21.11.2024 19:23
Navigace
Shoutbox
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

vofi
27.12.2022 16:56
Hezký nový rok přejeme z Hegyka.[b] Šklebící se [/b]

Jarda a Maru
23.10.2022 18:54
Ahoj Vofíci, užívejte si to ... my se chystáme v půlce listopadu do Dunajské Stredy a jestli nevymyslím něco jiného, tak o Vánocích tamtéž Úsměv

vofi
22.10.2022 21:45
Pěkný pozdrav z Hegyka !!!! Úsměv

RadekH
01.06.2018 20:12
V Budišově je hezký kemp a super langoše.

Jarda a Maru
01.06.2018 20:04
Prší, prší, jen se leje.... Zdravíme vás všechny z Budišova nad Budišovkou. Zítra Kružberk a Slezská Harta. ☔ ☔ ☔🌟🌟🌟

Diskuze fóra
Nejnovější diskuze
· žumpa - co na srdci...
· JAKOU HUDBU RÁD(a) ...
· Invaz "Maloskalsý J...
· vtípek
· TIPY NA VÝLETY
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze
Poslední články
· ŠEJBA Jaroslav HALA...
· Z kopce do kopce
· Trajekty
· Když se chce, všec...
· Tankování
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Jarní výjezd od 26.4 do 1.5. 2019 Pastvinská přehrada
Radka a Pepa
FOTKY Z VÝJEZDU ZDE https://www.zoner...3SoJGCq0bQ

Vyhlašujeme jarní výjezd od pátku 26.4. do středy 1.5. 2019 na Pastvinskou přehradu ATC Šlechtův palouk.
Kemp se nachází na Pastvinské přehradě v podhůří Orlických hor nedaleko Žamberku. Toto místo schválili Drbolovi, kteří zde také byli a líbilo se jim tam.

www.atcslechtuvpalouk.cz/obrazky2/slideshow/1.jpg

Adresa:
Pastviny 451 Žamberk 56401
www.atcslechtuvpa...
GPS: N 50°4´51.138" E 16°33´47.974"

Jelikož je v kempu restaurace, kde se i vaří nebudeme zajišťovat sud piva, jen zajistíme klobásy a špekáčky na opékání.
Přípojky na elektriku je 30, jsou to německé tříkolíkové. Kdo máte redukci tak ji vezměte jinak je možnost půjčit si jí v recepci za zálohu, která se při odjezdu vrací.
Sprchy jsou na 20tikoruny asi 4 min.
Ceny zatím neuvádím, vše budu dojednávat koncem března.
V tu dobu budou v kempu vodáci, ale v chatách tak ty nám nevadí.
Je zde i půjčovna lodí, šlapaček atd. Můžeme si uspořádat závod kdo bude rychleji na druhé straně, přehrada není veliká.

Příjezd a odjezd každý podle svého uvážení a svých možností.

Program:
pátek - příjezd
sobota - prohlídka kláštera na hoře Matky Boží v Dolní Hedeči u Králíků - 23 km dojedeme auty. Cena je 70 Kč základní, 50 Kč důchodci, student,ZTP. Pokud bychom chtěli Památník obětem unternace ( muzejní expozice ) tak 100 Kč základní a 80 Kč důchodci, student, ZTP.
Odtud je možnost jít po horizontu asi 1 km na rozhlednu Val.
neděle - prohlídka tvrze Orlice v Letohradě - 8 km. Prohlídkový okruh A+B celkem 140 Kč za oboje, jako skupinová sleva. Okruh A - historické místnosti renesančního zámku, vstup do podzemí do původní gotické tvrze. Okruh B - druhé a třetí patro tvrze, výrobky již neexistujících orlických skláren.
pondělí - volný program dle dohody
úterý - volný program dle dohody, večer čarodějnice
středa - odjezd, kdo bude chtít může zůstat déle

Další místa k navštívení:
Králíky - 18 km, městské muzeum, vojenské muzeum, pěchotní srub K-S 14 u cihelny vedle muzea, tvrz Hůrka pevnostní podzemní opevnění z roku 1938
Orličky - 25 km, rozhledna Suchý vrch, odtud se dá jít pěšky asi 3 km po hřebenu na tvrz Bouda pevnostní podzemní opevnění z roku 1938
Letohrad - 8 km, zámek, muzeum řemesel
Hanička - 26 km, pevnostní podzemní opevnění z roku 1938 přestavěné na protiatomový kryt
Zemská brána - 17 km, přírodní rezervace, odtud pěšky k pašerácké lávce
Neratov - 23 km, kostel
Orlické Záhoří - 33 km, přechod do Polska
Bartošovice v Orlických horách - 16 km, přechod do Polska
Kašparova chata na Adamu - 11 km, pěší přechod do Polska, výhled z hory na okolí
Šerlich - 45 km, výhled na okolí
Červený potok - 23 km, pěchotní srub K-S 8 U nádraží
Dolní Morava - 25 km, pěchotní srub K-S 5 U potoka, stezka v korunách stromů, pro zdatné jedince je možný výstup na Kralický Sněžník
Mezivrší - 32 km, asi 3 km po hřebenu na vrch Anna, kde je rozhledna kolem pěchotních srubů R-S 88 Mlází a R-S 87 Průsek
Lichkov - 11 km, pěchotní srub a vojenské muzeum

Informace budu postupně doplňovat.

Objednávám pěkné počasí.

Přihlášení:
1. Radka a Pepa
2. Drbolovi
3. Kája a Janina
4. Jirka a Jarka
5. Sejba
6. Veverka a Láďa
7. Mirek79
8. Vondráček
9. Jarek a Růžena
10. Jaromír
11. Jetti - od pátku do neděle
12. Milann
13. Petr a Katka
14. Jana a Franta
Upravil/a Admin_Radek dne 30.04.2019 20:24
Radka a Pepa, Brita, Cindy a Aisha

http://www.kynoloturistika-radmila.estranky.cz
drbolovi
Radko,určitě přijedeme na celou dobu- v Orlických horách se nám líbí.Jenda už bude fit-je už po operaci,se mnou to bude horší,ale nevadí.Těšíme se.

Kaja a Janina
Ahoj. Radko zapisujeme do diáře. Přijedeme, těšíme se. K+J+🐕
Mrknutí

sejba
Ahoj Radko. Do výjezdu je sice dlouhá doba, ale uděláme vše pro to, abychom přijeli. Jarda.

Admin_Radek
Ahoj, v tomto termínu bohužel nedostanu dovolenou Smutný. Ale snad mi vyjde aspoň se za Vámi podívat na skútru.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

Mirek79
Zdravím. Ještě se neznáme ale chci to napravit, a tak se přihlašuji na výjezd 26.4. - 1.5. Nevím jak se přihlašujete, a protože jsem tady krátce
tak to dělám takhle. Máme vestavbu, jsme dva a pes. Jsme v klubu - CC Olomouc.
Mirek.

Admin_Radek
Ahoj Mirku, přihlašuje se přesně tak, jak jsi to udělal. Snad se uvidíme (chystám se dorazit na čumendu na skútru). Budu se těšit Úsměv.
Radek 50, Pavla 46, Ruda 18, Honza 15, mali kresařici Chipík a Zorro, všeci béváme na órodné Hané

vondracek
Domníval jsem se, že jsme již přihlášeni a koukám, že ne! Ta skleróza! Hlásíme se a jedééém! Šklebící se

yetti
Ahoj, tento víkend jsem slaměný vdovec a krom dobrovolné práce mám volno, takže nevylučuji, že bych se případně nezastavil. Láká mě sjet si Orlici a taky Vás vidět. Takže se buď ukážu, nebo ne Úsměv …. ale píšu si to do kalendáře na víkend
Yetti
Ne každý kdo bloudí je ztracený 😎😉😋😇🤗

Eště se nestalo, aby to ňák nedopadlo Šklebící se

http://soumar-sro.cz
Jarek a Ruzena
Ahoj všichni doufám že to vyjde a aspoň na víkend se tam ukážem , takže nás Radko zapiš na seznam.

Jaromir
Ahoj kamarádi jelikož se druhá operace oka odkládá na neurčito, neb mi nejsou schopni zajistit výrazné zlepšení. Naopak hrozí riziko, že by se to mohlo ještě zhoršit a stávajíci stav není až tak špatný jak jsem si myslel, tak se také hlásíme k účasti na výjezdu.

yetti
dovoluji si jít do rizika a také se hlásím, jsem ve čtvtek v Praze, večer bych si dal pívo v Kersku a v pátek po probuzení bych se přesunul rovnou na základnu …. do neděle. Jen přes den budu na vodě s kajakem a nebo na kole po okolí, ale minimálně jeden večer bych byl jen Váš Úsměv

milann
Přátelé,
také se hlásíme,sice mezi Váma nebudeme celou dobu,ale těšíme se na Vás
Dáša a Milan

Petr a Katka
Ahoj, rádi bychom přijeli, pokud je to možné. Dlouho jsme vás neviděli.
Petr a Katka

Radka a Pepa
Přijeďte jak se vám to hodí a na jak dlouho chcete. Rádi vás uvidíme.

Admin_Radek
Dnes jsem se byl na motorce podívat v kempu Šlechtův palouk. Už jej pomalu chystají na výjezd Úsměv.
Kemp je to moc hezký, Radka vybrala dobře, těšte se Úsměv.
Upravil/a Admin_Radek dne 30.03.2019 21:54

Radka a Pepa
Jelikož se blíží sraz vše zjišťuji. Po víkendu dodám přesné informace. Určitě se ozvu.

yetti
Nejedete náhodou někdo o výjezdu řeku Orlici? Já jo a kdyby se chtěl někdo přidat, jsem pro každou špatnost 😎
Upravil/a yetti dne 09.04.2019 06:26

Radka a Pepa
Tak v kempu je vše podle ceníku dospělá osoba 80 Kč, auto 60 Kč + obytný přívěs 90 Kč = 150 Kč, místní poplatek 15 Kč. Na posádku to tedy dělá 340 Kč.
To vše po telefonu, ale pojedeme tam na velikonoce. domluvíme a připravíme osobně budu urgovat nějakou slevu. Chcem tam nechat karavan, nemá smysl tahat ho domů a za 4 dny opět tam.
Jinak vše platí. Ještě se ozvu a upřesním.

vondracek
Radko, koukal jsem do ceníku a osoba 65+ platí 40,-Kč a 69+ neplatí poplatek obci. Jedny z mála výhod stáří...! Naštvaný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2