Domácí Kimči
|
Jarda a Maru |
Přidané 23.03.2023 08:25
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Vyrábíte si svoje domácí Kimči? Já jsem ho "objevila" až letos a už máme dvě dávky snědené (a rozdané) a toto je třetí.... 
... 
https://paleosnad...ci-kimchi/
https://radimejak...-na-kimci/
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
Admin_Radek |
Přidané 26.03.2023 15:34
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 1220
Založený: 05.11.2016 12:46
|
Pavla ho dělá do třílitrovek s "kvasícím" deklem od Tescomy. A nejen kimči, ale i jinou kvašenou zeleninu. Je to dobrota.
Radek 51, Pavla 47, Ruda 19, Honza 16, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané
|
|
|
|
yetti |
Přidané 13.04.2023 07:48
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
Kimči? ... vůbec netušim co to je a trošku mě to uráží
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 16.11.2023 07:18
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Admin_Radek napsal:
Pavla ho dělá do třílitrovek s "kvasícím" deklem od Tescomy. A nejen kimči, ale i jinou kvašenou zeleninu. Je to dobrota.
Radku, to kvasící víčko pasuje i na běžnou tříapůllitrovku (od čehokoliv) a nebo se musí koupit jako komplet s jejich sklenicí?
https://www.tesco...
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 16.11.2023 08:12
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
Taky kvasím- fermentuju, álejc svůj vypjestovanej tabáček...enem to je potom teprf žůžo pokouř
stemi přiloženo následujícíobrázek:
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
yetti |
Přidané 16.11.2023 09:09
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
jen blbněte ... uzený je uzený, klobásky a řízky tyhle Vaše pokusy nenahradí ... a jak pak chcete vyrůst a něco vydržet
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 16.11.2023 11:51
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Radku, já mám taky moc ráda řízečky ... uzený a klobásy už tak nee, ale Kimči jsem ouplně propadla, je nejlepčí a můžu ho chroupat i večer u telky.... A přiznej se, že ho dělá i tvoje Hanička a akorát že ty ho nejíš ...
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
yetti |
Přidané 16.11.2023 12:36
|

Plukovník

Příspěvek: 949
Založený: 08.11.2016 14:14
|
já ale vůbec netušim co to je
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗
Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo 
|
|
|
|
Jarda a Maru |
Přidané 16.11.2023 12:54
|

Generálmajor

Příspěvek: 2003
Založený: 07.11.2016 21:10
|
Tradiční korejský zelný salát - zkvašená zelenina a je lepší než naše kysané zelí.  
Ať je to jak je to, hlavně že to je ... 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 21.11.2023 08:21
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
Kimčinepimči...stejně takový vobyčejný čechyš láčenky-máčenky-kvašáky sou nejlepčí. Prozradím jednu ingrédyjenci, kerou totu u nás vylepčujeme - pár šištíček chmelu...He
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|
|
stemi |
Přidané 14.12.2023 07:42
|

Držitel metálu Za zásluhy

Příspěvek: 907
Založený: 18.12.2016 03:08
|
Takyste letos sklidili své Maroni? Ač se zdálo, že teplotně bylo až příliš, álejc vláhy néé. Tak to vyznělo podobou menší jak velikostně, tak množstvím...no a co! Zbyteksem dokoupil/teda babka v Lídlomilu-cca pjet kilo a fčéra se to jal fše zpracovat na pyrééé- dělám to naslatko. Uvařil- vylópal- rozemlel a skvjele vochutil/ přičmž v zápalu práce sem hned jednu skleničku přitom sežral...He
stemi přiloženo následujícíobrázky:
éHm a co sem to vlastně ešče chcél...jó A PŘECE SE TOČÍ 
|
|
|