Přes svátky v červenci jsme s kamarádem vyrazili na motorkách na otočku do Polska. Jeli jsme od středy do soboty, za tu dobu najeli asi 1900 km. Trasa byla Lodž, Toruń, Hel. Původně to mělo být zpět přes Mazury a vlčí doupě, ale do toho kamarád hodil vidle, že musí být v sobotu večer být na oslavě spolužákových padesátin. Takže zpět přes Toruń domů. Ještě teď mě bolí (_!_)
Minulý víkend jsme si vyjeli do Moravského krasu. Chtěli jsme i vyzkoušet novou 30l kompresorovou lednici. Lednice super a výlet byl taky fajn.
V pátek jsme přijeli do Rudic na parkoviště u lomu za 50 Kč na den. Doporučuji popojet o cca 250 m dál na parkoviště u sportovního hřiště, které je rovné. Ráno jsme si udělali procházku ke Klostermannově studánce a pak do lomu Seč. Po obědě jsme vyrazili na výlet k Rudickému propadání a večer se přemístili na parkoviště u arboreta ve Křtinách. To bylo naštěstí zadarmo. V neděli dopoledne jsme si prošli arboretum, pak poobědvali, po obědě se prošli po lese a odpoledne jeli domů.
Lednička je super. Držela si pořád 5 stupňů a protože sem tam svítilo sluníčko, dojeli jsme s 87% baterky. Jinak si lednice brala cca 15 Ah denně.
Radku, Polsko je nádherné a ten tvůj nový stan je fakt komfortní... ... a možná bych se tam vešla i já...54/155
Jo, a docela by mě zajímalo kolik asi platí za pobyt v kempech to volvo s tím stanem. Jestli za osobák + stan a nebo za "obytku"? My se totiž snažíme v kempech naše pidi autí ukecat na osobák, ale málokde nám to projde a účtují nás jako obytku
... A předpokládám, že jste se v lomu Seč vykoupali?
Maru, v PL jsem měl ještě svůj ministan, teď jsem si koupil stan pro dva. Taky malý, ale má i předsíňku, kam se dají dát boty a dovnitř věci. Ještě jsem v něm nespal. Kolik platil pán s Volvem, to netuším. Ale já to mít, trval bych na osobák + stan. Navíc se stanem na střeše zabírá minimum místa.
V Seči jsme se nekoupali. Voda tam byla nějaká kalná a zas takový pařák nebyl.
S Jarmarkem nevím. Jedeme 2 týdny před ním na dovolenou, tak spíš budu rád, že jsem doma.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
Na letošní Velikonoce jsme hledali něco nenáročného, protože Pavlu "vypustili z nemocnice s antibiotiky. Zvolili jsme kemp Stříbrný rybník u Hradce Králové. Tak narvaný kemp jsem snad v životě neviděl. Nakonec jsme zůstali na parkovišti u kempu prošli si lesy okolo a druhý den se přemístili na parkoviště u lesního hřbitova. Tam se nás sešlo 6 obytek. Další den jsme přejeli do Svitav - tam 10 obytek. Byl to fajn prodloužený víkend, jen těch karavanistů bylo nějak moc.