07.05.2025 16:10
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
JosDosk
Ahoj. Na třetí fotce je spolu s Jiřím Menzelem Ferdinand Havlík, kapelmaister orchestru F. H. v Semaforu a hraje tam akademického malíře, který se velice urazil, když paní prodavačka (Z. H.) po něm chtěla nějaký nepovedený obraz, očekávaje, že bude podstatně levnější. Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Jarda a Maru
Pohrejte si s "myší", jen tak pro zajímavost... jakpak je u vás doma ... https://www.novin....seznam.cz ...ZamračenýCool
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

yetti
sem se nudil, tak sem o víkendu rozebral pár metrů pracně zasázenejch odseků a započal dílo budovací. Do začátku léta muším postavit vejměnek ... bereme si k sobě Hanky mamku ... bude to mít hezký, ale to rochňání v zemi mi fakt nebaví. Už abych byl zase vzpřímenej a na desce ... na to se docela těšim. Takže se v zimě nudit nebudu. Teď když nám zakázali průvodcování budu v monterkách za nehezkého počasí v dílně a za slušného venku ... a pak pod střechou ... asi sem divnej, ale na tu stavbu se těšim Úsměv

... jo a až to dodělám, je na řadě vestavba Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Radku ani se ti nedivím, ty dny jsou dlouhé a když za sebou večer člověk nevidí výsledek svého konání, tak ho ani nebaví usnout. My máme na zahrádce takřka hotovo, tak chodím k sousedovi přes plot pomáhat na stavbě domu. Z toho důvodu jsme si mezi námi udělal v plotě branku. Mrknutí

Jarda a Maru
My už na zahradě taky finišujeme. Hlavně ještě mrkev a giganty, a co myslíte, dozraje mi ještě hrách?

[img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/DSC01613.jpg[/img] is not a valid Image.

Chtělo by to ještě tak týden dva. Našim opeřenců moc chutná a jako poslední sklidím pro ně určená a pro mé oko líbivá okrasná pidi jablíčka. Ty jsou, že?

[img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/DSC01615.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]https://img41.rajce.idnes.cz/d4103/16/16751/16751704_5613d98e1b5e55e35c9bdbab75035b4b/images/DSC01616.jpg[/img] is not a valid Image.

... A pak už zbude jen to zatracené spadené listí a vlezem za kamna s noťasem na klíně MrknutíŠklebící se
... A taky Happy foto prodloužilo termín do 2. listopadu na fotoknihy A4 v tvrdých deskách za cenu 299 peněz za 52 stran... kdo má zájem a neví to Úsměv

Admin_Radek
Taky abyste za kamnama něco psali, plantážníci 😄. To nebylo myšleno na Tebe, ale na ostatní 🙂.
Upravil/a Admin_Radek dne 22.10.2020 12:15
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Tak tak ..... https://www.youtu...7xohhw_rpk Šklebící seŠklebící se

stemi
Na zahradě fšelijakých hub jak máků, víc než vedle v lese Cool
stemi přiloženo následujícíobrázek:
p1030002.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

yetti
tak to tady ten prevít kosí jednoho kolegu za druhým ... zdá se, že to je jen otázka času, kdy to bude i u nás doma ... pokud se musíme pracovně pohybovat mezi lidmi, je to jen o čase, když je to úplně všude.

A zrovna se mi to nehodí, dokud nedodělám tu desku na domek, potřebuju to nemít, pak si klidně na pár dní hajnu a odpočinu Šklebící se

Admin_Radek
U nás v práci máme jeden případ, ale v Praze, jinak kolega na home office má nemocné dvě děti, ale sám to v karanténě nechytl. My máme doporučeno pracovat z domu, ale já jsem stejně v práci co to jde. Je tam větší klid, býváme tam tak v počtu 2-4 ks, každý ve své kanceláři. Upřímně by mi asi ani nevadilo se nakazit, měl bych to za sebou. Jsem už jako "lunt", oproti Telči mínus 8 kg, oproti Malé Skále mínus 5 kilo a fyzička snad taky dobrá, tak by mě ta potvora snad nedostala.
Ale jinak dodržuju všechno, co mám, roušku nosím, jediný prohřešek je v práci, s kolegy roušky nemáme, ale jsme většinou odděleně v kancelářích a prakticky pořád ti stejní lidi. Tak to je jediné zvýšené riziko. K tátovi, který má 82 roků, chodím samozřejmě taky s rouškou. No čekají nás asi neveselé zimní měsíce.
Upravil/a Admin_Radek dne 26.10.2020 14:05
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
stemi napsal:

Na zahradě fšelijakých hub jak máků, víc než vedle v lese Cool

Miloši, ani s lupou nepoznám, jestli to bílý jsou žampiony? Nám taky rostou, ovšem letos žádné, jen v létě špičky a taky na jaře májovky, na které si chodí sousedka ... Já jsem někdy těsně po "revoluci" naletěla nějaké babě a nechala si poštou poslat "sadbu bedlí" i s návodem, kde to rozhodit a jak je pěstovat, abych hned další rok nevěděla co s bedlemi.... No, bylo to tehdy jen asi 100 peněz, které jsem oželela, ale předpokládám, že babu do teď žere svědomí, kolik nás "blbců" tehdy napálila .... Šklebící seŠklebící sewww.celysvet.cz/skin/smile/s8001.gif

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... No čekají nás asi neveselé zimní měsíce.

No, u mě (zatím) dobrý, o žádném nakaženém v rodině ani v okolí nevím a oni všichni taky nee. Takže taky dodržuju všechna opatření a nařízení a elán a chuť do života neztrácím. Stejně jsem většinou doma a nebo za plotem na zahradě kolem baráku a k děckám holt zatím nepojedeme.Úsměv Ovšem jak se znám, dlouho to takhle nevydržím a stejně budeme muset někam vyrazit ... na den, dva, tři... někam, kde nebudou "Václaváky"... Přece po mě nikdo nemůže chtít, abych se udřela a nebo zbláznila, to dá rozum, žéé ? smileys.cz/smiles/smajlici-gesto-ruky/smileys-cz-250.gif ... Šklebící seŠklebící se

jana a franta
Taky vás všechny zdravím. Houby bych moc ráda, chybí mi pořádná omáčka s knedlíkem i jiné chutné krmě a vůbec - chození v lese. Ale tady v okolí nic není. Během jízdy ke švagrové na Zbiroh jsme se na třikrát stavovali v lese na Brdech, ale ani tam nic nerostlo.
Zatím jsme zdraví, ale dnes jsem zaregistrovala dvě sanitky u nás v ulici ob barák. Nevíme, o co šlo, jsou to skoro noví sousedi, moc jsme se nestýkali. Tak uvidíme ...

stemi
Jani nési sama, já tu hedbábnou s houbami sem měl letos jen jednou oúoů Zamračený

A dyžuž nerostou áni v Prdech, tak de jinde žéé. Na zahradě sou ňáký Pečárky dle vyjádření jedného znalce muňkologa, ale prý nic moc nó a fčéra fploesí docela pusto, pár lidí a po dně, u Pramene pro vodu- vydávají na poledne jen jídlo sebou a téměř prázdno....před Hájenkou několik aut, venku nikde nikdo a na téčku viz fotky...pivo na stojáka v kyblíku, prej abych nikoho nedráždil, tož ani tam nic moc.
Houby už snad ani neporostou, v lese sic mokro- chladněji než u nás- rodný hroudě. Úsměv
stemi přiloženo následujícíobrázky:
2020-10-24-249.jpg 2020-10-24-250.jpg

Upravil/a stemi dne 26.10.2020 06:42

yetti
fčéra sem byl vyvenčit Hanku s mamkou po šumavských kopcích nedaleko od Bobíku a Boubína a bedlí je tolik, že sem je ani nemohl unést. Byla jich plná košile a další sem měl zakázáno sbírat, prej kdo to bude furt jíst ... no budou dneska na másle a obalený na řízeček ... fčera na ně už nedošlo, byla jiná zábava a mušel sem přednostně dopapat masíčko ... poslouchat se muší Úsměv

pívo v kyblíku Šklebící se ... eště že máme doma sklípek a sosáme pívo legálně na zahradě ... aj si u tého aj zapějem. Ať si Kazisvět pukne. U nás frčí názor krále Miroslava.

a kolem nás je spooooousta lidí v karanténě, pozitivních i negativních, dokonce i v kolbence jsou u nás asi dva případy, nic se plošně netestuje, v rodině po republice jsou taky už nemocní no a nám se to zatím vyhýbá. Osobně z toho strach nemám, roušku používám, ale jen mezi lidma, kam naštěstí moc nechodím. Dnes jsem šíleně rád za to, že mám barák se zahradou, kde si můžeme žít po svém bez ohledu na okolí. Zavřenej v bytě bych asi vraždil.

stemi
... eště že máme doma sklípek a sosáme pívo legálně

No jó, dyž vtéj putyce a na kole to chutná ináč a tosem ešče vod cesty dostal 2 paňáky
pravý morafský, údajně 20tiletý slívy...rači nebudu říkat ani vodkoho, no álejc schválně esli něgdo z těhle indýcijí huhádne/trafikant a bejvalej polytyk tu žijící, no a nebérto i když můj myláček to zrovna néjni Naštvaný

vondracek
Miloši, že by byl Péťa Tluchořů tak rozdávačnej? Jenom jestli
tu slivku nemá "rubášovanou" od svého tcháníčka tak, jako
pozemeček na vilku... Vyděšený Šklebící se

Admin_Radek
Ahoj všichni, dneska se u nás objevilo sluníčko, tak jsem neváhal, vytáhl motorku a Pavlu a udělali jsme si hezkou 150 km vyjížďku klikatými silničkami přes žlutozelenočervené listnaté lesy. Bylo to hezké. Jeli jsme trasu z domu do Olomouce, pak Potštát, Odry, Hranice, Olomouc a domů.

stemi
Zdendo a možná, že rubášofka to opravdu, álejc opravdu byla... „Pane Vachmajstr, vy ste hlava!” Mrknutí

yetti
Radku, to byla Pavla ráda, žes ji konečně vyvezl což? Úsměv

To já rozkopal šlechtěnej trávník, obnažil přívody, rozebral kus zateplený fasády a buduju a buduju .... f sobotu se bude betonovat .... už abych byl na desce, tohle krtkování ve skále mě fakt nebaví. Ruce mám rozedřené a olepené, záda nějak tuhnou a zlámal sem už několik násad ... no hnus velebnosti. Smutný

A do toho všeho se nám Mášenka roztonala, skončila na veterině, je po operaci a čekáme, jestli to dá. Měla zauzlovaná střeva. Co Vám budu povídat, skoro nespim. Je to náš parťák a člen rodiny ... a hoooodně jí dlužim. Smutný

Jinak je nádhernej podzim, bedly papáme obalované, nebo jen na másle a všichni si mooooc pochutnáváme. Eštěže tady rostou a je gde brát. Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového