13.05.2025 01:06
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· Jarní výlet od 7.5...
· vtípek
· KRÁSNÉ HOLANDSKO
· Vánoční přání
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
KK 50 + f » Pokec - "klubová akademie" » Pokec - ostatní
 Vytisknout diskuzi
žumpa - co na srdci, to na monitoru
yetti
to je vidět, v čem se koupeš a znáš to .... já byl zatím zatíženej jen na vodu .... ale Birel???? to je HUSTÝ Šklebící se
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
stemi
Chlapci zatím zůstanu u vosvědčenýho půllitru s Bernárdem...jen co nám to za pár dnů zase drahouškové z pozvolna roztočej Mrknutí

Álejc fčéra u mne byl kámoš co si nedávno za pajsku pořídil tůdlencto dvousedačný elektro-něco Cool 2x Lítyjofky po 20 Ah - dojezd dost přes 100 kiláků - silně vomezená ryhlost "jen" na 60km/hod - stoupavost až 25 ° !!! Co vy nato ? Já nato PaF co už je fšechno možný Zamračený
stemi přiloženo následujícíobrázek:
643f0e70c9c847dbdf1bc0293d2a1ab6.jpg

Upravil/a stemi dne 05.05.2020 14:28
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ Cool

Admin_Radek
No já bych to nechtěl ani zadarmo. Když už mám jezdit na něčem s ridičákem a kokosem na hlavě, ať to má aspoň brčící motor na benzín.
Ale to je na vkusu každého soudruha Úsměv.
Upravil/a Admin_Radek dne 05.05.2020 17:23
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Nó a pár kousků "elektro KOLOBJEŽEK" je néjen k vidění i tunaj https://www.rcskl...;utm_term= Cool
Upravil/a stemi dne 06.05.2020 08:10

yetti
jako lokální posunovátko po vsi, případně kolem karavanu asi dobrý, ale jen pro ty co neujedou těch pár km samosebou, jináč mi to přijde drahý a pomalý a asi aj nestabilní. Z technickýho hlediska ale zajímavé.

A jinak je již zítra odpoledne zase volno a tak se těšim že zasejc vypadnu pryč vod lidí. Včera sem mušel do Práglu a sem z toho volaký zmetený a uondaný, bo mi tam zdržovali až do večera lumpové.

A je vtipný, jak se na ulicích všici tvářej jako uvědomělý a zarouškovaný a sotva se zaleze mimo tak je to jak dřív. Zalomí palce, shodí se náhubky a jede se normálně. A pohybuju se hodně po vsích a prostý vesnický lid roušky neřeší vůbec .... kolikrát nenajdu jedinýho vesničana ve vsi jakkoli se chránit.

těžko na to reagovat, co je a co neni špatně, jen mi přijde, že se důchodci zbytečně strašej a děti omezují ve vzdělání a cíleně se jistý zahraniční spasitel snaží zlikvidovat konkurenci označenou jako OSVČ a jiné subjekty dávajíci lidem práci, tedy pokud nespadají pod jeho křídla. A tím boří naši ekonomiku a dojedeme na to všichni, včetně rentiérů. Aby mohla být renta, musí se ta hromada na rozdávání někde vytvořit a když se netvoří a jen se z ní bere, tak dříve či později nebude žádná. Ale co sme si zvolili, to máme. Tak snad si pro příště vezmeme ponaučení. Hlad a bída nám snad otevře jako národu oči. A jestli ne, tak už je asi fakt se zamyslet nad emigrací do státu, kde se používá mozek a zdravý selský rozum.

.... tak mne to štve a omezuje, že sem to mušel napsat na plnou hubu - klávesnici

Jarda a Maru
Tož já se do těch recenzí taky zapletu... Mě ta elektrokolobrnda docela zaujala, ááále mně by to doma asi neprošlo. Já si totiž koupila před x roky číňánka padesátku, 3 roky na něm jezdila a poté zjistila, že dědeček Clio je pro mě daleko lepší a skůtříka (zatím) nechce žádné z vnoučat a na Aukru taky nikdo Naštvaný Takže nám by to akorát zabíralo další místo v garáži Vyděšený ... Ale každej to má jinak a nás teď nejvíc oba baví ony super skládací koloběžky, co by rychlé, lehké a skladné přibližovadlo kamkoliv a gdekolif po rovině ... Dokonce jsme na nich jezdili i po Hornbachu, bo slečna na recepci nám to raději dovolila než by nám je bývala hlídala.... www.celysvet.cz/skin/smile/s0160.gif.... Cool Šklebící se
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... bestpage.cz/smiles/veci140.gif

Admin_Radek
Já kdybych váhal nad elektrokolobéžkou, tak asi nad tímhle :
https://m.heureka...ooter-pro/
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

stemi
Já bych sice s jako elektro odstrkovadlem, ale čistokrevnou kolobrndou neváhal...líbijó se mi taky Mrknutí

yetti
taksemse vrátil z výpravy až fčéra navečír, bo se nám tam tůze líbilo, aj v jednom kempu v Nýrsku (sme tam sice nespali, bo bydlíkujem nadivoko) už vařili a točili pívo, což se po našich sportovních aktivitách šiklo .... tyhle prodloužený weekendy bych nařídit ze zákona na každej týden Šklebící se ... a je fajn, že už konečně pořádně zapršelo. To by mohlo taky častěji.

stemi
Jasňačka a huš brzy porostóó Šklebící se
Upravil/a stemi dne 12.05.2020 07:16

yetti
to je lahoda na duši, je zalito, tráva i jiné plodiny už nemají žížu .... mno, jen aby to nebyl letos poslední déšť.

na víkend hlásí hezky, tak snad to dopadne. Plány pro změnu jsou Úsměv Kolo sem už zprovoznil a sjeté destičky mám už nové, už zase můžu lítat po kopcích kontrolovaně Úsměv

stemi
Tak nevím eslismeto s tím popuštěným kurwavirošem nepřehnali, álejc dali sme fputyce navzdory, smažený syrečky aj palačínku, enem od stola sa těééžko vstávalo Mrknutí
stemi přiloženo následujícíobrázky:
20200517_152934.jpg 20200517_155812.jpg

yetti
tak tomu se říká absťák ... sem to podobně zažil minulej víkend a dneska si jdeme vybrat dlužnou papu (stejčíček z krafki) za voslavu mýho civilního jména, bo Yetti se do kalendáře asi nevešel .... se těšim velice

a co ostatní, doufám že jste f poho a uvidíme se ve čtvrtek f Telči. Zatím fšecko vypadá, že se dostavím, mám aj požehnání doma a možná aj f pátek f kolbence, jen pak máme odpo už na víkend akci a tak bych mušel po vystřízlivění prchnout Úsměv ... nebo holt brzy ráno do procesu ... ale to neva, těším se totiž na Vás moooooc

stemi
a co ostatní, doufám že jste f poho a uvidíme se ve čtvrtek f Telči. Zatím fšecko vypadá, že se dostavím, mám aj požehnání doma a možná aj f pátek f kolbence, jen pak máme odpo už na víkend akci a tak bych mušel po vystřízlivění prchnout

BA-BA a proto posílám zdravici fšem zasloužilejm i vysloužilejm karavánistům...HEZKY ČESKY SI TO UŽIJTE Mrknutí

Admin_Radek
No to užijeme. Ale je to ještě daleko - za 3 týdny. Radku, ve čtvrtek tam asi nikdo ještě nebude. Vyprdni se na Kolbenku. Okna a dvirca tam vyrobijó aji bez tebe.

yetti
Jak jako ve čtvrtek nigdo nebude? Co to je za šprýmy? Se jednou rozhodnu vyrazit a voni stáfkujou Úsměv ... Tak potkám tam někoho? Pokud ne tak tak jasněže nepojedu, to dá rozum. Ale budu smutnej Smutný ... ale asi to přežiju a Vy vlastně díky tomu taky Šklebící se

V pátek se to šmodrchá, nejsou průvodci a tak volaj po pomoci, navíc musím vyzvednout kluky ze školy a opatrovat je a pak se u nás sjede Hanky rodina, budem slavit a tak .... mno, tak eště uvidim co s Váma, jet 200km, tam si dát sám klobásku, limču a jet domu nejni asi úplně má představa o čtvrtku. Máte možnost mne přesvědčit svojí účastí, jináč to tedy bude spíše bez mojí velikosti Úsměv

Jaromir
Radku přesvědčuji tady mou drahou polovic, aby jsme vyrazili ve čtvrtek, hnedle po obědě, po přiměřeném nátlaku jsem z ní dostal příslib, že jo, tak že by jsme tam měli odpoledne dorazit. Ostatní snad taky upřesní čas příjezdu.

Admin_Radek
No my asi dorazíme ve ctvrtek, ale až opravdu večír - 7,8,9 hodin. Spíš později než dřív.

vondracek
My přijedeme ve čtvrtek co nejdříve. Mrknutí Šklebící se

stemi
[img]http://nd05.jxs.cz/929/130/821a04fb05_105823504_o2.jpg[/img] is not a valid Image.

Hlavně tam nezvlčte, bacha na vejra a doporučuju se řídit těmadle hláškama...hezký počasí a ať se fše vydaří Mrknutí
Upravil/a stemi dne 27.05.2020 08:10

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.