli nám jezdí po světě ... spí v autě, jí konzervy a leze po fšech čertech aby měla vobrázky a příhody
Jéje, Yetti, ty's mě viděl, jak sem vyběhla do tý stráně pod Náchodským zámečkem vrrrršku kulatého, v tom zatraceným listí aaa nahoře už jsem nemohla a lezla po čtyřech? Semsi myslela, že jsme tam úplně sami  ....A jj, to já se zas moc ráda vobětuju spát v našem bydlíčkovi i papat svou vlastní zavařenou svíčkovou... Však to dělám sobecky hlavně pro sebe a taky abych dostála tvému nařčení, že jsem mladá holka , bo letos se už blíží pro mě tak blbý a nepravděpodobný datum, kteréžto mě ouplně rozhodilo a nevím co s tím ... Njn, co už teď ....
Upravil/a Jarda a Maru dne 20.11.2020 09:18
|
|
|
|
yetti |
Přidané 19.11.2020 10:59
|

Plukovník

|
Maru neviděl, ale psali to v novinách ... a na tu 40cítku si brzo zvykneš. Hele, každej je tak mladej jak se cítí ... mno a já se třeba vobčas cejtim dost .... mladě Fyzicky na 47 a duševně na 15 ... maximálně
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 21.11.2020 18:28
|

Generálmajor

|
Jestli máte někdo zájem, Happy foto má rychloakci na fotoknihu pevnou A4 na výšku 52 stran za 299,- peněz do pondělní půlnoci. Tak si pospěšte, dá se to stihnout ... https://www.happy...quEALw_wcB... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 25.11.2020 05:18
|

|
Něco se chystá, naši bodygárdi vjetří....pokračování příště 
stemi přiloženo následujícíobrázek:
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 25.11.2020 09:03
|

Generálmajor

|
Miloši, .. kdy bude to příště, sem celá zvědavá ... a Sam a ušáci zřejmě taky...? U nás je dneska hnusně, "voklouzka a hmla", asi vůbec nevylezu , a to máme v plánu třídenní výlet ... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 26.11.2020 05:16
|

|
REPORTÁŽ PSANÁ NA ZAHRÁDCE
...mno čeká se na sluníčko, trpjelivost prosím Pokračování příště
|
|
|
|
yetti |
Přidané 26.11.2020 05:32
|

Plukovník

|
Miloši, dneska by to šlo. Hele a to se nedá dělat zajíce na smetaně i gdyž je pod mrakem? Jen je mi divný, že maj ty zajícové bryndáky ... tahle akce asi nebude vo karavaningu že? ... tož uvidíme.
jináč je po ránu slušná kosa co? Včera saunička a klasika, led v koupacím sudu. Naštěstí ani ne 1cm .... všude plkaj, že je to hrozný, všechno zavřený, wellness, bazény a tak .... měli sme v nose že sme si to udělali doma. Za plotem teď máme vše co potřebujem a mimo plot nám stačí obytka na výpravy do přírody ... snad nás jeleni a vlci neprásknou
|
|
|
|
stemi |
Přidané 26.11.2020 06:46
|

|
Radku sekundárně bude, vod počátku dob co karavanynguju sem si až teď nedávno osvětlil vééélmi zajímavou vjec...budete čučet jako já ! Álejc ftůdlenctý sekci je i fšechno možný a nemožný, žééé
|
|
|