07.05.2025 16:07
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [13]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
Tak se nám konečně ozval podzim co? A teď hlásí i ranní mrazíky ... docela se těším, i když teplo je taky fajn. A mohlo by v zimě pořádně zasněžit. Zdá se že to Alp nepůjde, tak ať máme kam tady. Rád bych vytáhl ty moje retro dřevěné ski.
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jaromir
Radku nestraš s těma mrazíkama já ještě nestihl připravit sklep aby měla Růža kam uklidit její úspěšně se rozrůstající květenu. Už ji totiž nestačí jeden regálek, který jsem ji v koutku vyčlenil, teď už dala požadavek aspoň na dva né li na tři regály. Naštvaný

yetti
Přátelé, počasí nám přeje a po tom suchu je zase zalito .... a v neděli jsem jel jak jinak než vodu a udělalo se nádherně, že i koupačka na soutoku byla. A taky jsme přivezli praváky ... schválně, kdo sbírá houby z lodi?

Jarda a Maru
yetti napsal:

... A taky jsme přivezli praváky ... schválně, kdo sbírá houby z lodi?

Jééé Yetti, nezlob mě... Pff Jásem tak chtivá těch hříbků na usušení i do vocta, že snad nafouknem 47 let starýho kajaka barumáka a vyplujem na Šumavu na praváky...Šklebící seŠklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

stemi
Nó néjni to krása...tak šup do lesa Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázek:
bez_nzvu1_1.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
Do lesa se chystáme v nejbližších dnech někam na houby a teď zdravíme z galeji, kde nerostou ani prašivky. Ale včera odpoledne jsme si prohlídli poutní kostel na Svatém kopečku... Ten se teda Holomoučákům povedl, to je nádhera, ještě krásnější než klášter v Melku... 👍👍😃😂

Admin_Radek
Maru, tos mě zklamala. Já se tak těšil do Melku. A teď můžu jet tak akorát....na Kopeček Úsměv.

Houby tu na Olomoucku nerostou. Tak to je.

My jsme byli dnes v Králíkách. Prošli jsme se po městečku, zašli na klášter Dolní Hedeč, pak k Mariánskému prameni. Nám i psékům se to líbilo. Původně jsem chtěl jet se zákonitou na motorce, ale dost foukalo, tak jsme jeli autem a na motorku sednu zítra.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

JosDosk
Ahoj - ke stezku admina, že všichni mlčíme - určitě je myšleno, že nepíšeme. Hodně mne inspirují myšlenky moudrých, byť žili před dvěma tisíci lety. Seneca se nechal slyšet - nemáš-li co říci, neříkej raději nic. Analogicky - nemáš-li o čem psát, nepiš raději nic (protože jinak vždycky vznikne krávovina). Čáo, Pepa
Recesista a mystifikátor

Admin_Radek
Pepo, to máš Ty i Seneca pravdu, ale tady to tak uplne neplati. Tohle jsou stranky diskusni a zatim to tak moc nevypada. Ale jsem rád za to, že si tady můžeme napsat, je to tu přehledné a nebliká tu jedna reklama za druhou. Teď sedím v Mladči na parkovisti, delam si prestavku po asi 120 km na motorce a pak vyrazim domu.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Pravdu má přeceda...eném nás tu je opravdu, ale opravdu málo, co to tu tůdlenc tajdlenc tak ňák v rámci naších vjeků s možnostmi aj "radostmi" stím spojených, držijó krapet pohromadě- vážně i nevážně...zamysleme se, dyť je to i tak ňák NAŠE štěstí, nebo ne ? Zamračený
Upravil/a stemi dne 04.10.2020 18:24

Jarda a Maru
smileys.cz/smiles/smajlici-smutny/smileys-cz-55.gif

https://www.youtu...DJEPjvbbs4 Šklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Přesněěě Úsměv.

yetti
líp bych to nenapsal Milošu ... přeci nejsme hromada nomádů co si nemaj co říct (napsat) Úsměv

... mno, tak abych to shrnul. Tento víkend se u nás za plotem objevila další obytka a jeden anglickej karavan. Sem mušel Méďu hodit za plot, bo když k tému přidáme našeho bydlíka a dva osobáčky a eště sme potřebovali místo na kraviny, tak huž se tam chuděra nevešel. Sauna, dílna, pinčes, trhy, fotbal, hottub .... hezkej víkend s kamarády. Škoda jen, že sme mušeli většinou sedět a nemohli si zpívat, to abychom se dle nařízení dutých hlav nenakazili ... ?? Víte jak je zpívání škodlivé že? To už řešil král Miroslav, tak doufám že i tady zvítězí rozum na Kazisvětem Šklebící se

No a teď k počasí .... super co? Šklebící se Šklebící se

Jarda a Maru
Admin_Radek napsal:

... Teď sedím v Mladči na parkovisti, delam si prestavku po asi 120 km na motorce a pak vyrazim domu.

Radku Admine, a co říkal "radar"? kličkoval's mezi dešťovými přeháňkami? My jsme z Budišova odjížděli ráno před 10. hodinou a chtěli ještě kouknout na Katedrálu a Horní náměstí v Olomouci, jenže lilo jak z konve a mě se nechtělo vytahovat deštník. Kolem Staré Libavé až skoro do Šternberka to málem ani stěrače nebraly... Tak jsme zastavili až u Vyškova, bo Jarek se chtěl podívat na letadýlka. To už krásně svítilo sluníčko ... až na krátkej rukáv. www.celysvet.cz/skin/smile/s12665.gif

A taky jsem si vyzkoušela svoji prostorovou (ne)orientaci v Olomouci v Šantovce. No, to teda je masakr-obchoďák, ještě horší než Vaňkovka v Brně, ve které po několika letech už docela trefím i zpět na parkoviště....www.celysvet.cz/skin/smile/s9157.gif Šklebící se
Upravil/a Jarda a Maru dne 05.10.2020 07:24

Admin_Radek
Maru, jel jsem odpoledne, sem tam byla mokrá silnice, ale nezmokl jsem ani jednou. Vyrazil jsem až ve 3 a to už u nás nepršelo.
S tou radnicí počkej, ještě nedokončili rekonstrukci. Ještě tomu dejntak měsíc, to už bude sundané lešení i z kostela Sv. Mořice.

Jarda a Maru
Nevím proč, ale nemůžu tu nikde najít vlákno "Co je nového na stránkách", kde nám Admin Radek sdělil, že zaplatil poplatek za doménu a hosting našeho webu na příští rok a kde si posteskl, že sem málo píšeme. My už to bereme jako samozřejmost a pouze jsme tu rozvedli a vyjádřili se jen k tomu jeho stesku a vůbec nikoho z nás nenapadlo mu poděkovat, že to pro nás dělá a ani nechce, abychom se spolu finančně podíleli... Takže Radku Admine, já Ti moc děkuju.... že mám to štěstí (jak napsal i Miloš) se tu se všemi virtuálně setkávat a psát si o všem možném a nejen o cestování smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-184.gif....
a 4. narozeniny oslavíme za měsíc ... smileys.cz/smiles/smajlici-stastny/smileys-cz-112.gif

Admin_Radek
Maru, díky, to je v pohodě. Jeden den provozu stránek je ani né za 2 Kč a to se vyplatí Úsměv.

stemi
To je knehuvjeření co tam hrálo herců, tož vás zase obšťastňuju, páč si myslím, že ste tunaj tůdlenc týdlenc fotky ešče nigdy neviděliPff
stemi přiloženo následujícíobrázky:
3_5.jpg z_naten_ss.jpg 1_8.jpg

Upravil/a stemi dne 09.10.2020 08:02

Jarda a Maru
Miloši, sámo že neviděli a jsou dobrý. Na těch krajových fotkách je samozřejmě Jiří Menzel ještě pěkně mladej a úžasná fotka je ta prostřední, na které jsou zřejmě skoro všichni "obsazení" do toho filmu. Z těch z nejznámějších, co tam jsou dost dobře vidět, jsem bezpečně poznala jen 6 a ani seznam hereckého obsazení https://www.fdb.c...zeni/19014 mi moc nepomohl. Je tam třeba Blažena Holišová, Zdena Hadrbolcová a nebo třeba Pavel Vondruška nebo Jiří Schmitzer nebo Libuška Šafránková? Řekla bych, že ne a nebo jsem nasleplá ...NaštvanýŠklebící se

stemi
...jmenovaný holky se do záběru asi nevešli Cool ale J.Š. je ouplně nahoře vlevo a P.V. sedí u stolu vedle P.Čepka.
stemi přiloženo následujícíobrázek:
ss.jpg

Upravil/a stemi dne 10.10.2020 08:18

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?