16.04.2025 19:33
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
· Jarní výlet od ... [11]
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
JAPA JE DNES nejen u vás doma ?
Jarda a Maru
Jožo, kdepak spát u Etny, to my se bojíme, co kdyby si odfoukla... 🙄😂. Koupání u San Vito Lo Capo nic moc, moc "trávy", jedeme do Trapani... 👋👋
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Joza
u nás se říká " kdo se bojí sere v síni " ........ já - když mě volala dcera, že začala bouřit Etna a kde že se nacházíme, tak odpověď byla " jsme daleko, ale okamžitě tam jedeme. Mrknutí a taky jsme hned změnili plány a okamžitě jeli k Etně co nejblíž. Prostě já jdu po zážitcích Šklebící seŠklebící se

Jarda a Maru
Jéje, a tvoje Naďa se nebála? My tam máme vyhlédnutou STPL-ku asi 40 km od Etny.. 😂. Teď jsme na oblázkové pláži v Secca Grande a je tu 25°C a v autě máme hrozných 28, asi se půjdeme zchladit do slané vody 🏊‍♀️😂

Joza
vyjeďte na parkoviště na Etně - je z něho super pohled na krátery pod vama - stojí to za to. No a kdyby to řachlo, tak se sejdeme v pekle. Bát se znamená nic nevidět a nezažít. a stojí za to vydat se na vršek toho přetopenýho kotlíku ( asi bych využil lanovku a potom offroad Unimog ). Původně jsem to chtěl vystoupat pěšky, ale nakonec jsem byl rád, že jsem se nechal vyvézt technikou - cesta nahoru je po cestě na které leží tuny sopečnýho prachu. Nicméně, když seš ve vrchních partiích a rozhrábneš cca 20 cm sopečnýho prachua zjistíš, že už to hodně pálí do ruky, tak je to rozhodně velikej zážitek.....o to nesmíte přijít. Tak jsem se rozdivočil při těch vzpomínkách, že bych tam nejraděj zajel za vama Šklebící seŠklebící se užívejte si to.
parkování na Etně - květen 2015 - výška nad mořem cca 1900m
Joza přiloženo následujícíobrázek:
p1011131.jpg

Jarda a Maru
Jj, na parkoviště musíme vyjet tak jako tak a s lanovkou a se čtyřkolkama taky počítáme, já bych to nevylezla 🙄😁. Ale spaní na tom parkovišti u Etny nám časově nevychází. Je krátký den, tak ho musíme využít. 😁

Jarda a Maru
Dneska jsme zdolali kaňon Cavagrande de Casibile a měli jsme toho oba dost a zítra j(e)deme na Etnu, pokud nebude zrovna etnit. Jožo, v tom kaňonu jste byli?
Zapomněla jsem napsat, že tady v Catanii teď leje jak z konve a na Etně má zítra pršet celý den 🙄👎😂
Jarda a Maru přiloženo následujícíobrázek:
resizer_16351844186220.jpg

Upravil/a Jarda a Maru dne 25.10.2021 20:15

Joza
bohužel jenom pohledy shora - když jsme tam byli, tak byl zamachlovanej a přes zákaz jsme nechtěli dráždit.

Jarda a Maru
My jsme měli taky zámek na vrátkách, ale byly tam na obou stranách na sobě 2 a 2 přepravky na zeleninu, a tak jsme všichni přelézali... 👍😂
Jarda a Maru přiloženo následujícíobrázek:
resizer_16351866834120.jpg

Upravil/a Jarda a Maru dne 25.10.2021 20:34

Jarda a Maru
Tak my včera zažili horor. V dešti a ve větru jsme se 3 x vždycky asi 5 minut houpali až s metrovým výkyvem v kabince lanovky na Etnu. Já se "modlila" a Jarek se tak nějak nemohl dopoćítat, za jak dlouho dopadneme na zem. Parádní zážitek. A na Etně má to pršet ještě tři dny,... pryč vodsud za sluníčkem 😂👋👋
Upravil/a Jarda a Maru dne 03.12.2021 19:13

stemi
Jo todyby se vtéj lávjě dali taky péjct kaštany/maroni, hnet bych tam jél taky- páč sa mi letos docela hurodilo. Pamatujete to z tejch dobrejch starejch časů pouličních prodejců taky ? Do kornoutu z Večerní Prahy...kůůůpte si vašnosto kaštany, horké sladké káááštany co i v kapse zahřejí?
stemi přiloženo následujícíobrázky:
jedlkastany.jpg kastany.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Jarda a Maru
A jsme na pevnině a nějak se nám ochladilo. Teď venku 11 °C a v bydlíčkovi bylo 14, topíme... Ále ještě včera jsme se rochnili, sice foukalo a byly vlny, ale voda má stále 20+... 👍👍😁👋👋

Admin_Radek
Ahoj Maru, to my jsme na Vysočině, letos asi poslední výjezd. Dnes se jedeme podívat na památník odposlechů u Lipnice nad Sázavou. Venku 5 stupnu a vodu v rybníku jsem nezkoušel 😄.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Jarda a Maru
Ahoj Radku, víš jak se zde poznají "seveřani" od Sicílanů? My seveřani tady teď na konci října chodíme v kraťasech a skoro nahatí, zatímco Sicílani v zimních bundách... 😂👋👋

Admin_Radek
Maru, tak to jsem asi Sicilián 😄. Jsme na Vysočině v kempu Žebrákov kousek od Světlé nad Sázavou. Fouká tu jako na větrné hůrce, sedím v zimní bundě a horko mi opravdu není. Kemp už je zavřený, ale majitel bydlí vedle, tak máme elektriku a vodu k dispozici. Včera jsme byli v Lipnici nad Sázavou, podívali se na hrad, památník odposlechů, Haškův pomník. Dnes jsme si udělali vycházku kolem peřejí Sázavy na Stvořidla. Odpoledne ještě vycházka v okolí a pak jedeme na STPL do Svitav. Tam přespíme, ráno dáme nějakou vycházku, zajdeme na oběd a pojedeme domů. Nejspíš je to letošní poslední výjezd. Až budu doma, přidám fotky.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Joza
my jsme vyrazili taky, ale ....... po dosažení prvního cíle Riegrova stezka - Semily, jsme zjistili, že žena choří, takže změna plánu. Zpátky domů a já jsem dneska dal jenom podzimní vycházku.

Dám k dobru pár podzimních fotek - Riegrova stezka

https://jozamrak....ka_Semily/

a podzimní Chřiby

https://jozamrak....21_Chriby/
Upravil/a Joza dne 30.10.2021 14:50

Jarda a Maru
A my jsme dneska dopoledne navštívili Pompeje, kde mě to už po 20 minutách nudilo a po "o" jsme chtěli vyšlápnout na Vesuv, ale nepustili nás ani na parkoviště, dobrák ve žluté vestě po nás chtěl "ticket only on-line" ještě asi 3 km před parkovištěm a prý i když to až na to parkoviště vyšlapeme po svých, stejně nás na sopku nepustí, pouští jen 1000 lidí denně kvůli covidu. A lístky už prý jsou do půl listopadu vyprodané. No nemáme my smůlu? Ani jedna sopka nám nevyšla 🙄👎 Ještěže je tu pořád teplo... 👍😁👋

Admin_Radek
A slíbený odkaz na fotky z výjezdu
https://hunyady.r...Stvoridla/

Jarda a Maru
Radku, chtěla jsem sem napsat: ..."Njn, všichni mají "předvánoční shon", tak nikdo nic nepíše a ani nereaguje na příspěvky nás stále vytrvalých psavců....Vyděšený" a místo toho jsem si prohlídla všechny tvoje fotky na Rajčeti a už plánuju cestu ... po stopách Admina ... do té Lipnice nad Sázavou kouknout na hrad a na hlavně na tý zlatý voči... buď až se trochu umoudří počasí a nebo až budeme "objíždět" naše děti o vánočních svátcích ... K tomu uchu se prý dá vylézt, ale v tomhle počasí hrozí, že se vykoupu v lomu ... a voda asi nebude mít 20°C ... Šklebící seŠklebící se

Admin_Radek
Maru, všecko je bez problémů přístupné. Neboj se toho, přinejhorším si vezmi trekové hůlky. Kolem Lipnice bylo hezky, ani jsme neviděli všechno. Asi se tam zase vrátíme.

stemi
chtěla jsem sem napsat: ..."Njn, všichni mají "předvánoční shon", tak nikdo nic nepíše a ani nereaguje na příspěvky nás stále vytrvalých psavců....

To je tu BOHUŽEL letitá pravda...no nic napíšu to Jéžiškovi na šmirglpapír, to výjde nastejno Šklebící se
stemi přiloženo následujícíobrázek:
262167669_391610486083170_5332292404122586745_n.jpg

éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového